Коментари - България е предпоследна в ЕС по реално индивидуално потребление и последна по БВП на глава от населението | Бизнес.dir.bg

Коментари - България е предпоследна в ЕС по реално индивидуално потребление и последна по БВП на глава от населението | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

20 години покупателната способност в България беще 35% от средната в ЕС, вече е повече от два пъти по-голяма . Унгария, благодарение на мъдрото ръководство на Орбан, дърпа назад и е в по-окаяно състояние и от България.

Прост народ се оказахме Българите като се оставихме да ни управляват чужди и наши мафиото-олигарси.

Току що се върнах от Испания с лек автомобил. Минах през Франция, Италия, Словения, Хърватска и Сърбия. Никъде не видях жив полицай, уредени държави, подредена работа. Сърбия е на същото ниво като на запад а не са членове на ЕС. Още от нашата граница с паспортния и митнически контрол бях като ударен с дъска по главата. От Испания до тук това беше първата опашка. Сградите истърбушени, излишните съоръжения ръждясали. От железните букви от времето на соца махнали само думата "народна". След като дълго чаках напуснах КПП-то и още на първият завой дебнеше полицейската, добре че бяха спряли друг. След това започна епичното строителство на магистралата с помощ от ЕС. Сърбите забравиха кога я завършиха сами без помощ от ЕС. Без тоталитаризъм никога няма да се оправим.

"Кой не скача е червен и четиридесет и пет години стигат." Помните ли ? Наскачахте ли се?.А помните ли как стояха нещата по Байтошово време? Едва ли, след 35 годишното опростачване на нацията под зоркото напътствие на шпионите от Козяк Но все пак да ви припомня. Бяхме на 27-мо място в света по благосъстояние и стандарт на живот. "Само Седесе! "

По смъртност.НО НИЩО ПАК ПУТИН Е ВИНОВЕН,ЧЕ 30 ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВАТ ИЗТРЕЩЕЛИ ЕВРОПЕДАЛИ!!!

а какво точно се произвежда в люксебмбург че нещо не се види нищо дето на него да пише маде ин луксембург

Е Путин...

Че да не е Айшето бе аслан???

По дупедавство сме първи, нали!

Откъснали сме се недостижимо напред .Другите могат само да вземат пример от нас

С други думи, по-зле от Чорапа е само Орбан.

Според мен Ъ Ъ Ъ страда от тежка формана когнитивен дефицит

Ти не е зле

Важното е еврото, зелената сделка и да пратим квото можем на Украйна, да го духат бедните.

Какво общо имат първите три неща с духането от страна на бедните?

Как пък не, последни на хартия. Яко се крие, и скатава, та по документация и статистика сме последни. Ако всичко се извади на 100% може да се окаже, че сме доста по - напред.

Ха извади гооо!!

Само цитат:""Предпоследни сме в ЕС по стандарт на покупателните способности и последни по БВП на глава от населението""".Нека не се забравя мантрата от 90-години , "който не скача е червен".Е, поне се наскачахме ,но тези ,които задаваха такта знаеха защо го правят.Едни скочиха в министър-председателски кресла ,други в министерски ,но всичките станаха неприлично богати, а подскачащите си задаваха въпроса ,водейки мизерно съществуване ,"А защо скачахме"

Батка не си скачал достатъчно- пак си си се ошмулил у ъгъло - друг да ти изпълни личното "желание"!!!

България е на първо място в света по фабрикуване еднорози, по строеж на научни центрове за върхови и други постижения, по центрове за изграждане на невиждани досега компетентности. Какво значи тая покупателна способност, като в България хорта си имат всичко. Защо име е постоянно да купуват? За едната статистика ли? Освен това са и най-добри в незабележимите за статистике и НАП покупки и бизнес проекти. Същото важи и за доходите.

Време е за преовор на "История на БКП", задължително "Истоия н КПСС" - амаха неграмотно покуление - ръиш ли !!!

Осевен най-корумпирана в ЕС, сега Унгария е последна и по този показател. Браво Орбане!

Аркадаш, я са огледяй

Очаквано - най-големите фенове на рашистите са на дъното. Този път не сме ние, дано не е инцидентно.

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

НЕ Е Реално индивидуално потребление, а е Фактически индивидуално потребление (ФИП).

Не се коркай чичак от Дир- а, така го разбират ! Ха , ха ха !!!

И кой тогава иска евро и защо?

Руските тролове не искат евро, а българите го искат

Джендър, намали наркотиците !?

Кирчо ти ли си бе маме избърши си сополите . Ама след като приемем еврото да не си първи по реване срещу него, защото на такива като теб не им върви с мисленето

Не разбрах сега, като си се кръстил евро плачеш, че никой не иска тебе или за парата евро говориш? Защото ако е за теб на кого му пука?