Коментари - Българин стои зад покупката на имение в Бевърли хилс за над $34,5 млн. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветан Цветанов ??

чичко цвък ?

Пъпеша ходи всяка седмица на спявки

Каракачанов е в чужбина по лични дела?

Калине, я пак провери мерните единици и изчисли правилно. Подсказка - 1 акър е равен на 4 декара.

Човек с българско име отдавна не означава българин.

Очакваме да гръмне поредния наш политически убавец. Предстои да видим, кой е той.

Дай Боже всекиму!..

Или може би си изчислил, ама си сложил запетаята един знак по-напред.

Маджо!!

Цв. Цв. е минал на следващо ниво :)

Ако не е Цветанов, Христо Иванов Христов нещо или аз не виждам,. Цветанов е изпълнител, кво му наредят, милиони не гледаме, а надолу с пари и бкп герб, как сами си правят реклама, а в бг след 1944, ако не си крал, дядо ти, баща ти днес умира с вързани ръце и да теглиш кредит тия бкп.. Биха ти отнели и последното, и за лъка от устата. Заможните ти стринка и сие де що има наследство всичко обират те, а сега пак този и онзи виновни. Всички комунисти крадат, не крали днес си гол голтак, а нека бсп ви залъгват, бкп бсп дпс герб в момента играят комбинат и ви разиграват на шах, местят си пешките как те пожелаят, без образование и с ниско виж как ги рекламират, крадците с

Кой ли може да е ?Кой ли може да е?Сигурно някой ,който дълги години е бил политик,поне 10.Ама защо да се гадае,може и да се разбере.Тази любов към магистралите направи някои лица от политическият и икономическият спектър мулмилионери.Това,че ние не ги знаем,това не значи ,че съответните чужди служби не ги знаят.Почти всички политици са зависими и лесни за управление заради зулумите,които са вършили.Нещо ми подсказва,че наближава времето ,когато много политиците ще се разлетят от България в различни посоки като ято уплашени, тлъсни врани.

Започна втората фаза - сметки и имоти в чужбина.

Не се знае кой е точно.Знае се само ,че е от ГЕРБ.

елена Йончева?

Герберите купуват апартаменти, в София, комунизите, имения в Бевърли Хилз, а бай Народа си бърка в носа и в кофите за смет

че БНБ щели да я прекръстят на БМБ

На бас, че е комунага!

Сега викат Христов , а може да излезе истинското име Бойко Методиев Борисов , някой написа тук в нета , че дъщерята на ББ е съседка на Държавния Секретар Помпео в Бевърли хилс ! Дано някой от нашите Журналисти разбере !

Десетичният знак е сгрешен, вярната цифра е 36.4 дка.

Това е подставено лице, истинския купувач няма да се разкрие.

Има един Хр. Христов търговец на специално оборудване, който е от български произход работи във Виена, но не трябва да се свързва бизнеса му с България. Води се за най богатият българин в Австрия.

голям абдал излезе, за 30 години власт едно имение не успя да си купи, да има днес къде да почиват внуците му

Народа събира капачки за Недоносени деца , а някой краде от нашите пари и си купува в Бевъри хилс дворци ! Да обявим война на Дворците - Маяковски !

колко ли години от моя труд е откраднал тоя

Най вероятно някое ДС е!

Янаки Стойлов ... той остаря в парламента , сещай се де ....

на бас, че е демокрад

Не ме учудва! Към асансьора има и имение.

за Ф-ките, той е и "купувачът" на имението и за това го "низвергнаха" от поста му в парламента ни!

Покрай Арабаджиеви баджак-телевизиите командироваха в БарЦИлона репортерите си и надуха главите за къщата, в която са пребивавали... Да се сеща някой барем снимка от другата къща.. С детското колелце в гаража да се пусне... Е толкова и сега ще прочетете нещо от баджак Джурналюгите..

Лека по лека инвест от КТБ

при наличието на милиарди в чужбина. 35 милиона са като стотинки в джобовете на жалките наРОДНИНИ ПредOставители

Някой герберастин е.

Няма такъв, който да е комуняга, който да е демократ. А по-крадливи от комунягите - няма и не е имало. Така, че със сигурност е комуняга. Губиш баса.

А колко цигани са собственици на "холдинги"? Купил си човека имот, а вие му завиждате! Ами крадете и вие бе... Кога е следващата молитвена закуска? Не за друго, ами и аз да ударя чело в стената, та барем си купя поне едно гаражче около Бевърлито!!!

Забрави да кажеш, че търка талончета.

Едно е СИГУРНО ! Не е никой от сегашната власт поради една много проста причина : те , нашите управници купуват ЕВТИНО или направо БЕЗПЛАТНО - в Бевърли Хилс никой няма да си прададе имота ЕВТИНО камо ли БЕЗПЛАТНО !!! И пще нещо -такава покупка веднага лъсва и се разбира от целия свят . Така , че този някой , който и да е НАЙ-ВЕРОЯТНО няма проблем с произхода на парите ( независимо от името )!!!

Ако има асаньор знаем кой е

Пичове, 9 акра са 36.4 декара. Само казвам.

голем праз! имение за некви милиони сигурно изглежда неква огромна сума, за невиделите гладни българчета. в моя град средната цена 2-3 стайно жилище е над милион долара и не е трудно да си купиш, заплати от $150 000 на година са обичайното средно ниво.. по-богатите, разбира се, живеят в по-елитните квартали и къщичките им са по 10- 15 милиона. ама ... в бевърли хилз голем праз, при нас е по-хубаво :)

Да не е тоя с гръцкия остров? Той ли, ил някой негов наместник - син на Лойола и брат на Юда?...

трябват ти хартийки - напечатваш си ги! 10 милион или 10 милиарда - на кого му пука? Важното е останалия свят да ти яде инфлацията, а ти да ограбваш труда му... Щото едва ли някой среден американец със $150 000 годишно работи 10 пъти повече от среден българин с $15 000...

не правят разлика между километра в час и метра в секунда, ти за арове и за акри им говориш... Това е недостижима, квантово-ядрена физика за тях...

Оправете си мерната единица за 1 АКЪР!!!

34 милиона...че това вече не са пари...

Не знам дали ти е известно, че да се фукаш анонимно и да обиждаш на "невидели гладни българчета" е признак на голяма, ама много голяма комплексарщина и селяндурщина! Дано наистина да си се запилял някъде по света, че ме е срам от такива като теб!

Как разбрахте, че е българин, като не знаете кой е? Интересно?

срамувай се?! аз защо трябва да се вълнувам ? а и не виждам с какво съм предизвикал такъв коментар, при положение че споделям лесно проверими факти? разгледай цените на риъл естейт в държавите на кралицата . какво точно аз се "изфуках" ?! честно не те разбирам