17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тупка топката този гаден педераст, искат си комисионните, какво толкова неясно тук има. Загробиха ни и това е пълно нещастие.

1. той призовава брюксел.... 2. брюксел го мести в другио крачол

Асене, все нещо не ти е ясно и питаш непрекъснато разни помощници на секретарките. А другите през това време действат. Защото е по-добре да те съдят 12, отколкото да те носят 6. И недей да лъжеш, че Русия е спряла газа за България! ТИ обяви официално две седмици преди писмото на Русия за новите сметки за плащане, че "България НЯМА ДА ПОДНОВИ договора с Газпром". А след като получи официалното писмо за плащане в Газпромбанк, отново ТИ обяви, че България НЯМА ДА ПЛАЩА в тази банка. АМи като не плащаш какъв газ очакваш, некадърен плазмодий? Това даже в САЩ не го правят, там даже искат 100% авансово плащане! ОСТАВКА некадърни и продажни имбецили!

То всички разбраха, само нашите не вдяват.

Да го духаш Кокорчо. Това поне знаеш как да го правиш. Ти си никой, що да ти разясняват и изясняват?! Ще те мачкат кат цървул и ще си те подават докато повече не можеш да преглъщаш.

Хасковският Кокорчо се оказа наистина много прост! Над 15 страни откриха сметки за разплащане в рубли, само Кирчо и Кокорчо се правят на по-големи католици и от папата!! Тези грешки продиктувани от Херо Мустафа ще доведат населението на България до страшна мизерия!

някой да е чувал америка да е довела някоя друга страна до просперитет...

Смяташ, че има друга страна, която да го направи? Няма друга, освен България!

Всеки си гледа интересите плаща си мълчи си само нашите ербапи най-големите се набутаха да товарят на корабчета хамерикански....

Младите руснаци масово емигрират, скоро руската емиграция ще е по-голяма от украинската.

нека видят как живеят и на запад и сами да преценят имат този вариант. Докато ние нямаме опция да имигрираме на изток.

Олигофренясал педал, сетил се да пита, след като ни резнаха кранчето...

С две думи Асан не е никакъв гей,ами обикновен пеерас.Киру и той се пробва да клати на 2 стана (не става дума за Линда и Ленчето),но и той май не е никакъв гей.

САЩ още от 2014 година се готвят за война с Русия на територията на Украйна. От кога повтарят, че Европа е много зависима от Русия, а трябвало да е зависима към САЩ. Сега България чака двата танкера с газ от САЩ, а дали изобщо ще дойдат някога и дали изобщо са тръгнали никой не знае. Но дори и да дойдат това не ни решава проблема с отоплението на България и трябват още поне 20 такива танкера за да изкараме зимата, а те дори не са договорени.

дали сме ги платили предварително

Държавата и затова питат Брюксел.Мъже,които чакат друг да ги оправи си имат име..........

Василев каза, че няма да поднови договора с Газпром, да не се оправдава с Брюксел още преди санкциите

Абе кво ще питаш Брюксел, плащаи в рубли и си мисли за държавата. Пука им на ЕС за Бългерия.

Точно такая постъпва правителство на една суверена държава - пита господаря да и каже какво да прави. Браво!

Така е, но май не Брюксел е господарят в случая, а некой отвъд океана

кретеноид ли не стана ясно,че всички в Европа намериха начин да заобиколят санкциите,само нашата гей-дружинка с голи гърди и задници ср хвърли да защитава презокеанските ценности за сметка на изглупелия от избори народ!

Галфон, какво да изясни -плащаш както иска Путин има газ,не искаш-няма такъв. Кое не е ясно? А че на теб и Канадеца ви е наредено да ни отделите от Русия и на децата е ясно. Да ви ЕПМ.

да ги държат и водят за ръчичка, жалка картинка, но заемите си ги харчат за каквото решат, не искат разрешение от Брюксел, другият пък бил двойкаджия, ама то било по руски - поне да беше казал, че се бунтувал, а то не можел да научи падежите.

