Ангелкова: Проверяват се всичките 237 морски плажа

Изискала съм от кметовете информация за строителните разрешения, които са издали, заяви министърът на туризма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съвсем отдавна, голяма част от туроператорите направиха подписка за нейната оставка. Не поради висока експертност. Резултатът беше. че ги скъсаха от нарочни проверки. По-соц здраве му кажи. Ангелкова не работи добре за БГ туризма.

Рекорден бр. туристи от 9 млн.???. При бай Тошо само летният сезон туристите са 10млн. а в годишен размер 15-20 млн. туристи .

Не е добър кадър!

Нека бележи ръст. Ръста е единствено на най пропадналите отрепки от европа и русия. Всеки който има малко повече пари отива в гърция, турция а по богатите за във италия и франция. Реално нашия туризъм събира най некачествените хора и то няма как - морската вода по плажовете с просто око се вижда колко е гнусна, а те нека ми слагат каквито искат флагове... Аз в клоаката не ходя от доста време...

Абе тоя кон на кого ги разправя тия глупости. Нивото на обслужване е супер ниско, качество на услугата също, мръсно, презастроено, абе ае да се скрие. Единственно Албена ако си е останала на същото ниво като преди 7-8 години и то определени хотели не всички , но и там може да резервираш за Август, но да се окаже точно тази седмица дъждовния сезон.

този кон си прави сам PR , а всъщност няма никакво развитие туризма , при това сопольо и марсольо си застрояват , където пожелаят !