Коментари - БАКБ на Цветелина Бориславова купи "Токуда банк" | Бизнес.dir.bg
назад

БАКБ на Цветелина Бориславова купи "Токуда банк"

Постигнато е споразумение за придобиване на акциите от японското дружество Tokushukai Incorporated

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - БАКБ на Цветелина Бориславова купи "Токуда банк" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имаше една банка .....

Тази не беше ли една, която пробваха да я взривят като Доктора, Самоковеца и другите герои. Или беше постановка това с взрива на някаква жипка. Забравил съм отдавна беше. Ама май нищо не се е променило.

И тази ли от спестени пари от закуски сигурно е купила банката?

ДОБРЕ Е ДА СЕ ОКРУПНЯВА! СЛЕД ПРЕДСТОЯЩИЯ НАРОДЕН СЪД,ЩЕ Е ПО-КЕСНА КОНФИСКАЦИЯТА НА ОГРАБЕНОТО ОТ ТИЯ КРАДЦИ! КАК МЕТРЕСИ НА-ДС,МУТРИ,СТАНАХА СОБСТВЕНИЦИ НА ИЗГРАДЕНОТО ОТ ХОРАТА ЗА ДЕСЕТИЛЕТИЯ? СКОРО:СЪД,КОНФИСКАЦИИ,ЗАТВОР…ЗА НЯКОИ-НАЛАШЕВЦИ!

помня, когато мутрите направиха Цеца шеф на банка. Преди това, срещу огромен откуп Ренета Инджова приватизира сградата, в която са и до днес Си банк, за жълти стотинки и им я хариза. Мутрите тъкмо станаха СБ и се хвалеха, че са ги откупили руските белгийци, а Цуца я курдисаха шеф. Седя си аз във фоайето пред заседателната им зала и виждам как вратата се отваря и заднешком излиза ошмулена рошава лелка в опърпано кожено яке, а ла Влади Варгала. Отвътре се чува "Цецке, и ни земи некви фастъчки за мезе!". Лелчето би едно чело до земята на шембаците с чаши уиски в ръка, натръшкани около масата и хукна да изпълнява. Като се обърна, разпознах половинката на Тиквата, който тъкмо набираше скорост в политиката. И до днес като я видя, се сещам каква отрепка е всъщност.

Специалистка по духова музика

Аз пък аз помня, когато мутрите направиха комсомолеца и племеник на другаря Милко Балев, Евгени Узунов, шеф на Първа източна международна банка. В управителния съвет на банката имаше една девойка , съпруга на комсомолец от гр. Гоце Делчев, която идваше на заседанията с една маймуна /истинска маймуна/ и два-трима юнака от отбора на Маргините. Никой от тях не разбираше от банки, банкови операции и каквото и да е друго, като на въпросните събирания на така наречения управителен съвет се говореше, къде и кога ще ходят да се "кефят", какви коли ще си купят и т.н.

Бойко требе да черпи.Аман от айдуци.

Не спряха с Бойко да си нагласят нещата. Вместо в затвора за кражбите и измамите с помощта на Бойко държавата им помага. Да са живи и здрави. Такава ни е държавата ЖАЛКА

а национализация?

Евтина банка само $37,6 млн., в Калито това са пари за 2 средни къщи на баира ...даже има къщи дет са 10 пъти по скъпи от тази банка

Започнах да пиша и гледам един преди мен вече го казал...ТАЗИ КИФЛА ПЕРЕ ПАРИТЕ НА толупчо. Що си мислят, че хората прости като него.

на Пашата на СИК, който Пашата върти оборота с благословията на ДС генералите. А в случаят: Бий магаре, по-магаре! След ПЧБ и КТБ в момента хвърлят примката на Токуда банк върху вратата на Лумпенпролетариата. Пак ще доят, стрижат и ебът електората.

Тази пере пари на Банкята. Банката е на Банкята и престъпната му свита.

И вие търсите пари айде чаол мъни щего духаме теглете си парите от банките и спирайте да плащате данъци

Нека и приседне краденото....

