17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние , вече сме от страните в третият свят за разлика от региона ! У нас само крадците и мошениците на политическият преврат живеят в нормалният свят ?

тая номенклатура от сайта ви.

ООН ни вкара в списъка на развиващите се държави , какви позиции ? С тези съюзници грабители-рушители сме в ситуацията със " съюзници разбойници "

Не е виновна войната в Украйна за икономическата криза, а зелената сделка и зелените леви либерали.

И не само енергетиката във всички отрасли на промишлеността и селското стопанство САЩ целенасонено ни унищожават всичко с цел пълна зависимост

Кой ни унищожава енергетиката под предлог да не сме зависими от Руския - САЩ

На Шони: България беше с режим на тока, защото имаше промишленост-заводи, фабрики и всичко работеше на пълен капацитет. Сега като не работи нищо може и с един ТЕЦ, за да са доволини демокротите.

Дремахме досега и не направихме втората АЕЦ Белене при сертифицирана площадка и купен реактор,а сега ще се чудим откъде да вземе държавата базова мощност,щото ВЕИ са само през деня и няма как да складират енергия за през нощта,поне на тоя етап.Водородът скъпо се произвежда,ТЕЦовете замърсяват,реките пресъхват през горещото време и сега какво ще правим,ще купуваме от Турция и ток и газ.До там се докарахме.Хайде се ходете да гласувате за тези малоумници ,дето ни докараха до тук.

Е продаден, спокойно

България само с два реактора на АЕЦ Козлодуй е на трето място по износ на електроенергия. С първите четири блока на АЕЦ Козлодуй и още 4 блока на АЕЦ Белене България ставаше на първо място по износ на електроенергия. Република България има залежи от въглища за 300 години и злато за 5000 години.

Интересно защо със затворените реактори бяхме на режим на тока, Тоше? Задавал ли си този въпрос?

Защото тулупи и продажници са били на власт.

Няма осъдени ?

ЕС намалява дажбите на населението.

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ...РАЗБЕРЕТЕ..ИСТИНАТА ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

трябва най=скоро да построкм АЕЦ Белене с руските реактори другото е ала бала хо чужди държавни интереси нипречат

Ако ни накарат да субсидираме Ел. Енергията на Германия ( каквито слухове се носят) , трябва да спрем 1-ния реактор в Козлодуй и комшиите да се оправят. Никакъв регионален износител на енергия не можем да бъдем. Искат да ни спрат въглищните мини, а урана за АЕЦ-а е руски. Газ почти нямаме, но го вадим голям. Смях

Не ми пука. Аз нямам вец,тец,мец,гец и не съм търговец спекулант върху енергийните мощности. Оправяйте се ама не на мой гръб

За ко' им са? Нали со имат перки и панели?

Бля бля бля, махаме фон лайнен и политиката и на оня върховният и всичко заспива по старо му.

номер 1 износител в Европа, но господарите не искат!

понеже не ми се чете всичкия тоя бълвоч написан от никому неизвестния антон иванов , ще коментирам само заглавието! твърде вероятно е,в следващите няколко години,България да изгуби предимството си на регионален енергиен доставчик ми то излиза, че до вчера сме били грандиозен фактор и енергиен доставчик в региона? доставяли сме газ, петрол, мазут, бензин, кюмюр, нафта и бе квото се сетиш! и сме имали предимство пред другите в региона,напримергърция, турция, румъния ??? а "в следващите няколко години" си е направо шедьовър! следващите 2? 20?? 200??? 2 000? а "твърде вероятное" означава, че е също твърденеверпоятно!! от дека ги изкопвате тия бе, и най вече каква е целта да ги изкапавате тея нескопостници?!

пропаганда бе братО... плащат си ората за нея... подреаботване на общественото мнения нъл разбираш... промитите мозъци да съ промият още повече и да съ съвсем чисти за изборити

СКОРО ЩЕ НИ НАКАРАТ да затворим 40 процента от ТЕЦОВЕТЕ НИ .

ковашки, те ли си бе??

