Анкара районира здравния туризъм: българи ще се лекуват в Одрин и Текирдаг

Турция създава нови 12 центъра, в които ще се приемат за лечение чуждестранни граждани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не ходите на лечение в Видин? Има само една тоалетна с две клекала.. А в Пазарджик по клинична пътека ще ви направят стенд и на колата ако желаете!

В Турция се лекуват предимно български граждани без здравни осигуровки в страната ни.

А ЗАЩО?

po dobre da se vidim v edirne na jhiger tava i pokupki na pazar , a tezi koito se lekuvat po bırzo leshenie.

Миналата година посетих Лозенград- Кърклареле в новата болница. Е такава апаратура, сграда ,обгрижване, просто трябва да се види, поне пет линейки дежуряха на входа. Поисках да съм турчин и да се гордея с това медицинско заведение, да ме прости Господ.

Основно средноа класа и по д=бедни се лекуваъ=т там, от българите. Лошото е че източват държавните фондове, това трябва да бъде прекраттено и сравнително бързо да се реорганизира у БГ лечението на подобни хора. Техника и останалото има, ако нямпа ше се закупи. Специалисти, при недостик е много по евтино да наемат, привлекат от Европа и останалиия свят, отколкото пациентите да ходят там, в случая Турция.

Никой не е отишъл да се лекува в Турция с пари от "държавен фонд"...

........Страната се избира и защото макар на теория здравната каса да плаща лечение в ЕС, ако то липсва в страната, процедурата е много бавна, страничните разходи са в пъти по-високи, а не на последно място държавата бави плащанията към европейските здравни системи и част от тях започват да отказват да лекуват български граждани. Въпреки всички спънки годишно държавата плаща около 500 млн. лв. обществени средства за лечение на български граждани и особено на деца в ЕС и в чужбина. А каква е разликата показва следващият пример: "Предложихме на държавата да плати трансплантация на костен мозък на дете в турска болница за 80 хил. евро, изпратиха пациента в европейска клиника за 150 хил. евро, вероятно заради европейската солидарност", коментира д-р Васил Маргаритов, мениджър на софийския офис на "Аджъбадем".

Добре, че бяха туците, да си намеря онколекарство.. нашите тикви тука даже не го внасят, майка им мръсна..

Много добри са в лъжите.

Това ли е обещано вчера на бойкоборисов предателя срещу подкрепата му за нашественическата политика на ердоган?

А у нас защо няма поток от чужденци да се лекуват, след като всяка вечер по тв се хвалим какви страхотни лекари имаме, или нещо има в цялата измама за добрите лекарив бг

Кога ще стане тук?Никога,защото ТИКВИ БЕЗ МОЗЪК УПРАВЛЯВАТ.Всичко в София в кочината София без тротоари,паркинги,улици в дупки и прах,контейнери никога непочистени,всеки ден "ремонти"за да се краде.Държава без бъдеще.,затова и хората емигрират

мусулманин да лекува християни това е срещу ислямската религия и курана лека им пръст на тия които ще отидат там да се лекуват

Бизнес. С насока към бедните. Никой с пари не ходи да се лекува по тюркие. Ходят бедните българи и разни от мюсилманските държави. Грък, поляк или французин, не съм чул да се лекува по Анадола. А българите с пари, също не ходят там.

Митю Очите там се лекува! И още много други!

Ами той не се знае българин ли е. Май мяза на Мангуст?