Виждал съм ги Боцко и Цвети,още от времето дето имаше офис на Патриарха. Чакаме ние среща с Цвети и по едно време влезнаха няколко кратуни и стоят мирно.Идва Боцко от нейде и с един сноп вестници започва да ги налага и да ги псува.Не били там наказали някой си. Дойде кака Цвети и ни каза -"... Не се плашете ,той Бойко си е такъв... " . Та така...

Стана???? Уж Асен трафикант, а тиквата с нова банка.... Асене, Асене.... Чувал ли си за галактиката....тиквата е босът и там. Има пет банки , по една на всяка планета от слънчевата система...Ъндарстут!!!!

Кажи го на простия народ, не на Асен

Народа е казал "Бий самара да се сети магарето..."

Не харесваха Костов, не харесваха Симеон, най си харесаха мутра да ги управлява, мутреещите се българи.

Трактора го няма и мишките пак тръгнаа.

капитализъм по български е безвластна държава плюс бойковизация на цялата страна.

Ето къде са парите на КТБ и от Божков ! Браво Боко и да те гръмнат ще ми е весело ! Само САЩ те те направиха мулти милиардер , а Цветито е подставено лице , Долу САЩ и Галя !

Нещо си се объркал. Цеца и Боко още от началото са финансирани с рубли. Само дето децата си ги пращат в САЩ.

Ох бабанко .франко московски паранко !

Как така някой си решава да си купи банка, ТЕЦ или телеком от днес за утре? Един факс поне да пратят на БНБ и анти монополна комисия. Чудесно и честито !

Май трябваше да те извикат на преговорите?

и по едно време се усещам че всички споменати имена на банки манки и други образувания са некви чужди, странни и непонятни имена в българския език. Това показва и доказва че не са създадени за българска косумация.

Така е ,ние работим под чужди имена ..Интернешенъл ..минтернешенъл ..Мулти ..фулти ..

Абе то в Гърция е регистрирана фирмата собственик на една българска банка ама си е наша комунделска . Банката на КГБ и тя е на Велчев министъра на царя но си е руска нищо че на хартия е българска хахаха и американския тец излезе руски абе мани бягай

Отново се изявява като видна бизнес дама. Много разбират тези комунисти от бизнес, ама защо България е най-бедна в Европа при толкова талантливи и красиви бизнесменки. Природна аномалия.

Усвен красива е умна и предприемчива. Ако ти харесва можеш да и се представиш.

Наскоро писаха в ДИР обяснение по въпроса: В Америка има 5% грамотни. В България има 5% неграмотни. Разликата в стандарта се дължи на това, че все тези 5% управляват.

Наскоро приятел, по-голям от мен, ми разправяше по повод Цветелина - че била най-сексапилната жена, която е виждал... Гледах го втрещен - това беше първият човек, който ми казваше нещо положително за тази... ъъъ... жена. За мен писането за Бориславова е като да пишеш за дон Вито с признателност и уважение. Пълен абсурд!

повехнало мушкато

време за сделки при гербаво безвремие.

Мафията настъпва яко ! Къде е МАГНИТСКИ бе САЩ ? Боку Тиквата е с Банка , евала ! За това ще сменя Министри Уж Служебни и на Главчо

Магнитски си върши перфектно работата, за която е създаден... Я виж Бойко, Делянчо какви полит.коректни и послушни станаха...

БоБо си има нова банка!!!

Борисов бърза да изпере парите, които е изрекетирал от Божков преди да сме влезли в Еврозоната.

Айде, Боко си купи и банка вече

абе тая банкерка цветелинка секса не завлече ли наши пари и от КТБ на крадеца цветан василев и си направи нчкчкява бутикова банка, да те е@@а и у бутика дърта чанто и она от баккя който само се озърта откъде ще го светнагт

абе цецке само ти ли седиш там мойто момиче и си пишеш минусите, ами имаш парички бе, наеми 100 тролчета да вършат работата

на тая в банката руснаците платиха за русеки поток на Тиквата който го плати с наши пари, сега с тези пари Цветелинка Обша купува банката на бившата номенклатурата сербезов и компания. и къде зяпат тези американци или трябва да им почнем едно разследване в държавния деоартамент на САЩ който от тая Общата е захранван с наши пари, всички посланици досега на САЩ бяха корумпиране с парите на тая и на тиквата т.е. с нащи парички, така стават нещата дебилчета

Тази беше бивша на Господаря на държавата. Когато беше Тиквата главен секретар на МВР, банката имаше офиси в полицейските управления. Щом Кирчо и Кокорчо му целуват ръцете,Баце е безсмъртен.

