Асен Василев: За мое учудване и Фондът на фондовете е на загуба, МФ трябва да го субсидира

Нуждата от актуализация на бюджета идва от това, че разходите за пенсии и мерки са заложени до март месец, за април и май не са заложени, а бяха направени, отвърна Асен Василев на Бойко Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за мое учудване явно лимитиран човек като Асен Василев - приближен до олигарха Иво Прокопиев, може да бъде назначен за... финансов министър в държава като нашата! Това вече е наистина жалко и много ниско ниво!

Ти върни 6,5 милиона паунда, Спецовна НАП да върне 1,5 милиона лева, Красимир Петров да си плати данъците от сделките със себе си, Рашков ДА СЕ ИЗПАРИ някак си, за шефът на военното министерство да си възстанови отнетите ицензи на фирмите ми за инвестиционно посредничеството ..и тогава можете да говорите ! Аман от екстрасенси!!!!

Професионалният длъжник колко ли е платил за тази фирма?

Тоя по рождение си гледа учудено :)

Всички нормално хора във формума, имайте на предвид, че има засилена кампания на платени тролове във всички онлайн медии в полза на ГЕРБ. Преди изборите такива писачи нямаше. Явно в ГЕРБ полуидиотите си мислят че като хвърлят едни пари да се пише по форумите онлайн ще променят закриването си. Просто не гласувайте за ГЕРБ и не си губете времето да спорите с платени тролове.

Тоест преди изборите писахте само вие - троловете на Мая, Бабикян, Радев, Христо Иванов, Слави Трифонов, а сега ви е криво, че Бойко е пуснал и неговите? Един дол дренки сте всичките!

Абе, смешник! Що па да са платени и що да са на ГЕРБ? Просто народът мрази черепарските куросмукачи!

А кога НАП ще започне сериозни проверки на своите корумпирани служители?Направих едно изчисление:Ако един инспектор води нелегално счетоводство на фирма за 650.00 лв. на месец, то има следните цифри:Недеклариран годишен доход в размер на 7800.00 лв., недекларирани и не внесени осигуровки в размер на 2441.40 лв. и за разликата 535.86 лв. данък общ доход!А едва ли водят само по една фирма?Ако умножим горните суми по 5 /брой водени средно фирми от 1 човек/ по 100 /минимален брой данъчни от 1 структура водещи счетоводство/ по 28 структури на НАП в страната/ всеки може да пресметне минималната сума с която е ощетен Бюджета от страна на служители на НАП, агенцията призвана да събира данъци и осигуровки!И с какви суми е ощетен Бюджета, в който те са определени да събират проходи?И колко пенсионери са ощетени, че с тези суми може да им се увеличи пенсията!За моралните последици няма да пиша, морал в политици и повечето служители няма. Джокер:Кой води счетоводсвото на фирма ДИЗАНИК ЕООД, ЕИК 115815937.Аз не знам, само чух репликата „една данъчна”!

Само фактът, че шеф от НАП загробва фирма с милиони, бяга в чужбина, откъдето я продава на професионален купувач на кухи задлъжнели фирми с десетки висящи дела. След това беглецът НАП-аджия се крие 5 години в Дубай, с която страна България няма договореност за екстрадиция на търсени престъпници. А сега го командироват обратно като шеф на НАП. Но пък е явно учуден, че някакви фирми имали намерения да си плащат лихвите и дълговете?! КОЙ му дърпа конците на това толкова натъжено и учудено момче?

Този чиляк гола вода ли е или само на мен ми се струва така

Само на шефа ти Бойко така му се струва.

Превратаджиите само за кражби говорят, но нито едно доказателство не могат да представят ... Колко трябва да е наивен човек за да вярва на подобни глупости и да гласува за метежниците ....

По думите му Националната агенция по приходите и Агенция „Митници“ са започнали анализ, който трябва да покаже как да се вдигнат приходите в хазната. / затова ли цените за населението отидоха с 30-50% нагоре ?

