България и още шест държави се противопоставят на плановете на ЕС за климатичен преход

Освен нашата страна, Франция, Испания, Италия, Унгария, Латвия и Ирландия изразиха резерви за търговията с емисии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Засаждайте повече дървета и няма да имате проблеми!

Европа произвежда 9% от СО2. Искат всички ние задружно в Европа да плащаме стотици милиарди отгоре, за да го свалят на 4.5%. Все едно утре някой да дойде у вас и да те накара да плащаш двойни сметки, докато другите 9 съседа си карат по старому. Безумие. Пълно безумие.

То е ясно, бедни сме и не ни отърва плана за климатичните промени, но каквото става напоследък в Европа показва че не сме прави и по всяка вероятност ще трябва щем не щем да се съобразим. За България ще има негативи, но няма отърване.

Не се изненадвам, как да стане, като в България сме изостанали с цял век. Ние не живеем 21-ви век, а в началото н 20-ти. Спряла работа...

Рашков ; убиецо , твойте изроди убиват деца !! ОСТАВКА И ЗАТВОР

На вниманието на главния редактор: Не ви ли се струва че рекламите на страниците вече са повече от новините?

Казаха ни да свикваме ….

Очаквайте старите панелки и сгради масово да се разпродават защото ще стане не рентабилно да се поддържа и плащат такси и сметки !!!

фон дер лайнен може да я прекръстят вече на Маделайне, в тоя си вариант ЕС е за боклука, нефункционална простотия

А стига бе, верно ли сме се противопоставили на "началниците" и сме защитили народа си?! "Az" харесва това!

Като продадете квоти на Китай, Русия, Индия, па и на янките, тогава заповядайте. Иначе системата е като в бекярска квартира - на единия да му сложили тапа отзад, останалите четирима осмърдяват света, ама тоя с тапата се кефи, че допринасял за чистия въздух...

Рашков ; убиецо , твойте изроди убиват деца !! ОСТАВКА И ЗАТВОР

Лекарството се нарича AdBlocker. Лекува всякакви опити да те заливат с непоискани реклами.

Хапчетата !

"Ако не се борим с климатичната криза, ще водим войни за вода и храна." ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! Вие сте дебили че не се подготвяте за тази война. Дори утре хората да изчезнат, процесите са започнали отдавна и ще си продължат. Даже ако примем че тези промени са в следствие на човешката дейност.

Герберастка измет.

В случай, че ползвате Хром браузър това е добавката, която се инсталира с едно кликане за да нямате реклами: https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/ublock-origin/odfafepnkmbhccpbejgmiehpchacaeak Файърфокс: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ublock-origin/ Майкрософт Едж: https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/ublock-origin/odfafepnkmbhccpbejgmiehpchacaeak Или инсталирайте Брейв, като си забраните в настройките всички крипто-глупости. Брейв е единственият браузър (след Тор), който реално предпазва от тракинг. https://brave.com/

Климатичните проблеми са заради изместването на оста на въртене на земята.

не просто сме заели страната на единия, но в случая ми се струва правилния лагер

По добре Opera

Целта не е справяне с Глобалното затопляне,а народите да бъдат брутално обвързани с данъци и сметки,които не могат да си позволят да плащат. Глобалното не е от вчера,а от стотици години,то не е предмет на човешката дейност,човека само отчасти го подпомага. Един вулкан при всяко свое изригване отделя повече CO2 и прахови частици,от колкото човечеството за 1 година! За 1 година на земята избухват десетки вулкани,някой по няколко пъти,така че,къде сме тръгнали ние да борим Глобалното затопляне,ние само може да се научим да живеем с него... Но правителствата не желаят и те да се борят с Глобалното,просто го слагат за оправдание за мерките тъпи,които прокарват,така е и с коронавируса,така е и с други неща. Може ли да вярваме на тези политици,които стоят зад обявяването на десетки войни с милиони жертви,сега да им вярваме,че се грижат за нас и ще ни пазят от вируси и климата,хайде НЕ!

Голямото замърсяване на средата е причинено от големите иконоики и от големите кносуматори, а не от бедните хора и слабите иконоики. Хайде стига сте прехвърляли товара върху по-слабия.

