Коментари - Австралийска авиокомпания извърши най-дългия директен полет на пътнически самолет в света | Бизнес.dir.bg

Коментари - Австралийска авиокомпания извърши най-дългия директен полет на пътнически самолет в света | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е и ?!

Дано Грета да ги посети!

Детето чудо, какво ли ще се пръкне от нея след 18

Олееееее ами климата???Като се дигнат температурите при аборигените и станат пожари. А УУУУУ а Грета беше ли на борда на самолета???ХАХА

Супер! Само,че на снимката е Boeing 747, а не 787-9 Dreamliner.

не могат да направят такъв полет,те не могат качествени военни самолети да правят ,а за пасажерски да не говорим! Никоя държава не иска руските строшляци!

щото пък австралийците могат, за булгаропитеците няма да питам

На Девети 1944 в България има ДВЕ ФАБРИКИ произвеждащи самолети, Мангасар турчеещ се от Скопие. В казанлъшката , тогава вече държавна, Капрони-България, през 1943г е сглобен ....ВТОРИЯТ В СВЕТА СВРЪХЗВУКОВ САМОЛЕТ, вторият свръхзвуков Месершмит. А иначе, Еърбус е с руско участие. Руснаците са ненадминати днес в аеродинамиката.

Дано изхождането ти да не е част от диария, че не знам как ще я караш.

каварна-мелкник е 22 часа

Летях Лос Анджелис до Сидни беше около 15 часа полета. Ако не греша самолета беше тръгнал от Ню Йорк. Имаше 3 пилота. Тези дълги полети са съвсем поносими, ако се погрижат за пътниците, да летят ако може само със самолет оборудван като първа класа. Да има широки и удобни седалки, който се разтягат в положение на хоризонтално легло. Да има голяма филмотека и игри. Просто да има с какво да си запълваш съзнанието.

...полетЪТ ...самолетЪТ Предлагам за хора, които не владеят родния си език да има учебници на борда, за да си запълват съзнанието с нещо полезно и необходимо.

А колко по-лесно беше да запалят Конкорда и да пристигнат за 5 часа, вместо да преоткриват Америка (Австралия в случая).

Ами следващия път ако махнат пътниците и седалките може да стигнат и до Ню Йорк от другата страна. Само, че каква е ползата?

Абе важното за някои хора е да се мазним на рашките...

Всеки знае, че най дългите полети ги прави Аерофлот А модерните си самолети на антрацитни въглища

Абе що за промит мозък имаш?Или си мислиш,че си оригинален?! Каква Русия,какъв Аерофлот? Хората се развиват,достигат невъзможното...И не е важно дали са руснаци,американци или австралийци.НИЕ сме най-велики и най-добре знаем да плюем.Идиоти като тебе,които са неспособни да се радват на чуждите успехи цял живот си остават пълни неудачници и нещастници!

Може ли самолет да кацне върху въртяща сфера ?

да не си от "плоскоземните" буболечки?

Може. Всеки ден се случва многократно.

Пиеш 1но приспивателно, след 7-8 часа още едно, после още едно и оп, пристигнали!

Още преди няколко дни беше обявено ,че ще се извърши този полет изключително с научна цел,да се тестват реакции на екипаж и пътниците.Естественно Дир отново представят нещата в техен стил,а коментиращите още по в техен стил бълват простотии,че видите ли самолета бил без багаж,че пътниците нямали куфари и т.н.

Не знам какво е било обявено ,но разхода на гориво е пряко свързан с теглото на самолета. Та самлета е бил празен от към пътници личен чекиран регистриран и карго за да има място за достатъчно гориво за сметка на горепосоченото а не зашото е бил с научна цел. Ако ги няма изброените неща полета Ще е напълно финансово неизгоден.

баш с проучвателна цел си е пуснат - искат да разберат екипаж и пътници как ще понесат дългия полет... това не е редовен полет. дира са се оляли пак

idio

млъкни бе, йюх сплескан т какво искаш ? да го натоварят с редовен полет ли? опитини зайчета са все още. изследват може ли пилотите 20 часа да са в форма, как ще спят, как стюардесите ще изкарат 20 аса, мноого повече от просто финансовото ти изгодно нещо има. доскоро не можеше да се лети 16 000 без презареждане. вече може. и не знабравяй - времето е пари! 4 -5 или повече часа се спестават! колко струват 5 часа знаеш ли ? на CEO които взема 30 000 000 на година ? сметни в минути ако искаш !

Кой ходи от Ню Йорк до Сидни без багаж? Това е неосъществимо.

Споко,взели са няколко легена да могат стюардесите да изперат гащите си и тези на пилотите,а отзад са опънали един простор да изсъхнат .Така че никакъв проблем

Цитат от тукашна статия (с име "Това е последният съветски бомбардировач" от 8 декември 2017): "На 10 юни 2010 година, два Ту-160 поставят рекорд, прекарвайки 23 часа във въздуха и изминавайки 18 000 километра." Вярно не е пътнически самолет, но нищо.

Гари, ту 160 е чудесен самолет но той се презарежда във въздуха.

вероятно. Май писаха, че летял 12 500 км иначе. Но е въпрос на резервари.

Австралийска авиокомпания извърши най-дългия директен полет на пътнически самолет в света - ама без пасажери ! Скоро и без екипаж !

А какво правят авиолиниите с български екипажи. Нон стоп осветяване на салона, за да върви търговията и заключване на тоалетите. На същите авиолинии с чужди екипажи изненада няма такава гавра.

Пък съм и пушач...

Ах ти хитруша знам къде пушиш.