17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази другарка още ли не се е преместила в министерството на водопадите?

туризЪмът бил спрял и авиацията била спряла в целия свят според дружинната министерка. ами да погледне към небето и да се заслуша за самолети

А, чиновниците в НАП могат ли да върнат 30-те млн, които си раздадоха като бонуси и средствата да покрият част от загубите в тур бранш, който е най-големият генератор на приходи в държавата, респективно данъци

Народа да се седна на задниците и да работи. Точно туризмът допринесе предостатъчно за да сме в тази ситуация!

Най сигурната туристическа услуга безплатна и без валчери Вечен Покой!!! Оставете хората на мира и дарете по нещо кожодери!?

си как доскоро някои известни туристически дестинации / Барселона , Дубровник , Венеция и др./ се оплакваха от многото туристи . А е казано: Не си пожелавай нещо ,че ако ти се случи ,може после да съжаляваш.

1. Народът да си седне на зад ника и да заживее по-скромно. 2. Да се закрие никому ненужното МИНИстерство на туризма. 3. Съкращаване на министерската администрация с 50% 3. Съкратените чиновници да се върнат от там откъдето е дошли ( селата, нивите и лозята) и да започнат да кОпат. 4. По-вече никакви пари за прасетата от армията.

Ти си от северозапада. Само там изговарят думата повече по този начин като сравнителна степен. Не знам защо сте така научени.

щото ползват най-лонови торбички...

Туризмът е спрял в целия свят. Милата Ангелкова, чак сега, на 26. март разбра.

. Туризмът е спрял в целия свят. Ситуацията е много динамична и непредвидима. Безпокои Това заяви пред bTV министърът на туризма Николина Ангелкова. Закривай министерството след като е спрял туризмът. Ще се спестят много пари от заплати.

Ша има два типа туризъм - панелен туризъм тоест сафари при което селяните ще гонят хлебарките в панелката и другият за хора като мен на Малдивите с чаша шампанско в ръка хаххаха.

Като се събудиш, гащите мокри. От океана, де!

Ахахахаххаха, това ми напомни традиционната излагация на уж "солидни" фирми, които ни поръчват със самочувствие продукти и като стане дума за аванс или доплащане започват да се побарват и помайват, не можели да правят плащания в момента, защото "ШЕФЪТ Е НА МАЛДИВИТЕ", ахахахахахаххахаааааа

Нали сме под карантина....как така работели хотелите? Аз имах резервация за април и ми писаха,ще са затворени от 13.03.

Ангелкова е изключително некомпетентна ! Нека погледне флай радар и да види колко стотици самолети летят в света още.

ти не можеш да излезеш от БГ за да си хванеш летящ такъв!

Вие тъпи ли сте ей??? След три месеца хората пак ще тръгнат. Просто някои хора обичат да пътуват и имат пари. Останалите мизерници ще гният в панелките и ще се чудят кое е по- страшно Covid19 или мизерията хахахха

Няма да е след 3 месеца. И повечето нямат парри, а евтините почивки и лоукост превозвачи още бая време няма да се съвземат. Е, има и туристи с пари, но те са много малко.

Не се знае след три месеца имащите пари дали ще ги имат и ако са разумни дали ще искат да ги харчат за съмнителни удоволствия. Народът доста ще помъдрее, не всички, .разбира се.

Ти сигурно си от тея, които и в криза имат пари, защото се Е.ЕШ в ГЪ.зА!

Специално за туризма, ситуацията нито е динамична, нито е непредвидима. Ясно е, като бял ден, че в това крайно напрегнато и тежко за всички хора време, никой няма да хукне на круиз, нито е помислил за хотел на плажа, или на планина. Тия от това министерство, от комисии, от отдели, от хотели, туроператори и др. и др. да си вземат шапките и да си ходят дома. И да освободят бюджета за належащите, за онези животоспасяващи и неотложни за времето нужди.

Само рпне разбирам на какво се радвате. Десетки хиляди души в България пряко зависят от туризма. Ама по балкански. Не е важно на мен да е добре важното е на другите да им е зле.

Туризма пръсна вируса по цял свят и ни го докара тук. Какво като някои от това печелят? Някои и от наркотици печелят но обществото не одобрява това защото го счита за опасно.