Разбрахме че Бойко е некадърен. Сега ще свършите ли за пет пари работа или ще си.чоплете носа асенчо. Ако няма внесени обвинения, това е само предизборно говорене. Къде е вашата клакьорка от има такъв шебек.

Поне признава, че бюджета е добре направен. Другото са кьорфишеци, поръчката е такава - по всичко да се плюе.

Срам за българите, който харесват Как живеят западняците, влачат се В Гърция, Дубай, Малдивите и Доминикана, а си Избират руски шпионин за президент, който обърна държавата на опаки, белким пак да го изберат. И който чака само да го изберат, че да я извади От ЕС.

Затвор трябва да има за всички крадци от ГЕРБ.

Точно идеята е да е закона над всичко. Би ли казал.същото за бсп и дпс, защото там са маститите бизнеамени.

А за другите?

60/40 ще има ли???.Другите неща са дрънканици За идиотите!!!!!!!!! И стига ,че ми оуснахтееееерр с този хаос И некадърност.

Експертите на Радю в действие. Без никой да ги е избирал Черепа ни ги натресе да ни управляват и вземат важни решение. Но народът гледа! Едно е да говориш за канибализъм друго е да управляваш държава! Някой да си прибере лудите за да не ги изметем заедно с Радю1

Що ровите в "прекрасните" творения на ГЕРБ бе? Ам" те сА спукаха по време на трите си мандата да си подготвят почвата на вечни времена да цоцат от ЕС, а вие сега искате така изведнъж да ги изтипосате пред цял свят, като как "кадърно" са "управлявали" . Тез' неща на са хубави. Разваляте хранилката на стотици хиляди поклонници на гербавите, които са в статуквото. Тук вършееше една добре смазана машина, и действаха порядките още от времето на цозиализЪма: -Ти на мена -Аз на тебе. -Имаш бисзне, -Снасяш на бащицата. - Не снасяш на бащицата - Нямаш бизнес

Слушах го този юнак днес и вижданията му, как трябва да се развиват финансите в България. Съжалявам, но той е забравил, че е във временно правителство и никой не е гласувал за него, да се проявява, като талант. Тръгва да рови и да прави промени във финансовото министерство, като по закон неговата задача е да осигури само провеждането на изборите. Експериментите да си ги прави, когато го изберат. За правителство на Радев никой не е гласувал. В следващия парламент със закон трябва да се забрани служебни правителства да си правят експерименти с банки и финансови институции. Да правят проверки колкото си искат, ни да предприемат генерални промени е престъпно.

Браво! Много точно казано!

Такова дебилно правителство от чудаци,като тия сега,временните. Сякаш са туренида се състезават по глупост,селски безпочвен реваншизъм и изцепки детски!

Фирма Октопод инвест холдинг,с колко пари разполага в кеш,някой ще я провери ли?

гърбавите тролове и финансисти станаха...

То комунистите само от разруха разбирате и не се прави личи си че ти си трол , викаж по какво ме позна по изказа как по какво

само комунистите получават топли кресла по наследство на нас ни се налага да учим и да ходим по конкурси финанси е едно от най-лесните и приятни образования

Айде първо г-н Министър и г-н Началника на НАП - оправете първо бакиите в държавните дружества (Фонда на Фондовете, ББР, НЕК, Булгаргаз и т.н.) и после гледайте в касичката на частните фирми, ако може. Щото кучето може да е заровено в частния сектор, ама в държавния е заровено цяло стадо слонове!!!

от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

И защо няма осъден от айдуците? Борбата май е между сицилианската и руската мафии, а САЩ и НАТО имат тотално превъзходни технологии и бизнеси, за които дребните ви интриги са пълен смях!

Защото това не ти е народния съд , хубаво е да се информираш колко тома е едно от тези дела и да видиш колко е времето за разглеждане на такова обемно дело такива дела навсякъде се точат с години . Особено когато заподозрените избягат или рязко се разболяват .