Не разбрахте ли, че в бизнеса няма чувства и приятели, гадни русофоби... На САЩ и ЕС изобщо не му пука за нас, ако беше обратното отдавна щяхме да сме с равни права с другите европейци...

те сами се поставят в това положение, слушат и изпълняват дори когато говорят с подсъветници

+17 -1 когато си се надупил със свален панталон, а после питаш защо не е ползван вазелин. Ами да беше питал преди. После остават само болката и огорчението

те платиха в рубли отдавна и ти ще платиш ,плужек соросоиден

Насраните искат обяснения.Европа ни ползва за опитно зайче.Всички си платиха, а тия идиоти останаха с пръст в гъз.

ЗА съжаление, пръстът е за нас .... :(

Всички малко от малко независими държави отдавна плащат в рубли, нашите слуги още"изясняват".

Гаден педерас. Твойта мама. Ти и другия педерас съсипахте България. Гадове. Оставка. Незабавна. Да еба вашата мама.

Абе на Асенчо някой да му обясни що е на това место.

нашият си е крадец и измамник но къде изчезна наистина тази Лайнен и онзи алкохолик дето щеше да се разправя с руснаците на терен в Украйна? Не ги показват нещо.

Загуби загуби, загуби. Самолети 2млрд Реактори1,3млрд Турски поток 3млрд. Скапани магистрали Скапано здравеопазване. Скапано образование С капана държава. При новите Инфлация, инфлация, инфлация За обикновения човек инфлацията е над 50%. Другото са лъжи!

Гаден педерас. Твойта мама. Ти и другия педерас съсипахте България. Гадове. Оставка. Незабавна. Да еба вашата мама.

Тия се евават с вас. Спряха ви газа а сега кво ще правиме. А вие си пишете - ха ха

Това е едно признание за пълното фиаско на режима на Киро.

Отговорили са му, че за бели държави може и в рубли. И в тугрици може. Изобщо може кой както си иска. Но за БГ и подобните колонии си има правила.

Тоя нагло демонстрира че ни управляват САЩ. Малко е че нас ни прецакаха като не платиха за руският газ, сега по заповед на САЩ иска да прецака и Германия и Италия. Това ли е независимостта за която ни говорите непрекъстано бе??? Да сме роби на САЩ и да правим послушно всичко каквото ни кажат, колкото и да е самоубийствено тъпо???!!!

А Брюксел ли тябва да разясни грабежа на КТБ,схемата турски поток,данъчните измами на Лукойл,кражбите от магистралите и т.н нали това обещахте да свършите първо разкривайки хората които стоят начело на рези измами като парапитека Боци,агент Сава ,манекена пазаителя на схемите им Шрек и т.н олио не ви стиска или и вие сте поредната схема

Ншите са тъпаците на ЕС! За всяко нещо искат разрешение и обяснение :) И накрая винаги са осрани

В Хасково и региона само бавноразвиващи цигани ли се раждат? Кирчо, кокорчо, ПКП, напушеният културен все оттам.

Асен Василев е много по-добрия държавник от Кирил Петков. По-интелигентен е, говори много по-директно и принципно и определено вдъхва надежда, че се води от интересите на България. За Петков ясно се вижда, че дойде с външна помощ на власт и работи против българския национален интерес относно Република Северна Македония. Що се отнася до плащането в рубли, няма да е лошо България да предложи европейска директива за прекъсване на еврофондовете за държавите, които не спазват европейските санкции към Русия.

когато си се надупил със свален панталон, а после питаш защо не е ползван вазелин. Ами да беше питал преди. После остават само болката и огорчението.

Ох майко....Изглежда А Василев действително си мисли, че ЕК иска да . "изясни" въпроса с плащането в рубли? Изясняването не е това, което искат от ЕС, защото повечето големи европейски компании отдавна плащат в рубли. А онези, които не го направиха, понесоха щети, които никой няма да им плати.