докато земахме въглища от русия имахме тецове, ама ся след рестрикциите дето обявихма по нареждане на сащ , ако требе да ги караме от юар или аржентина цената на тока ше стане такава че да не мое си свтнеш ламбата и съответно кат не може да се продава тока нема за кво и да се произвежада

Глупостите нямат свършване, България ще ставала регионален енергиен източник. Единственият свестен източник на енергия е АЕЦ Козлодуй и той ще спре след година защото руснаците няма да ни дадат горивото, ама изхвърлянията като тези на Иванов нямат край. ТЕЦ-овете и те ще спрат за резервни части, както и самолетите ни. България е дребна риба и трябва да си седне на задника че нищо не зависи от нея и да си натиска парцалите и да се оправя колкото се може по-добре в днешните условия.

Ех най вероятно не си разбарал бе Антоне. Тази работа свърши. Това че не си енергетик се вижда че нямаш ясна позиция по ВЕИ, ЕЕФ и вовородна енергетика. Някак да се отричаш след 20 г, от ЕС е абсурдно. По додре се заеми с ВЕЦ. Ти си свършен за енергетиката.

България не е енергиен доставчик. Имаме недостиг даже

Ами дайте да уморим българите за да може НЕК да си раздават бомуси. А ако възстанем и ви разпертушиним на майка ви у ..? Ба ви у гомната, докога ще ви търпим??!!

докато търпите дотогава... вече 30 и кусур годин търпите... явно ви аресва

Нечовешкия соц ни направи 28-та най-развита държава в света. Демокрацията ни Ева майката и сега сме на равнището на Танзания и Зимбабве.

Ква газ какъв газов хъб то за народа няма те чакаг да изнасят кво тръбите празни заради АМЕРИКА тя натиска страната да не купуваме евтина газ а газ от посредници . Как едни от правителствата не се чачи на самолет и не отиде в някой държава да се договаряя за ЕВТИНА ГАЗ. Азарбеиджан е договорено от години .Там пак 30 процента е РУСКА.

След няколко години ще се върнем към пещерният строй...благодарение на шепа алчни до безбожие бандити..

То булгаристан загуби всички предимства откак "Тиквата & Пасмина" ебаха майката на ядрената енергетика. И понеже не бяха обесени своевременно, останалите полуживи булгаристанци ще си хапят гъза...

Е България със сигурност ще загуби пазарите в Румъния и Турция защото и двете имат вече атомни централи.

Нашия АЕЦ с тия два реактора не покрива дори 25% от вътрешното ни потребление

Те да ръждясват реакторите, пък ние да се чудим що няма ток.

Член 18 ал 4 от конституцията, държавата може да наложи мораториум върху използването на ядрена енергия .тоест държавата може да прави каквото си реши с тока от Козлодуй. Но повечето ни политици са чели само винету

Какво значи думата. Ако се наложи мораториум АЕЦ-а ще бъде затворен. Той на практика вече е - Протокирието го заложи в плана за "възстановяване"

България - Умря Отдавна!

Европа се управлява от корумпирани и плиткоумни лидери, които служат само и единствено на САЩ.

Звучи доста демократично. Явно "пречистването" на света от паразити с ядрена война е наложително...

Че като сме тръгнали в тази посока, що ручахме жабетята, да си върнем лошия СОЦ с фиксираните цени и да мирясат демократите... Смях бате....

Щото предприятията работеха на " планирана загуба" Щото произвеждаха скъпи боклуци, които си менкахме задължително в СИВ На свободния пазар продавахме само ток( та бехме заприличали на дискотека) и селскостопанска продукция Щото 1989 държавата фалира за 3ти път от 1944 Други тъпи въпроси?

Лъжеш като Ваньо Драгалевския циганин

сив както и нато е монополен пазар за оръжие... всички в сив требаше да купуват от русия; ся сички от нато требе да се вуоръжават с американско сичко което естествено облагодетелства америка... да не мислиш че за нещо друго гледат да приемат куцо и сакато у тва нато?? а даже и кат си купиш самолети и то стари и на безбожни цени, те никак не бързат да ти ги доставят (както сами установихме) но прете ги земат моментално... русия барем доставяше...

Аз да не съм трол като теб Защо ми е да лъжа? А статистики и данни, пълно е в нета За кое лъжа? Че България фалира три пъти между 1944 и 1990? А добро утро Лукановата зима забрави ли? Или не си я преживял щото си от пиздостан?

не България а простоти население което вече 33 г гласува за евроатлантизъм! няма никакво значени какво ще губим защото ще загубим населението си..