Всички нормално хора във формума, имайте на предвид, че има засилена кампания на платени тролове във всички онлайн медии в полза на ГЕРБ. Преди изборите такива писачи нямаше. Явно в ГЕРБ полуидиотите си мислят че като хвърлят едни пари да се пише по форумите онлайн ще променят закриването си. Просто не гласувайте за ГЕРБ и не си губете времето да спорите с платени тролове.

Нормалното хора, тролове са комунистите и всички останали бездария, които искат да лапат от държавната каца "по заслуги" (разбирай вярност към партията)... Свърши това време от десетина години. Сори.

Да внеса сигнал и аз ,тоалетните на централна гара и те са на минус ,че скоро ще свършат учрежденията и заведенията както сте го подкарали та да знаете ,че все пак има за какво още да лаете ,два месеца се занимавате с Бойко ????? Значи тая държава си е бая добре щом няма друга работа за вършене

Платен си, но като репортуваш какво си свършил кажи на шефовете си от ГЕРБ, че идва края им.

Даа, добре, а аз като нямам шеф на кого да рапортувам? Бегай си връзваш пионерската връзка, комсомол! За вас всички други са на края, а все вие издъхвате първи! Цървули нещастни!

Ти може да се учудваш, но хората не! Знаем си че покрай вас, всичко потъва.

на лъжата краката са къси...... 10 милиарда, човекоядци , чекмедженца... а то каква стана не бил бюджета на минус а на плюс, не били милиарди левове укритите данъци ми имало едни 40 милиона, ама то просто било закъсняло плащане...... бива и цървул неграмотен..... Радевите калинки се оказаха най-глупавите до сега.

Стари,грозни,зависими,некомпетентни,кресливи,отмъстителни.... Що е ти!?

Отвратителни, лъжливи и крадливи изроди.

Оффф, по-надолу влчзох в спор с една Дива относно малоумникът от статията и банковото дело. Та. Дива, ще се опитам нактаричко да ти обясня, как работи една банка и защо много трудно някой можа да я "субсидира", както твърди зализаният младеж от снимката. На практика, в самата банка НЯМА КАПИТАЛ, СОБСТВЕНОСТ НА САМАТА БАНКА. Звучи малко засукано, ама на практика не е. Всяка банка решава с какъв капитал иска да оперира. Подава заявление към централната банка и от ЦБ ѝ искат ДА ВНЕСЕ ПРИ ТЯХ депозит в размер 10% от сумата, с която иска да оперира. И така, примерно, ако банката иска да оперира с 10 милиарда (нещо), тя трябва да внесе депозит от 1 милиард (нещо) в централната банка. И започва работа. Сега, от едната страна на баланса стоят инвеститорите в банката - фондове, други банки, частни инвеститори, или просто хора с депозити там. За да ползва парите им, банката им плаща ЛИХВА. От другата страна на баланса са тези, които ПОЛЗВАТ ПАРИ. Т.е. хора, фирми и организации, които (в най-общия случай) теглят кредити. Те също плащат ЛИХВА на банката. Банката живее (печели) от разликата от тези лихви, както и от разни такси, които начисляват за различните услуги. В ЦЯЛАТА ОПЕРАЦИЯ НЯМА ПАРИ НА БАНКАТА. Банката трябва да поддържа баланса - не можа да раздава повече средства, отколкото е получила. Сега, да ти разясня какво стана с КТБ и защо фалира, ползвайки модела отгоре. Мустака решава, че трябва да е ултра банка и да може да си бърка и харчи, когато му е кеф. Също така, да ползваме евтин капитал, основно за наши хора. Разбира се, това по честен начин трудно става, та той решава да работи на измама. И създава една ТИПИЧНА ПОНЦИ СХЕМА. Пуска едни от най-яките кихви на пазара. В продължение на повече от година, лихвата по депозити беше 10%. НЯМАШЕ ТАКАВА ЛИХВА, НИКЪДЕ ПО НОРМАЛНИЯ СВЯТ. Хората започнаха да си дават парите като ненормални и едната страна на баланса се напълни. Съответно, от другата страна започнаха да раздават заеми като за последно. На далеч по-преференциални цени от останалите. И балонът започна да се надува. КТБ заработи на планирана загуба. Естествено, това беше ясно на всеки, който поне малко вдява от счетоводство и Мустака трябваше да запаже положението при одита на БНБ. Затова и видяхме онова филмче, където двама весели хора ядяха, пиеха и танцуваха хорце. Един МУстак-банкер и един Главен банкер, директор на една централната банка. В нормалния свят, и двамата отиваха за много дълго в затвора. Та идва момента на истината. Вероятно, подпомогнат от единг друг младеж, пухкавичък, от една дпс партия. Нещата тръгват на пъдпъдък, Мустака вижда това, прибира всичкия наличен кеш, пали самолета и право у Сърбия. Откъдето, както стана ясно, изобшо не е лесно да екстрадираш някой, който си плаща. Та всичко това да кажа НЯМА КАК МФ ДА "СУБСИДИРА" ЕДНА ТЪРГОВСКА БАНКА. ТОВА НЯМА НАЧИН КАК ДА СЕ ОФОРМИ ДОКУМЕНТАЛНО, ЗАЩОТО ПРОТИВОРЕЧИ НА ЗАКОНИТЕ НА БАНКИРАНЕТО. ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ НЕЩА СА ИЗЦЯЛО ОТ ПРИОРИТЕТА НА БНБ.

