Коментари - Английската централна банка показа новите банкноти с лика на Чарлз Трети (снимки) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,кога ще му напечатат некролозите ?

Стилни банкноти, няма спор. Въпросът е, докато излязат, дали е може да си купи нешочовек с тях. Редно е банката да преосмисли стратегията си и да пусне поне една стотачка. А и като имаме предвид какви са цените в Лондон..... Трябва да ходите с 2 куфара пачки, ако сте провърженик на кеша.

Все си мислех ,че този чируз не може да стане по-грозен - ето успяха. На снимката прилича на бустанско плашило

Ти първо си подобри грамотността.

Напротив, на снимката е много по-добре, от колкото на живо... Ама нали трола трябва неща да изтроли.....

Нагледно се вижда че без ЕС дори империята го закъса

По кой начин? Кое е нагледно? Банкнотите изглеждат ОК.

Той до тогава може да почине

Направили са го да изглежда смешен и жалък. Липсва му тази величествена осанка, което Елизабет притежаваше.

Егати тъпата държава също като в средновековието обявяват някаква си личност почти за бог и я поставят на националната си валута в кой век живеете бе

Викаш не е като русия да ги държи мумифицирани :):):):)

И трудно болезнено става, ако се загледаш по-дълго в образа. Можеха да му го наместят зеницата по-центрирано. Иначе изглежда това е бил големия зор - да се види Чарлз на банкнота! За останалото колегата "dа" е обяснил ВЕЛИКОЛЕПНО! Поздравления за което! :)

Едното му ухо също бие на криво, както и едното м до. А часовниковата стрелка на биг бен е винаги на 6:30 ч.

Те са ше почне една инфация и борд няма да ги спаси!

Гравьорите бадева са си играли да му вият косата на картинките, но утехата им е, че скоро като ще рисуват нови, поне няма да се кьорят пак с тия сплайнове, ами директно една дъга за темето, щото Били е кубе. Няма да вземат като американците да слагат исторически глави на държавата и да бухнат Виктория, някой Хенри и т.н., ами ще си сменят банкнотите, монетите и паспортите при всеки прясно встъпил в длъжност, че да му се напомня на плебса, че парите и документите им са конкретно нечии, а не държавни по принцип. Като в Coming to America, дето бащата въодушевено разправяше на дъщеря си "The boy's got his own money", размахвайки банкнота с образа на принца - ха, ха.

Докато излязат и пак ще трябва да ги сменят.

Интересно на 50 паундовата банкнота са сложили чип и корона вирус.

това е хабиби, а къде е камилата?

Няма значение, следващата банкнота ще е с брадат диктатор на име Мохамед и на заден фон ще е най-голямата джамия. Спор няма, питайте кмета на Лондон ... Въпроса е да оцелеем и да не позволяваме нашите политици-лайна да ни вкарат в дългова спирала, къде към банки в Лондон, къде виртуални банки в ЕС. Разпада на запада е в порядък 10-30 години ... Имам предвид организационно, то иначе и сега управниците са започнали с морален разпад, то корупция, то схеми с банките, крипто, въвеждане на държавно корумпирано централизирано крипто, джендърство като пропаганда и химическа обработка на децата и т.н.

Много грозни банкноти, но при това вековно кръвосмешение това е резултатът - (бавноразвиващи се банкноти).

Това е само и само да държат властта в ръцете си, господ ги е наказал. Проблема е че кралското семейство е изпонаебало доста придворни дами и тяхната семка е доста разпространена ...

Гроздето е кисело! Факт е, че англичани не идват да работят в България, а нещастни мизерници, като вас се изтрепват да им берат безвкусните ягоди, да им бършат наср@ните г@зове за жълти стотинки. Ако англичани дойдат да живеят /подчертавам, да живеят, не да работят/ в България, то е за да си купят къща в китно селце, да си я направят за чудо и приказ и да си живеят с английските помощи. Само да споделя, изобщо не им симпатизирам, не ги харесвам. Но и вашето изказване е меко казано заядлилво и дребнаво.

lu4ka

Ама ти голям разбирач се оказа! Я разкажи пак за помощите!

Ягодки ли береш, та се вълнуваш от помощите, или бършеш ... там каквото им бършеш?

ПИПО

Всичко това изглежда нелепо, но не можем да пренебрегнем факта, че паунда е една от най стабилните световни валути.

Така е понеже чрез корупция са накарали правителствата по цял свят да вземат заеми и Лондон печели изключително много от лихви. Ето Просто киро, как изпълни заръката да ни зароби със заеми. Канадските агенти се кълнат във вярност на кралицата!

Къде ги четете тия тъпни, в Петел или в Пик

Недей така, съкруши рублофените.

Убавец,на мава сладкото чедо!Ще бъде инфлуенсер с най-много последователи в света!

Местя

Много самолюбие има в английските закони - образа на шефа да е върху парите на нацията. Само се вкарват в излишни разходи при смяната му. Ако бяха малко по практични, щяха да го променят закона и да сложат нещо по-трайно върху парите. Добре че ЕС не се е сетил да сложи Урсула върху еврото. Щяхме да я гледаме още по-често.

Затова аз казвам да си запазим българския лев.

Големи филосфи се изказват тук хора не помирисвали Великобританоя през крив макарон. Какво ви е на вас какво става там Гледайте си паницата , където скоро ще няма нищо. Англия им икомоника и ресурси 50 години да плаща сосиални издръжки , ако само 25 % от населениет работи. 99 държави са в монархията, икомомически свързани, майките работят само през времето когато децата са на ъчилище , за да бъдат с тях според разпоредбите, получават Детски Такс кредит за да допълват финансите си. Децат получават обяд до 5 клас и напитки без такса, заемите за жилища не са заробващи, всяко младо семеиство живее отделно , получава облекчение за наем според работните часове на седмица и доходите. Н студено стояли , снетката ми за газ за 4 месеца , тричленно семейство е 125 паунда. И важно скъпи са само данъците, при брутна заплата 1750 паунда при пълно работно време 40 часа на седмица , плащам данъци сколо 450. И не само аз.

Тамън ще ги пуснат, няма и една година да се потъркат и влиза дигиталната лира.

нищо дигитално няма да влезе защото камък върху камък няма да остане като се надигнат масите - това да не е китай? или канада? или австралия? и сащ голям зор ще видят да прокарат дигиталния долар - това е последният бастион пред човечеството - падне ли, ебана ни е мамата

Той тоя смърф до 2024 ще доживее ли?

Много са се постарали но пак си е грозен.......

Много е Грозна с тоя Грозник!

А на мен новите пари в метрополията ми харесват. Крал Чарлз изглежда мното добре на банкнотите, въпросът е дали до 2024 ще бъде още крал или ще се натресе онзи зъбат кон с кобилата си.

кое точно ти изглежда добре. Той изглежда кривоглед на снимката.

Шило

2024 год.Предлагам да не отпечатват много.

Тва е за да залъжат стачкуващите, че ще получат пари.. всъщност ще получат увеличението на заплатите си с нискокачествени пари (ваучери) - CBDC.

Стачкуващите са прецакани, защото и да получат увеличението ще е с тези снимани изгнили хартийки, които в момента гният със скорост 12-15%официално и 25-35-40% неофициално.

Сър Джони Инглиш по-добре изглежда.

Крал Камилоеб.