Асоциацията на индустриалния капитал раздаде наградите "Икономика на светло"

От 3 до 5 години, ако продължаваме да работим упорито ще достигнем средноевропейските нива, каза Васил Велев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изсветлава - дръжки!

Сега остава и да започнете да плащате нормални заплати и.... Дего тоя комунизъм, дето го сънувате?

Икономика в България?!!?

изсветлен айдук , не виждам нищо почтено в тая титла , ама щом си раздават и награди , да са им честити

Време е да свалим маските и да забраним малкия и средния бизнес изцяло. И без това го душихте достатъчно дълго. Просто дръпнете спусъка и да се свършва. По-хуманно е някак. Бизнес ще правят само големите. Светъл.

В смисъл ,че всички сектори са разпределени на точните хора.

Интересно , тия хора не пазарят ли по магазини. А може би наистина не пазарят , повечето си имат домашни прислужнички. Та затова нямат представа какво става по белия свят на РБългария. То е нещо и като плана за Борисовата градина. Нямало да има презастрояване- САМО МАЛКО. Чакай казва бе, каква връзка има плана за Борисовата градина с изветляване на бизнеса. Няма връзка но е истина , както се казваше в един популярен виц. Та когато започнат да плащат нормални заплати , да спрат с тези грандомански строежи по морето в които узаконяват "спестените си пари" най вече от заплати на хората-може би и ще се изветли бизнеса. ПРимери колкото щеш- Тези големите цитирани с статията по горе- НОИ, НАП и всички те си знаят да отидат само една командировка- започваки от Варна и стигайки до Царево ще видят колко е "светъл" бизнеса по морето. То трудови договори, то заплащане под минималната заплата, то здравни книжки. Само три дни отделете- вземете и полицията за да не Ви бият. Та толкова за обективните критерии на професора.

Тия нямат връзка с реалността.... :))

Изсветлява ... Даже става прозрачна... Почти невидима....

Поредният пример за некомпетентност, с награди и форуми.

За по-абсурдни награди през живота си не съм чувал. В държава, в която реално няма икономика раздават такива награди. По-скоро приличат на сбирщина идиоти, които решават кой е най-големият от тях.

Нека се радват,нека се награждават ,но истината рано или късно ще излезе наяве.Защото аз потребителя виждам много по добре от тях.Вече не купувам боклуците им по БДС,полуфабрикатите им гнусливи,отказах се и от копторите им наричани заведения за храна,защото знам какъв е персонала им,не почивам по осраното им море ,самолети не прииждат като други лета........нека "изсветлява""бизнеса им.Скоро ще се преземят и като се огледат ще видят другата реалност ,истинската.

Назначените милионери, турени на хранилката си раздават награди. Минималната заплата им пречела.... То ако зависи от тях и по 200 лева заплата няма да дават. Какво им пречи да плащат реалните осигуровки и да не дават заплатата в плик !? НИЩО! Освен алчността им разбира се. Ама така е като всичко ти е дадено наготово - требе само да взимаш!

Малко нескопосан ПР на български робовладелци, пардон, работодатели и капиталисти.

може ли да изсветлее нещо, което го няма?