далеч не само в полицейските управления, а навсякъде, където гражданите се налагаше да си плащат такси в държавни учреждения, данъци...лапаще неизбежно поне по 2лв от всеки. Преди еврофондовете това беше един от законните начини за угояване на мафията.

Как в тази американска колония номенклатурните запъртъци на комунизма станаха милиардери ум не ми стига. Бизнеса се оказа собственост на руски олигарси и депутати .

Шиши Буци и Руци

Нейният баща Борислав Карагьозов е служител на ПГУ-ДС и работи като техническо лице в български посолства. Нейната майка Веселина Карагьозова е акционерка в „Кемисол“ АД, Стара Загора – дружество, търгуващо с химически продукти.Цветелина Бориславова е разведена. Има 2 дъщери – Ралица и Веселина, от разтрогнат брак със Стефан Абаджиев – син на бившия кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП и бивш посланик в Румъния Иван Абаджиев. От 1988 г. до 2009 година Бориславова води съвместно съжителство с Бойко Борисов.

Такива винаги са най-продажни и служат с жертвоготовност...стига да им позволяват да крадт безнаказано от народа си де...

Защото има сделка между американците и комунистите.

На баце Винету жената!

Къщи,банки,апартаменти,милиони влогове в наши и чужди банки,това са алчните елементи в близкото обкръжение на началника на държавата ни.Прост народ сме,затова сме на това дередже.

Човек като е професионалист и става за всичко.

Лустрация!

Бойко да налее, а Делян да донесе! Черпете се българи, цъфнахме!

В периода 2009 – 2010 година е членка на борда и финансов директор на инвестиционния фонд СиЕсАйЕф

Дъщерята ми е съседка, майката е по-хубава. Явно бащата....

"Завръщането на Тиквата" - четвърта серия от поредицата!

Ами така се получават нещата с " Революции по мирен път" , а от историята знаем много добре че без кръвчица да се пролее нищо добро не се е родило.

къде е работила Ружа Игнатова

Едната се зове: българо-американска - к'во американско има в нея, другата едно време беше японска. Накрая руската ВТБ ще ги изкупи всичките :)

След изпирането....

Боко с кърпени чорапи, а бившата му жена купува банка след банка. И Боровец е неин. Съвсем за идиоти ни взе.

Да не би да са сключили брак и ти да си им кумувал та ги наричаш мъж и жена

Защо на тая и е трябвало да купи 99.97% от акзиите и даде 7 милиона, след като е достатъчно 51% дамо за да "дърпа конците" на банката? Уф. И аз задавам едни неудобни въпроси ама.....

70 милиона :) акцията е по 10 лева

Не се хванала нулата от скапаната китайска нула (повтарям - КИТАЙСКА а не ЯПОНСКА!)

Зависи какво е записано в устава... за някои решения може да има нужда от 75%+ `за`

А какъв интерес има бившия собственик да продаде точно 51%, така че да има едни 49% и да не може да ги управлява?

И тук е играл с 200

Мутрата и Прасето бързат да изперат мръсните пари и да ги обърнат в евро преди да влезем в Еврозоната

Стига си ни будалкал бе, те са балами! С една прочетена книга ще им сече пипето за обръщане на левовете в евро! Ти да не би да вярваш в чудеса?

Буцан ще пере мангизляр

Тази банка е читава! Според мен сделката е добра, Бориславова правилно си е направила сметката!

Ако беше си направила сметката щеше да купи 50%+1 от акциите. Явно са й заповядали така да си направи сметката.