Коментари - България е 5-та в предпочитанията на руските туристи за лятото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една част от руснаците ще си почиват на Крим, но там е за платежноспособните. По-бедните ще са в Турция и България. Тази класация не е напълно меродавна, защото регистрира брой туристи. По-добре ще е да се гледа колко са похарчили. Сигурно по този показател Италия и екзотичните азиатски острови ще са номер едно.

За какво "изоставане" на България говорите! Смешно е! България има само 200 км плажни ивици, Турция - хиляди километри, а при Гърция с островите ивиците са десетки хиляди километри. Очевидно е, че България е най-ефективната дестинация за руснаци след Кипър, защото в няколко курорта посреща стотици хиляди руснаци, докато при Гърция сигурно на един остров се пада по един руснак!

От тези 200 километра крайбрежие плажовете са не повече от 30 ,колкото до руснаците не виждам защо ги броят за туристи ,повечето не отсядат в хотели ,не ползват туристически пакети ,те имат 300 000 ваканционни имота по черноморието и си ги отдават помежду си ,единственото което е че оставят пари по заведенията и магазините .