Авиокомпаниите ще плащат повече за отделените вредни емисии

Средностатистическите европейски семейства ще продължат да плащат много повече за своите въглеродни емисии, отколкото често пътуващите на дълги разстояния, каза Джо Дарден, директор на авиационния отдел в НПО

Обратно в новината

Коментари - Авиокомпаниите ще плащат повече за отделените вредни емисии | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата тая идиотщина с квоти и цени е някой да прави гуша. Нищо друго. Нула отношение към екология. Просто се светнаха, че стадото е достатъчно тъпо, за да не види, че го стрижат и под тоя предлог. Браво! Виновни не са тия, на които им хрумна, а идиотите, които плащаме. Туй-то. Нищо сложно.

Авиокомпаниите ще плащат повече и затова ще вдигнат цената на билетите. От което пък следва, че голяма част от европейците няма да могат да си позволят да летят със самолет. Гениално решение ЕС, гениално ! В цялото си съществуване полит. ЕС не е направил едно смислено нещо в полза на своите граждани !

" ЕС не е направил едно смислено нещо в полза на своите граждани !" Що? Роумингът че падна нищо ли не е ? Искаш ли да поговориш по мобилен от Сърбия или Турция за да се научиш да цениш ЕС ?

СО2 било "вредни емисии"... Най-голямата измама на 21-и век (засега)...

пак за пари е всичко - няма да летим със самолети , няма да ядем месо щото кравите пърдели и прочие гейски простотии.

Как , по дяволите, ще се реши въпросът, като просто плащаш едни пари ? Климата ли ще се оправи или природата ще се възстанови от само себе си ? Дайте да щипем пари от хората, да продаваме нещо което го няма и да чакаме климата да не се променя. Смешно е чак тъжно.

Ще плащат потребителите, всичко отива към цените на билетите, та толкова за зеления ви преход, зелено едни пари ще изчезнат едни пари от джобовете ви......

Напишете защо ЕС направи изключение за чартърните и дипломатичните полети?