Ама човек, посочи ми някъде където съм написала, че МФ ще субсидира банката? Ти май четеш какво пише само в собствената ти глава, едно си баба знае, едно си бае! Не без друго хората са измислили кавичките, "субсидира и загуба" са в кавички в преносен смисъл! Тъй като ББР е банка със специален статут има отделен закон за ББР, освен че се подчинява на законите на търговските банки, примерно миналата година държавата внесе целеви средства, ако искаш го разбирай увеличи банковият капитал за разплащане на ковид мерките, държавата като принципал има това право, що се отнася до загубите: е, не се страхувайте от загубите, те не винаги са признак на лошо управление, но винаги са били неизменна част от най- печелившите бизнеси по света, няма как във всеки един момент да си на печалба, това е!

Какви заеми, бро, този раздаваше пари без документи!

Дива, ами колегата не знае, че ББР не работи с физически лица, за него КТБ и ББР са едно и също, банка пише!

Ивъ банкерът, тъп! Ббр не е търговска банка,,ве, смешен! Ктб беше такава

ББР е 100 % държавна собственост от преди 15 дни, принципал министерство на финансите! Какво и как ще се случва с банката е единствено в прерогативите на принципала!

Ко, ми не бе, те влазаха външни одитори в КТБ и се чудят и маят хората, била ли е капитализирана банката или не, умишлен ли е фалитът или предизвестен, той седнал да разправя народен фолклор, а относно ББР, вземи и прочети закона за ББР, не е държавна тайна!