който е чел "Атлас вдигни рамене" ще види доста прилики...

това е може би един от малкото отрасли, за който ми е през оная работа, да фалират всички туристи и туристки, то не бяха ходенета по хотели, то не беше лигавене напред-назад, да не говорим за бетонно грозните хотели по родното черноморие, които съсипаха природата там и за унизително ниските заплати на персонала, та дори в последно време главно цигани наемаха, че никой нормален не иска да им работи за смешните сезонни заплатки

ами време беше малко да се кротне побеснялата туристическа сган.

Хотелите ще се превърнат в паметници. Но всяко зло, за добро. Хората ще престанат да се шматкат безцелно по света.

Тази май е по-малоумна и от Дани Ръбъла.

на 9 май. Гей парад на Красная площадь. Там отлагане не се търпи! Жужи държи здраво!

Приготвили си гей-костюмчето ? С перата, забучени в гъ.а ? Вазелинче да не забравиш !

Се изкупуват яко.

Няма лошо. Имаше нужда да си отдъхне природата. Всяко зло за добро.

Няма страшно, държавата веднага ще раздаде помощи на собствениците на хотели. Доста от тях май са мутри които са строили хотелите с откраднати пари, но това няма значение.

точно и аз това си мислех . депутатчетата предимно ресторанти и хотели отварят , защото това им е най-познато и си мислят че е лесно . ако има помощи за бизнеса ще са за тях

Поне ще икономисаме малко пари от пътуване.. иначе коментара на колегата за гей парадите кърти пейки .. само така "Човека е човек когато е на път" - Антон Павлович Чехов

Жалко изчадие! Слев като 3 месеца вирусът върлува из света си отвори плювалника' за да покаже колко е безпомощна. Никаква идея, нищо конкретно, само стандартните празни приказки за помощ от ЕО. Всяко едно палто, окачено на закачалка в кабинет й, ще върши същата работа, но няма да лапа заплата, да го разхождат със служебна кола, да го пази национ. служба и куп още хора на заплата да го обслужват.

ти апостоле кво предлагаш, като си капацитет за разлика от нея?

Предлагам да се избират за управници хора, които знаят какво да правят! Всички сме грешни и бъркаме, но все пак за подобен пост се изискват много знания, умения и качества да ръководиш! А такива безпомощни плазмодии могат да стават чистачки, портиери или куриери, да припкат с кафенце покрай някой началник, но не и да управляват. Демокрацията е преди всичко отговорност от всички и преди всичко от избирателите, които ако не я проявяват по-добре да си живеят при бащицата император или генерален секретар, както между впрочем е било десетки векове...

това, което предлагаш всички го знаем, но .... едно е да искаш, друго е да можеш и трето и ..... четвърто е да го направиш. Тази ти е най-малкия проблем на фона на останалите - и в наш, и в международен мащаб.....

Стига с тези злобни обиди! Всякакви некадърници и аутсайдери взеха да си дават мнението анонимно от стола вкъщи! Айде по-спокойно! И да се обаждат само тези, които наистина разбират!

Туризма е основен разсадник на китайския вирус и замърсител на околната среда. Това че е спрял е до голяма степен положително.

Дано не спрат гей-парадите. Това ще е краят на евроантлантическите ценности.

Ще ги местят в Москва,там са здрави.

Гей парадите щели да ги местят в Сибир. Там имало достатъчно много място.

Путин постигна целта си да унищожи умразният запад. Вече се разбра че аварията в чернобил също беше планирана да зарази европа. КАк ще си обясните, че стана точно тогава когато духаши източен вятър и всичката радияция се избутра в западна европа и балканския полуотров. гнома не може да прости на европа за санкцийте , за крим. ще изчезне голяма част от населението на западна европа. ще се появят глад, мизерия и канибализам. европеицте ше започнат да се самоизяждат. мигрантите които джуджето изгони ше внасят безредици докато наи накрая не вземат власта и станар васали на путин. българия отново ще стане провинция на ердоган. това няма как да се избегне, това е бъешето

Оценка на коментара: Грамотност - 0/10 Смисъл - 0/10 Глупост - 100/10

умразния - айде отново в 3-ти клас.