КВО СТАНА ТАЯ ... ДРУГАРИТЕ НА КУРО И АСЕНЧО ... ИМ РАЗШИРИХА ДУПКИТЕ ....

Абе, тоя, нашият Кокорчо, дали е затъпял в процеса на растежа или такъв глупак си се е родил? Всички си гледат първо националния интерес и едва тогава се навеждат в посоката, която го подкрепя. Нашите плужеци са си наведени и са свалили панталоните предварително за този, който все пак пожелае да ги онодне в мръсните миризливи задници. И чак като им опре в сливиците се сещат, че е можело и да не е чак толкова зле.

Явно Асенчо или си е забравил топките някъде в Брюксел, или някой му ги е наврял много дълбоко там, де слънчице не го огрява...

Няма нафъа няма ГАЗ Кокорчо мазен п.....ас

предложеното от ЕК разпределение на финансовия ресурс по държави членки, което според него следва да отразява степента на зависимост от доставките на енергийни суровини от Русия, а не да е базирано на ефекта от ковид-19... което значи ли, че ние се справихме по-добре от Европа с Ковида ?

В нашата иначе така хубава Родина останаха ли политици и медии, които да не лъжат?!? За министрите ни е ясно - дори "тука има-тука нема" /33% вероятност/ не може да им се вярва. ДИР обаче продължава да е рупор на евроатлантическите лъжи - респективно и на него не бива да се доверяваме. Причината за нарастващата инфлацията в ЕС и САЩ са наложените от тях "санкции" спрямо РФ. - няма как този, дето няма, да санкционира този, дето има, нали? Въпреки бойните действия, ако я нямаше тъпата реакция на евроатлантиците, биха поскъпвали единствено олиото и металите. И може би малко хлебното зърно... Ама не - решиха да започнат ТСВ. В началото с чужди ръчички... И борсите реагираха адекватно. Те не се влияят от приказки, а от тенденции.

Егати тъпаците, за смях станаха.

Набиха ти го като Никога Досега!

Ако си купя за 1000лева рубли и след един месец с тия рубли си купя левове ще спечеля ли или ши са набълбукам

Най добре си купи за 1000 лева ракия и ако са вдигни цената ще спечелиш ако не ши си я пиеш и пак си надалавера щото е отлижала

нали нямаше повече да купуваме газ от русия... къф е проблема??

Пак питам, тия двамата да не излъгаха пак наивното народонаселение? Пак ли лъжи и измами ? Нали хубава сделка, с евтина и демократична газ направиха. Даже показателите ѝ са, едно към едно с руската, защо искат да се занимават с рубли?

ама кой да ви отговори? Тия двамата се перчиха, готови бяха за отпор на Русия. Киро се разходи чак до Вашинтон и заяви твърда позиция, че договорил два танкера газ / но не отговори от чие име договаря и на каква цена/. Сега обаче разбраха колко са единни страните от ЕС и че ще си купуват евтина газ от Русия и така се объркаха като патета у калчища, че все питат и питат и не разбират как стават нещата. Явно на учените от Харвард много трябва да им се обеснява. И да свият малко крилцата, че народа е казал: на лъжата краката са къси.

Орбан въвежда извънредно положение за да бори инфлацията . Много ще теглим с тез умници .

За какво искат да плащат в рубли ? Нали сега идва евтината газ ? Демократизирана и независима, защо искат с рубли?

И аз се чудя същото. Уж всичко е вече договорено, евтин газ всеки момент ще пристигне, а всъщност май нещо не е както трябва?

Не ми слагайте плюсове и минуси ами ми обаснете, защо искат с рубли да се занимават, нали намериха евтина и демократична газ?

И кой очакваш да ти обясни? Тези, дето сега искат разяснения?