Този е най-вреден за климата в България.

Тури си АдБлокър бате и нема да ги гледаш, ако ще и по 100 на страница да има.

Все едно мъжа да е виновен, а жената да отнесе боя.

И още нещо... който си мисли, че "климат" е const е пълен полуидиот! Преди време Сахара е нямала нищо общо с "пустиня" и Антарктида е имала коренно различен климат.

За един прЕател питам, парите от СО2 емисийте къде отиват? За какво се харчат? Значи може да замърсяваш, ако си плащаш? А защо Китай, Русия и още куп държави не признават този договор и не си ограничават индустриите. ОчевАдно не става въпрос за екология, а за налози и ограничения. А от кога ще плащаме данък слънце и луна? Не сме ли достатъчно либерастки облъчени?

Нещо за IPhone-a. Някой път или по-скоро почти всеки път забива на някоя реклама и не се затваря. Рефрешвам браузъра, за да се разкара рекламата. Свикнах с новия дизайн на дир-а обаче рекламите ми идват в повече.

Мда, страхотен аргумент вадиш с примера за Китай и Русия, двете най-комунистически държави в света...

Алчните западняци знаят че при тях няма замърсяване щото духа вятър и го отнася на север

България произвежда повече кослород отколкото хаби, поради горите и необработаните площи. Ако беше подписвала споразумението без да е член на ЕО тя щеше дори да печели от положението. Но нали все много европейци... Не мисля че правителството на Радев може да устоява каквото и да е, В днешно време му пускат 10 вирясали, па ако ще и дипломати и го срутват за един месец.

ти като си капиталист плащай емисии петорно. Тази сделка е глупост. Цели увеличаване на цените на всичко.

Аргумент?!?! Ти тъп ли си или….???? Давам Пример ,че ако съседа ти си прави каквото иска ти защо се ебаваш със народа си?? Той да не би да замърсява само над него? А че зелената мафия , са и сладки парите на грантовете и ръсят лъжи …… оооо личи ТИ!!!!!

Каквото става в Европа показва че вън от ЕО ще сме много по-добре. Па даже и от гледна точка на здравето. Виж Сърбия, виж България.

преди десет или двайсет години това хахах ретард

Абе явно не си стъпвал нито в Ктай нито в Русия наскоро и ти се присънва комунизъм. Но както да е. Каквито и да са, са по-силни от Европа. Развват се а Европа върви надолу. Главозамайващо надолу за да задоволи прищевките на дъртата безплодна баба и брюкселските пенсионери.

Ако Земята се върти защо вредните газове не се разпръскват в космоса ?

в Америка си карат огромните коли без грам ограничения, а ние тук в Европа само мислим как да накажем бедняците затова, че карат стари фиести.

Проблем няма. Ние старите ще измрем, но младите и техните деца ще се адаптират да живеят при 50-60, а защо не и 70 градуса на сянка и готово!

"Освен нашата страна, Франция, Испания, Италия, Унгария, Латвия и Ирландия изразиха резерви за търговията с емисии" Ама няма кой да чете... Или и те са изостанали?

И не само. Бил съм в Кувейт огромни и не се гасят, а нас. И гнявят тук

Всичко е за контрол над масите.

попитай сер Исак Нютон

Да се споразумяват по-скоро и да заложат твърда цена, за да може идващата инфлация да намали щетите.

не ви го казват , но истината е , че природните ресурси се изчерпват, а хората са твърде много по целия свят, след време обикновени неща ще станат лукс(разбирай само за най-богатите), ето храната я развалиха почти навсякъде, яде се химия, не ви дават да си гледате животни или да се самоиздържате , идеята е да сте зависими потребители. Всичко отива към антиутопия и фантастите автори от 50те и 60те години ще се окажат пророци.

Автомобилите са много малка част от цялостния проблем.

Най - после имаме национално отговорно правителство! Браво! Трябва да кажем твърд НЕ, на Евроидиотщината!

Мен никой не ме спира да се издържам и развивам. Явно си много потиснат. Животът е лукс и трябва усилие.

Мога само да аплодирам този коментар! БРАВО!

Имах впредвид Така така!