население винаги ше има....сфганистанци, украинци, африканци... само българи нема да има

Какво го интересува ЕССР дали ще я има България или не?

Ама вЕрно? Ммм, туй не мое да бъде.

45 госини имахме широк социализъм от 1989 с управлението на мавърчето Костов имаме тесен социализъм,кога ще дойде комунизъма само Урсулата знае!

Нямаме ДЪРЖАВНИЦИ и точка !

Отдавна сме го загубили! Преди бяхма енергийно сърце на Балканите, сега сме енергийната дупка! Тиквеници, като костофф, симеончо, куневица и тиквеника от банкя, включтително и една камара майкопродавци, нарпавиха така, че да загубим почти всичко - 4 блока на АЕЦ, южен поток, нефтопровод, АЕЦ Белене и някой по-малки проекта! С такива боклуци, врагове не ни трябват!

Отидоха ни свръх печалбите мрън Еми не ви се полагат свръх печалби Цената я надуха газовите централи в Европа, нямате никакви основания да дигате толкова цената освен едната алчност Естественно, че ще има допълнително облагане на свръх печалбата, нищо не сте направили за да я имате, кризата с газта ви дойде дюшеш Само лапате, ай сиктер

Това не е новина, да го изгуби, няма да загуби финанси от това.

Разсъждението на тъпаците в тая държава!

И като го загуби какво, нищо.

ПЪРВОТО МЯСТО. .НАЛИ ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА. ВИНОВНИЦИ: БУЦИ СПРЯ АЕЦ БЕЛЕНЕ И КАЗВАШЕ НА ЦЕНТРАЛАТА ЧЕ Е ГЬОЛ. БУЦИ СПРЯ БУРГАС АЛЕКСАНДРОПУЛИС. БУЦИ СПРЯ ГАЗТА ОТ РУСИ ДА ИДВА В БЪЛГАРИЯ И ЗАТОВА СЕГА Я ВЗИМАМЕ ОТ ТУРЦИЯ.

А санкции за ядрена енергия от руски централи, кога? ... Значи нашите излишъци на ток ще си ги делим солидарно, ама минималните заплати в ЕС няма да ги изравняваме, а?

Целта им е да ни ограбват. Либерализацията видяхме до къде докара бизнеса,та да го причиним и на битовите потребители. Да ви пикая на ЕС и идиотщините му.

Черните късат белите дупета на германките, но и това не помага. Трябва да вкарат още мангус.

НЯМА ДА ИЗНАСЯТЕ ТОК ВЕ ...КАЗАХ ГО ОЩЕ МАРТ МЕСЕЦ! НЯМА ДА ИЗНАСЯТЕ ЕВТИНИЯТ ТОК ОТ КОЗЛОДУЙ, А НАС ДА НИ ОБУЕТЕ СЪС СКЪПИЯТ ВЕЙ-ТОК ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ГАЗ ЩЕ ПАДНЕ И ЩЕ БЪДЕ ЗАМЕСТЕНО С ТОК, КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ НЯ ДА ИЗНАСЯТЕ И ВСИЧКО ЩЕ ОТИВА ВЪТРЕШНИЯТ ПАЗАР , КОЕТО ЗНАЧИ , ЧЕ ПЕЧЕЛИТЕ ПО-МАЛКО И НЯМА ДА ИМАТЕ ЗА КУРВИ НА ХАВАИТЕ ! ИЗХОДЪТ Е - ОЩЕ ДВА БЛОКА РАЗШИРЕНИЕ НА КОЗЛОДУЙ С ДВАТА БЛЯДСКИ КЮТУТА, БЕЗ ОБАЧЕ УЧАСТИЕ НА БЛЯДОВЕТЕ ... И ПРИКЛЮЧВАМЕ ИЗЦЯЛО С ГАЗА !

Кви два блока, нови реактори от къде? Ние само чакаме да дойде редовно правителство за да можем да обявим война на Русия. Като казвам ние имам предвид Господарите.

Така ни се пада,щом си избираме ПРОДАЖНИЦИ!

Дирници, няма ли да публикувате вече новината, че руслямския путлерастки хаганат си затваря границите за мъже, които искат да напуснат...

Гледай себе си руснаците не ги мисли

Това, отдавна го направиха укропитеците, за Русия не е вярно.

Че и Украйна го направи , и ????