Относно министъра на финансите Асен Василев. Евгения Константинова Пеева, зам.-министър на образованието, Асен Василев, министър на финансите и Николай Денков, министър на образованието са в една и съща фондация - „Заедно в час“. Кирил Петков, министър на икономиката заедно с Асен Василев, финмин са във фондация "ЦЕНТЪР ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ СТРАТЕГИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ". Кирил Петков заедно с Николай Денков са във фондация "ЦЕНТЪР ПО ПРИЛОЖНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ИНОВАЦИИ". Асен Василев има отношение към 3 офшорки през годините, лично и чрез свързани лица. 1-ва ошфорка: "АКСЕЛБЕРТ", ВИРДЖИНСКИ О-ВИ, Роуд Таун, Тортола, Кларънс Томас Билдинг, п.к. 4649; 2-ра ошфорка: "Лессно ЛЛС", САЩ, Делауер, Леуес, Съсекс, Квартал 16192 Коустал Хайуей; 3-та ошфорка: "Невек Капитал Партнърс Лимитед", ВИРДЖИНСКИ О-ВИ(бр.), Тортола, Роуд Таун, Квартал Комърс хаус, Уикъмс Кей 1. Законно е, ДА, но дали е логично той да отговаря за публични финанси в държава от ЕС . (Има налични документи.) Схемата за фондацията „‘Заедно в час“ е благодарение на „РОД“ и тяхната петиция. Защо се чудите, че американският посланик дефилира по кабинетите им? И няма нищо нелогично да искат актуализация на бюджета, въпреки че има буфери за покриване на извънредните разходи за времето на едно служебно правителство, нали:) Ошфорките и фондациите трябва да се захранват редовно, нали:)

Като ги слушам милиони, милярди, откраднати, ми то в таз държава само аз и комшийката дето останахме да не сме милионерки! Тю да му се невиди, отивам да се редя на опашка, ама дано да оцеля правилната, че досега на всички само давам, пък те взимат!

От 10 милиарда станаха 5 милиарда опростени От няма пари в хазната - има 9 милиарда..

С две думи, този потвърди, че Баце колкото и да е крал, е оставил достатъчно! Брей, ма таз държава много богата бре, затова я иска хвърчилото!

Във всеки форум квичат на умряло... Нищо не е координирано Пълна случайност :))))) Прозрачни сте като Ония малоумник - шефа ви Фончо2 тарикатчето Като ти вземат играчките така става

не знам за вас, ама от началото на тая година ми 'изчезнаха' внесените данъци по един имот. сега пак ги дължа от 2016 г. насам. имам бележките, че съм платил, ама в компютъра пише, че не съм плащал, ами съм длъжник къде са парите ? тия от данъци и такси ? сигурни ли сте, че след като платихте нямате задължения ? и кой е виновен ?

фалира Държавата за по-малкпо от един месец ! Смятайте !

за тъпи ни взема, като обясни как дубайският културист съвсем резонно си продал фирмата и после не знаел как така се е озовала с милиони задължения. Ами да го светна , че задълженията ги е натрупал нашия човек и после се е покрил първо в Щатите после при бащицата в Дубай. Просто и ясно.

Този е научил точно толкова от Харвард, колкото англичанина "купил" Левски няма нищо общо с Божков...

Може да е завършил Харвард със стипендия за бавноразвиващи се, всеки нормален завършил Харвард ще разбере, че мангалчето министър лъже, а мангалчето щеше да знае как да се държи, за да не му личи много, че лъже.

... този "харвардеец" е фалирал единствената фирма Everbread Ltd., която е създал до 43-годишната си възраст, с дългове от почти 9 млн. британски паунда. Кой и по каква причина успешен човек ще се откаже сам от професионална реализация на световния пазар и замени 5-6 цифрена валутна заплата срещу няколко хиляди лева?! Или трябва да е некадърник, който не го приемат никъде, и/или трябва да изпълни определени поръчки, за да се налеят едни пари от обществени национални и евро-фондове в ошфорките му.

Този филм с юпитата вече го гледахме преди години с мадридския мошеник. Явно обаче много хора не са го запомнили.

Леле-мале, тулупчетата не знаят как Шайката изчислява бюджетния дефицит/ на каква основа и не могат да отворят страниците на МФ и на Евростат и да сравнят данните. И не са проумели защо 12 години не пускат България в Еврозоната... Барба Ганьос САМОПРЕДЛОЖИ УНИЗИТЕЛНИ условия, за да ни поканят в Чакалнята и постави пред свършен факт и бъдещите кандидат-членки за Еврозоната... А България влезе в ЕВРОновините като УНИЗЕНАТА държава... ... Проф. Христов подценил %-а на дебилите...

