Анализатор прогнозира увеличение на лихвите по ипотечните кредите у нас

Сътресенията в американската банковата система ще катализират със забавяне промяна на лихви по кредити и по депозити, смята Десислава Николова

Обратно в новината

Коментари - Анализатор прогнозира увеличение на лихвите по ипотечните кредите у нас | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е нужно да си метеоролог, за да разбереш, че започва да вали!

Ако лишвата по ипотечни кредити след Едб година е по малко от 6%всипки с кредити трябва да черпят. АЗ ЗАЛАГАМ НА 7-10%ЛИХВА ПО ИПОТЕЧНИТЕ КРЕДИТИ докато се изравнят с другите кредити и дори ги задминат.

Когато се вдигат лихви проблеми няма ,проблемите идват когато лихвите ВЕЧЕ са станали високи и когато лихвите ВЕЧЕ СА СТАНАЛИ ВИСОКИ И НЕ ГИ НАМАЛЯТ !Процеса е до 18-20 месеца от старта на самата кампания на Централните банки ,смятайте вече 12 месеца ги имаме ,остават още 6 месеца за да почнат лихвите да хапят още повече икономиката и работещите ,вече го виждаме по банковите фалити и в Америка и в Швейцария

Да вдигат, да видагат, коклко ще видгнат??? 0,25%, след 6 месеца пак 0.25%, след още 6 месеца прекусили 0,5% За това време имотите са скочили с 30% Излиза че е по-насметка да купиш имот на кредит с вноска 1000лв Догодина 1000лв ще се равняват на 100лв, а лихвата ще е скочила с 10лв 2+2=4 капиш?

Човек, платен ли си глупав ли си, или си брокер. Аз,залагам на комбинация от едно и 3.Пру кризата която идва н90% от тия с кредитите няма да могат да плащат. Вероятно ще ги опростят, за да за копаят и тия без кредити.Най тъпото нещо което можеш да купиш сега е имот. Най умното консерви. По средата злато.

Започва шибането в кафявата точка на насмукалите се с ипотечни кредити "инвеститори" Наводнилите София пейзани, "атита", "експерти в колцентрове" с кредити от по 200к, има шанс да останат на улицата от машшинния "интелект" Следващите 3-4 години ще са груба езда.

Уау! Невероятен анализатор! Щом ЕЦБ вдига основната лихва, значи ще има поскъпване на лихвите и у нас. Какво толкова има да му анализираш и прогнозираш?

Каквито купувачите на пазара, такива и анализаторите ... То това от 1година е ясно че ще се вдигат лихвите и то драстично, ама продължават масово да "инвестират" без да смятат че лихвата ще се качи с поне 2-3% ... та явно има нужда и от анализ.