Коментари - Американски експерти направиха техническа оценка на реакторите за АЕЦ "Белене" | Бизнес.dir.bg
назад

Американски експерти направиха техническа оценка на реакторите за АЕЦ "Белене"

Искането да дойдат специалисти от Държавния департамент беше на украинското и на българското правителство

Обратно в новината
| Редактор : Ива Капкова

Коментари - Американски експерти направиха техническа оценка на реакторите за АЕЦ "Белене" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом украинците могат да ги пуснат, да дойдат и да пуснат срещу заплащане ................... глупост е да се продадат на безценица имайки предвид колко струват сега ................ той Ердоган не е глупав да пуска руски централи, а е натовец.

Колко давате за да Ви коментирам простотиите. И най тъпите крадат по грамотно от Вас.

Израждане първа политичиска сила...

Ще дойде времето на Народния съд и всичките продажни национални предатели, участвали в разграбването на националното богатство, ще си получат заслуженото възмездие!

_stankow

При това няма да има нужда от извънредно законодателство. В момента има действаща норма, по която да бъдат осъдени: Чл. 219.Длъжностно лице, което не положи достатъчно грижи за ръководенето, управлението, стопанисването или запазването на повереното му имущество или за възложената му работа и от това последва значителна повреда, унищожение или разпиляване на имуществото или други значителни щети на предприятието или на стопанството, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева. . (4) За престъпление по предходните алинеи в особено големи размери, представляващо особено тежък случай, наказанието е по ал. 1 и 2 - лишаване от свобода от три до десет години Ще го отнесат и Борисов, и Добревски, и Костов, и особено Кунева.

1,2 млрд са били някога. Сега с инфлацията са станали 4.Една чудесна първа вноска за старт на амекиканския реактор.

политиците на територията на България правят това което най им се отдава -> продават СЕ

че 30 - милиардникът ще продава ток на електората на фиксирна цена поне няколко десетилетия, докато токът от ВЕИ ще е почти безплатен.

Вместо два реактора за 10 милиарда долара сега ще имаме един за 30, ама колониите са така, трябва да се отчитат на господаря. п.п. С какво право ми изтрихте коментара и какви правила нарушава? п.п.п Триете ме вече трети път, записал съм всичко публикувано и смятам да се обърна към СЕМ и комисията за дискриминация при следващо триене!

И каква точно ти е файдата от руски реактори, ако доставчика ти на гориво те обяви за враг и спре да ти дава горивото, както стана с газта? И ще ти дава гориво, само ако му целуваш задника за векове наред, нищо че десетилетия преди това те е карал да му изкопаеш всичкият си уран и да му го подариш? И изобщо, що не идете на П.М. всичките клакьори на блядките?

От газта се отказахме сами да плащаме в рубли ако си забравил, а плащането в рубли беше изискано поради опасения от руска страна за блокиране на сметките им, както и стана де.

на про3т путлерист нищо не можеш да обясниш - той всичко мрази, дори и майка си

Не лъжи руска гнидо. Русия едностранно промени договора да и плащаме в рубли и отказа да дава газ ако не се подчиним. Изчезвай с тъпите си опорки.

Стига си сричал опорките на посолството! Газта я спряха, защото Булгаргаз отказаха да плаща в рубли. А за неприятели ни обявиха след като им изгонихме дипломатите, да и това е непрятелска постъпка. Нула мисъл, като папагали сте!

Айде пак същата опрока. Няма как да променяш двустранен договор както ти е кеф и да изнудваш другата страна. За това и сега в Рассията си горите газ вместо да я продавате, а газпром ви е на загуба . Циганските номера вървят само в циганските държави като Рассията. За това и нито ще ви купуваме горивото нито ви искаме реакторите. С изнудвачи бизнес не се прави освен ако не си мазохист. Умря Марко.

ДИР-а трият като за световно! ЕС едностранно запориха сметките в ЕВРО на Газпром и затова се мина на РУБЛИ! Обаче хора като този по-горе не ги казват тези неща, а си мълчат, а ДИР като им кажем за кой работят и колко им е умственият потенциал и ни ТРИЯТ!

ДИР по-горе четем обиди като "про3т путлерист", споменават се майки, "руска гнидо"? Я кажете защото така демократично НЕ ГО ТРИЕТЕ, а мен ме ИЗТРИХТЕ?

И аз се чудя как Украйна ще ползва нашите стари нови реактори от Белене, ама сигурно американците с НПО грантове ви казват, че там са ок, а у нас не са.. ааа да не забравяме, че парите от НПО са ок, ако са от Америка, иначе са руска намеса ;)

А пък Руски експерти направиха оценка на Американската космическа програма, общо взето е също толкова смислено! То бива да имаш Руска атомна централа с Руски технологии и да се опитваш да я взривиш, само за да можели Руснаците да им е гадно, ами не им е гадно, просто се чудят как може да има такива идиоти и колко ниско може да се падне в слагачеството.

И каква точно ти е файдата от руски реактори, ако доставчика ти на гориво те обяви за враг и спре да ти дава горивото, както стана с газта? И ще ти дава гориво, само ако му целуваш задника за векове наред, нищо че десетилетия преди това те е карал да му изкопаеш всичкият си уран и да му го подариш? И изобщо, що не идете на П.М. всичките клакьори на блядките?

Ти ако имаш клиенти ще ги обявиш ли за враг? В конкретния случай Русия обяви България за неприятелска страна след като България без причина затвори въздушното си пространство за руски самолети. И изобщо това е много тъпа опорка дето я повтаряте, че някой ни е обявил за враг.

Затова ли ще поскъпва тока? Продаваме руски реактори, които имаме, купуваме американски (по-скъпи вероятно няколко пъти). Ердоган гупав ли е , че строи руска АЕЦ или тамошното посолство не му казва какво да прави?