17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъдещето на транспорта е от типа на "Карлсон, който живееше на покрива".

Авиокомпаниите и видът на летищата /който наскоро е пътувал/ са един от най-зрелищните примери за умобърканата поритика и безбройните глупости, които се натвориха покрай този вирус. Истината е, че глупостите са в такива мащаби, дето човек не може да повярва и ще или не ще съзира конспирации. А кажете има ли задна мисъл или няма?

Това не е от вчера, просто покрай корона-простотията стана очеизвадно. Трябва да си много зомбиран за да приемеш и да ти харесва да те третират като бройлер-пасажер. Айде няма нужда, не е като да не можем да вземем колата.. Континентът ни не е толкова голям, че да се примиряваме с всяка простотия

Да призоват СЗО да сложи край на цирка. Дайте да ви извием ръцете и да ви тестваме, за да ви върнем свободата, която така или иначе сте си я имали и преди. Уродливите изчадия от глобалистката клоака на Бил Гейтс искат да вземат проби от колкото се може повече хора на планетата и това със сигурност има задни мисли и не е току-така.

открит е много бърз тест... анален, платен и задължителен

Ама резултати излизат след 1 седмица и то според настроението на отчитащите, датата на следващите избори и изобщо положението на Марс спрямо звезда Анг-1235667.. примерно ;) Звучи почти като сегашните тестове, нали?

Мнозина си мислят че авиокомпаниите са нещо ненужно на никого и може да се живее и без тях. Което изобщо не е така. Гражданските полети осигуряват движение на работна ръка, туристи, студенти и кой ли още не. Което, на свой ред, захранва редица други индустрии и дава работа на много хора. Като ги няма туристите - остават без работа и без заплата служителите на хотелите, ресторантите, магазините, екскурзионните бюра, туристическите корабчета, гладуват и доставчиците на храна, сувенири и т.н. за тези обекти. Като гурбетчиите не могат да идат да берат ягоди из Европа - остават с алтернативата да тежат на държавата или да крадат. Като няма с какво да пътуват квалифицираните работници - много проекти увисват в нищото. Пример - за строежа на "Балкански поток" в разгара на карантината се караха със самолети квалифицирани работници от Италия тъй като в България няма такива. Тъй че пътуването не е толкова маловажно, колкото си го представят мнозина. От него зависи прехраната на много хора и извън транспортния сектор.

Благодаря за лаишкото осветяване на проблема. Ся ше си легна спокоен и удовлетворен.

Колко години ти бяха необходими, за да прозреш ? 50-60 ? Светът се върти около въздушния транспорт, а не транспортът се върти около света.

Пълен абсурд! Какво е това изнудване бе! Що за идиотщина?! Още нещо така да поискат тия мизерници?!

ейй..прост народ бе. кой го е грижа за теб.. за страна с 3м жители дето нямат пари до морето да отидат..хаха ама коментират :)))) прост народ

Като се замислиш малко ще видиш кой е простия! Не става дума за пари, ама нали все това ви е у тъпите тикви! Погледни малко по-далеч, ако можеш де....

ами не пътувайте нали вие е скъпо, всяка жаба да си знае гьола

Никой не може да ме накара да си направя тест за ковид Също не може и да ми откаже да ме превози до собственната ми страна.

Що пък да неможе да ти откаже да те превози? Нещо специялен ли си ко?

Аз това се чудя ? Откъде-накъде няма да му откажат на тъпака ! Само като го видят колко е грозен - ще го изгонят, за да не плаши пътниците !

да откаже понеже имам частен самолет и не ми дреме

Собствената ти страна не може да откаже да те пусне вътре, когато се появиш на границата и (макар че и това не е 100 процента сигурно). Но как ще стигнеш до границата е изцяло твой проблем. Никой не е длъжен да те превози от точка А до точка Б. Ако все пак те превози, това става по взаимно съгласие и договореност между теб и превозвача.

Сигурно чакаш от новите, анални тестове за ковид - да минеш два пъти !

Да бе, безкрайно бъркане в носа, докато наистина ти лепнат нещо (каквото и да е то). Я да се гръмнат. Няма да пъутувам, но такава идиотщина няма да си причиня. Май ще излезе истина, че събират генетичен материал с тия измислени тестове, за които и медиците признават, че са ненадеждни!

За миризлив пенсионер като тебе, дето пърди по цял ден в гарсониерата и никъде не ходи - няма страшно.

По-добре ще е просто да спрат всички тестове и всичко ще се нормализира за дни, и никой няма да обръща внимание на тоя измислен вирус, а ще си е грип като грип.

Грип не съществува. Още един промен мозък.

За по-здрави от болните от страни извън ЕС.

Пълна идиотщина. А другите пътници, които пътуват с автобуси, влакове и автобуси?

те ще си карат на карантини.

Тук става дума за международни полети, би било логично да се спази това и за пътувания с автобус, влак, независимо, ако се минава граница-тест. По добре е така, за да няма повече блокирани граници.

Така или иначе, навсякъде има ръст на регистрираните, защо са тези безумни карантини между държавите. Понеже са некадърни, политиците се правя, че въвеждат мерки и какво става. Дай да ограничим чужденците :) Смешни са вече. Да видят какво се случва в Швеция и да не ни занимават с глупостите си.

Съществува.Нали им бяха стари самолетите и още не са готови новите.По-добре да не замърсяват и да е чисто небето.През малт Тръмп се оттегли от споразумението за чисто небе и Короната дойде. С тези фалшиви тестове няма да има пътници до самолета.Само някой ще има приходи.

Всички разбраха, че не съществува.

Тъпо копеле, не сме съгласни

Ще ми обясниш ли как хем върлува смъртоносна пандемия, хем умрелите са по-малко от миналата година

Кой ти каза, че са по-малко. Я дай да видим мястото от което черпиш тези достоверни данни.

Абе хахо, загаси телевизора и си включи мозъка на мислене.

Само плашите хората.... Направете това за да не ви заключим, направете онова или ще ви заключим... А стига де....

Наплаши овцете, ограничи максимално най-неуправляемата класа (средната, която изкарва реалните пари и често мисли), смачкай им бизнеса, после системата за тотален контрол ще се нагласи ама съвсем неусетно...

Абсолютно точно