Българите взимат най-големите кредити, когато са между 40 и 49 години

Дамите финансират семейни тържества и се лекуват, мъжете-купуват коли или ги ремонтират

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не "ВЗЕМАТ"! Банките дандуркат най-много 40-49 годишните за кредити. Пишите без да мислите! Пак подвеждате читателите!

Семейни тържества и лечение след 40, това са жените... А колите пак са за тях. да ги развеждаш по молове и където им се ходи. Какво печелят мъжете от всичко това. Ставаш един роб подвластен на неразумното харчене и запуснато здраве на една БАБА, която вероятно пуши цигари до пожълтяване на кожата и почерняване на дробовете и дебелее безочливо при което дори за секс не става....

Не ми пука . Каквото си е , си е . Друга тема : не съм по образование иконом . Но съм се занемаел много с превоз на стока и отчет . По темата - днес имах си както и удоволствие , така и удовлетворение да сравним в графичен вид лесно по-стъпно, разбираемо две източници за документация на българската икономия . Става въпрос за два , или даунлод , или прозорче , PDF- файла . Един от , Лох Неси , другият от Кока-Кола-в-Ункта-Ункта . Лох Неси се оказа НЗИВГ , а Ункта-Ункта си е UNCTADStat, статистика от индустриалният комерц от ООН в Ню Юрк , Fifth Avenue , по подразбирането . Така , не ми отнеме много -много време , даунлод бърз , макар че съм на село-град , а презентация същото : онова, което ме интересуваше , заинтригува , си намерих "раз-два-три-четири" за ... да речем 1/2 час , тоест общо взето с едно изпикаване плюс кафе плюс папироската , общо взето 1+1/2 час . Сега пак със оглед към въпросът, кой за какво харчи и има ли перспективно развитие : Оказа се че преки мангизи в селско стопанство намаляват . Точка Първа. Но, Точка Втора : за сметката на едното изглежда като че ли денгите са се пренасочили вместо пряк "трактор и комбайн" , в отрасъл "конфитьор,мармелад,консерва,прочее" . Какво точно , това не се вижда . Но се вижда друго - и интересно : Общата, както местна , така районата , така и глобалната тенденция си е какво ? Експорт на пакетирана храна , тоест вместо да се вложат пари в самото земеделие , почват да влагат пари в преработен фабрикат заради износа . Пак напомням : не съм по професия иконом, съм се занемаел много с превоз на стока и отчет . Който си иска да ги види данните : NSIbg , както и unctadstatunctadorg Да добавя още нещо : вчера е имало дискусия относно доклад от научен на БАН по темата , финансовото състояние . Докладът си струва да се чете . Имаме малък, преодолим вътрешен въпрос със собствените си сметки , а не с търговски баланс на нашите дейности . Поздрав от Варна-Венеция !

Пари на заем само взимам !

и аз вземам ,макар че после капи .

Единственият заем, в който има смисъл и възвращаемост, е този за жилище. Ако е основно жилище, се спестява от наеми. Ако е второ жилище, про разумно управление и изплащане на кредита след исвестно време се превръща в източник на пасивен доход.

каквото писах за верните данни относно преработвателна промишленост от земеделска стока за износ . Дали това да е свинско за Запад , дали овче за Изток , твоето решение . Нямам да дам пример , но щом в Грузия си ядат сирене от прахоляк крава Беларус , вместо пълномлечно сирене Булгаром , какво да си помислим ? Нали , Беларус си има пряка граница с Грузия от завчера .

хитър човек работи и спестява и не опира ни до такива, ни до банкови заеми, ни до роднини/приятели. от това по-хубаво няма.

Да, и понеже е много хитър живее при мама и тати докато навърши 50 :)

"Средната сума на техните молби е 7 030 лева. Това е знак, че българските жени имат важна роля при вземането на решенията за кредит в семейството." като вземат да си плащат заемите, да взимат колкото си искат.

то пък банките много им дават. Дори банките не вярват, че с тези заплати може да се живее нормално! И за това и товарят длъжниците си с лихви, такси, комисионни за да изнасят колкото се може повече пари от България, към централите си в чужбина.

да , правилно . ти си похарчил мангото си в Ай-фончето , от-горе повредено , но са ти го подменили поне 4 пъти , и сега имаш денги да дадеш , защото общите условия и специализираните фирме вече не са такива , каквито са бели по време на баща и майка ти преди 20 години. Следващият път , помисли малко повече , отколкото да си попадаш на първата блестящата оферта ...

взимат ги на тия години защото виждат че скоро ще гушнат букета..... така поне последните 10- 15 години да живеят относително спокойно...

топък един живот ще падне с тези 7 030 - даже и за внуците ще останат...

2002 година , системата си е свободен Линукс, единственото каквото направих , докупих по-голям екран от онез плоските , пак втора ръка . не е въпрос какво имаш , а каква е полза оттова .