Тия, дето ти плащат яко за го закъсали (а не бяха ли най-богатата нация в света ?) та наемат парапитеци като тебе, дето не знаят как се държи молив.

да! и аз си спомням как путин първо планира, а после подло аварира централата в чернобил! :))) изказванията на подобни илитерат-политикани като теб трябва да ги публикуват някъде в златни рамки! толкова си жалък, че даже не си смешен...

Амо време беше. Това ходене като бесни по всякакви дестинации с лоу кости, по 5 пъти годишно, пълна вакханалия на омешване на население между държаи и континенти, трябва да се спре. То не бяха полети, круизи, всякакви простотии. Моето семейство също ходи на екскурзии от време на време, около веднъж годишно, но си вземаме малко повече дни, купуваме си литература за града и държавата, четем, правим си маршрур, за да видим интересните места, вземаме кола под наем, потапяме се в атмосферата, нравите, кухнята. Това е обогатяващо. Лично моето мнение е, че най-благодатна и обогатяваща като дестинация е Европа. Тези пътуваници по пустини, джунгли, острови, места дето ядат змии, дето ти гледат жената все едно е лека, с битаци и опасни квартали и прочее, просто не ме изкушават. Та идеята ми е, че би било полезно пътуването на е целно, а не безцелно, и да има реална полза за разширяване на кръгозора на човека и полезността му за себе си и за нацията като цяло, а не диво лутане по идиотски места, които впечатляват основно с неразбираемите за нас и понякога дивашки правила.

Стой си вкъщи и си чети книжка тогава. И без това си явно от хората домашари, които ходят на сила на екскурзия.

какво точно каза ? - нека да обобщя - ходите по градовете, ядете и пиете - точно както всички останали. Нямаше нужда га го играеш интелектОалец.

Коментарът ми е ясен. Аз не съм за затваряне на границите и спиране на пътуванията. Аз съм за пълноценен и обогатяващ туризъм до адекватни дестинации. Ако хората узреят за това, омешването между тотално различни хора ще се намали, както и пострадалите от местна престъпност, обменът на болести и неприятната гледка в Рим, Барселона, Лисабон, Лондон да се чудиш дали си в Африка или в Азия... Ще се намали цялостният обем на потока, както и негативите, а ще се увеличи ценността на туризма за хората. Един човек с широк кръгозор е по-умен и по-ценен за себе си и за околните. Един безцелно шматкащ се селфи-фукльо е по-глупав, не работи, не планира, щото само виси по сайтовете за евтини оферти, няма мозък за един проект да довърши като хората в офиса си, нито да си планира живота, да завърти семейство и т.н., щото все е някъде, или пък в очакване или последваща еуфория от това някъде, или в говорене за това някъде и постване на това некъде. Казвам го наистина в доста краен вариант, но смятам, че е ясно.

Че ако не беше този туризъм и за прилеповия вирус немаше и да разбереме Милиони хора ВСЕКИ ден летяха за да си осмислят живота правейки селфита на хиляди илометри от дома си. И викат че това било добре за икономиката....... и СЪЩИТЕ после ни карат да купуваме "зелен ток" и да спираме дишането че СО2 бил мнооо станал. БЕзумие просто някакво.

миналите векове хич не е имало такива епидемии.

Никога в човешката история епидемя не е обхващала планетата за 2 месеца. Ако не беше туризма това щеше да върви поне 10 пъти по-бавно, и даже тъпите европолитици щяха да имат време за някакви мерки, и дори за производство на ваксина.

ГлобализЪмЪ умре ...

Ако не беше ТИ да го кажеш изобщо никой няма шанс да го радбере. Тъпа говня.

Работя в сферата на туризма в Испания. Положението е трагично.

Who cares?

Истината е... че никога няма да има вече масов туризъм. Това ще стане луксозна стока. И ще трябва да се бутат големите хотели. Никой няма да иска да влиза в тях.

Стига си писал простотии..

Никога е много силна дума В следващите няколко години - сигурно,после пак ще тръгнат хората.

След тази криза дали ще има пари за почивки и тъпия народ си мълчи а ни манипулират като мишки