Apple отстъпи трона на гиганта Aramco

Разпродажбата на технологични акции понижи стойността на производителя на iPhone за сметка на производителя на енергия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купувай ефффтини акции на техногигантии. Щот кат дръпнат нагоре са кат електрическа Тесла.

ХАХАХА Големи драми, голямо чудо! Миналата година по същото време акцийте на Apple са били по-евтини от сега! Нормално е при инфлация предизвикана от 2 години пандемия и веднага след това война да има срив на борсите! Който разбрал разбрал!

"Акцийте", а :)) Най-обичам полуграмотници да се изживяват като велики анализатори. Който разбрал-разбрал ;)

Обичам паниката на фондовите пазари. Който разбрал, разбрал.

Като си спомням цените на краставиците в България през зимата и все повече поскъпващата енергия вероятно другата година ще бъдат детронирани от български производител на краставици.

И мотиките. хе-хе

Много яко се получава! С войната в Украйна Путин подлага на глад и мизерия най-бедните в Света, които на 90% са негови фенове! ХИ ХИ ХИ

Жокер, санцкиите са срещу Путин.. а виж какво става?

Кво стана! раССия избегна на косъм ФАЛИТА! Следващия месец косъма ще се скъса! ХИ ХИ ХИ

Бедничките. Настъпило е време за стягане за нова революция. Предишната сложи край на абсолютната власт във Версай. Сега е наяред да сринем Белия дом. Този път револючията ще е световна срещу новата гнила ядка на мракобесие и тоталитаризъм - омразната Хамерика! На бой срещу Хамерика. Да ги убием!

Белият дом на Кремль ли викаш! ХИ ХИ ХИ руските папагали скоро ще ядат брезови кори и шишарки!

Задал се е такъв глад и недостиг на храна, че няма да е далеч момента, когато 5кг ориз ще струват 10 биткойна... ха-ха... Дупе да ви е яко! И си купувайте велосипеди докато не са им направили цените като на таратайките втора употреба на Горубляне. ха-ха...

Почва да става интересно.... ти къде налагаш санкции, то къде се пука...

Ако не беше петролът, тези пустинни принцове шяха все още да дъвчат изсушено камилско месо ощи да се избиват помежду си за мях с вода. Сега вървят по мрамор и си мислят, че са свестни хора. Но по време на войната в Ирак и Сирия народът накъде тръгна? Към техните "модерни" кралства или към Европа?

Че този народ кой ще го пусне в СА или ОАЕ?! Стадото е тръгнало натам, накъдето са го подкарали овчарските кучета. В случая кучетата са на ЦРУ и се казват ИДИЛ.

За всичко е виновна проклетата Хамерика. Смърт на Хамерика!

Ало, криптомайнърите, ко става бе?! Купувате ли още апартаменти с 2 бити коня или вече никой не ви ги приема като разплащателно средство? ха-ха... Да не забравяте един простичък факт - едно време във фашистките концентрационни лагери, в които пазачи са били същите хохлофашисти, които руснаците громят днес не са събирали хартиени книжки (пари), а са вадели златните зъби на умрелите... че и на живите! Айде бягайте да си купите по един айфон, че да не падат акциите.. ха-ха...

Каква ти е мисълта бе шушляк? Нещо си нагазил в мътни води, живееш в мъгла, но това е типично за рушляците в Путинова Русия.

Ми тия с криптото не са наясно с Парето принципа. Но тва си е пирамидка и действа за измамниците. А Апъл не ги мислете, тези технологични компании са основното информационно и контролно звено за планираните промени към дигитално средновековие. Те отдавна не се интересуват от това да са най-богатите публично. Къде е технологичната алтернатива за мобилни устройства? Има дупол и той си седи. А без смартфон скоро няма да може да си плащате нищо и кюар кодовете на социалният рейтинг ще са задължително в комплект с тях. Апъл дори имат стратегия самият айфон да е сървис, тоест няма да може да се откаже купуването му. Парите им са в екосистемите около играчките не в играчките отдавна.

Истинският живот не е дигитален и не тече в мрежата. Иначе по принцип вероятността за пълна дигитализация и дигитален рейтинг е повече от плашеша.

Къв си па ти бе? Кво църкаш? Бедно селско момче…..

За САЩ и ЕС всеки, който не споделя лгбт+ идеологията и почита историята е фалист, за РФ всеки, който няма болшевишко минало и загинал в ОВ е фашист, за зелените всеки, който яде месо и кара автомобил е фашист... Общо взето по света има 5 млрд фашисти. Недай си боже да имаш семейство, приятели, автомобил и да си купуваш пържоли... Тогава ставаш ултранацист. Болшевиките 15 години торти и цветя ли са раздавали на аристокрацията, буржоазията и духовенството уважаеми?

Другарко левскарко, а да не би другарката Мария-Антоанета да е раздавала пасти преди Френската революция?

Така е! Никъде обаче не виждам французи, германци и англо-саксонци да се хвалят, че са раздавали пасти. Напоследък даже много неприятно заклеймяват всичките си исторически личности. Виж вие болшевиките се изкарахте ангели и архангели православни, разхвърлящи манна небесна по всички земни кълбета и отървали вселената от междугалактическите фашистни, национал-СОЦИАЛИСТИ, шовинисти, масони, илюминати, рептили, католици, протестанти, капиталисти и вс. ост. св. Вие сте православни-будистки, болшевик-антиолигархични славяни с братя мюсюлмани, но от правилните...

Другарко левскарко, за едно мога да ви уверя - ОТ ПРАВИЛНА СТРАНА на уя съм. Останалите глупости ще ги пропусна.

Да зная, че вие, баща ви дядо ви и так далее сте винаги от правилната страна на уя, путя и т.н.