Нито Василев, нито Ананиев, нито Андронов нито Димитър Радев , нито който и да е банкер може да обясни фондът на фондовете, като е на края на веригата , от която се раздава на всички фондове , откъде се попълва и какво може освен да е на загуба? Печатарите, които дават на големите банки заеми откъде вземат , за да дадат?

Вероятно не са внесени средства по някоя от програмите за съфинансиране с държавни средства, независимо, че е търговско дружество, търговски операции в тесният смисъл на думата не се извършват, а само разплащания между контрагенти по програмите!

Просто можеше да кажеш,че ГЕРБ са източили и Фонда на фондовете,като при Дянков източиха фонда на Здравната каса.

Да не са луди, тоя фонд е под лупа, отъват ли го сме аут от всякакво финансиране занапред, за всички времена, а еврото ще е само мираж!

Точно така е. Минусите не отговарят на въпроса тези дето ,,раздават'' в края ( или в началото) на веригата кредитите откъде вземат парите? Откъде банките ,Лазар"" или ,,Ротшилд"" получават, за да дадат? Реален ресурс няма , не е вода, храна, въздух, гориво... а просто едни напечатани хартийки. Банкерите заедно с поповете държат хората в посредственост. Вместо да прозират сами нещата, хората се заслепяват и принудени да вярват и вървят по схема и шаблон.

Какво очаквахте от бездомника Горанов и вуйчо му Ананиев с Алцхаймера?Това,че Фондът и Банката са на загуба е най- малкото.А имението на Горанов е за три милиона.От държавната му заплата?

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Абе спри ги тези хапчета бе майна, не ти помагат!

же

Всичко ще ни стане ясно след като започне Баба зима.

Гербавите изроди явно са опоскали държавата като свиня гнили ябълки, СЪД И ЗАТВОР ЗА ГЕРБЕРАСТКИТЕ МУТРИ !

На тулупа на тулупите?

Мунчо ли?

Шайката ИЗЛЪГА ЕВРОСТАТ за бюджетния дефицит през 2020 г. с 1.2 МЛРД. лв. Шайката подала данни за 3% от БВП бюджетен дефицит - 3.6 МЛРД. ЛВ. А бюдж. дефицит се оказал 4.8 МЛРД. ЛВ.!!! Същият номер скрои Пицаря, който заради Еврозоната подаде данни за 0.7% бюджетен дефицит на КАСОВА основа, а ДЕФИЦИТЪТ се оказа 3.9% на НАЧИСЛЕНА основа. НАД 5 ПЪТИ по-голям ДЕФИЦИТ!!! ... Шайкаджии, сър! 12 години оправдават името си...

Комуне ли си, или да .... Дай малко данни относно твърденията с които заливаш коментарника, а не само да ми клеветиш ....

Банката е на загуба със 120млн.Ти какви други данни искаш?

Това инфо от Позитано ли идва, или директно от Дубай?

На 118 милиарда БВП за в кризисна година /2020/ за цял свят, си е постижение, а ти само правиш, копи/пейст на информация която не разбираш!

Всички от това временно правителство постоянно реват че няма пари, но ще се намерят пари за нашите да отидат на почивка. Същото направи и един друг комунист министър СС който прати тогава нашите пенсионери на почивка по морето. Е как да им вярваш на теа и ментора им РР.

Къде си, търсят те едни приятели от Англия да те бият.

Знаеш как да си фалираш фирмата по най-успешния начин, само в рамките на 2 години... и като плещиш глупости по телевизията, го правиш с един такъв, важен и авторитетен тон... Как пък досега не се наложи да се актуализира бюджета, за 10 години, а сега, в ръцете на фалиралия харвардец, само за месец, цъфна дефицит... Преди бяха калинки, ама поне от време на време вършиха по някоя работа... тия са направо бръмбари гуанофили (ла.йнеядци), ровят гуаното и пръхтят от удоволствие...