Американската KKR купува ContourGlobal за 2,16 млрд. долара

В България CG е собственик на термичната електроцентрала "КонтурГлобал Марица Изток 3"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тец 3 Димитровград няма общо с Тец Марица изток 3.

Тецове 1 и 3 са американски до около 2028 година. Уж бяха преработени(явно е че е фиктивно) да са въглеродно неутрални, то факт е че това е фиктивно, защото ТЕЦ 3 наскоро бе спрян заради същите въглеродни емисии. Корупционната схема в енергетиката е Зелени- Корумпирани политици- Тецове . Където американците се намесят става въпрос за Корупция, Лъжа и Измама. Те се мислят за господари на света , а ние за тях сме бедни аборигени чиито политици се продават лесно за някое и друго милионче.

Злото САЩ превзе България. Газ, ток, вода, медии, политици... Всичко вече в България е собственост на САЩ и слугите им ЕС и НАТО. Само Тотална революция ще ни спаси.... .. . И/или Русия.

Пастирко Пастирков като мшнистър на МРРБ в присъствието на Буля Кристалина сложи ПОСЛЕДНИЯ подпис пред сделката за "Мариците" и САЩ го НАЗНАЧИХА за ПРЗИДЕНТ. И оттогава се разиграват МИЛИАРДИ. А на българина сервират поскъпване на тока и парното...

За онези, които не четат внимателно и малко . Това беше обявено преди известно време. Част от парите са на фонда на пенсионираните американски военни Целта на проекта да се направи сложна комбинация от газификация на въглища, фотоволтаици , промяна на начина на изгаряне, създаване на малки модулни атомни централи, синтезиране на органични вещества от уловения въглерод .... сигурно пропускам нещо и не съм точен, но проекта е да се използват запасите от въглища в Маришкия басейн за производство на електроенергия с нулеви емисии и не само на електроенергия. Както виждате един от най-големите инвеститори е фонда на американските военни, а те идват за печелят. Едва ли ние ще печелим много, но поне въглищата са наша - държавна собственост. Зависи управляващите за колко ще ни продадат задниците "от наше име за тяхна сметка".

Слушайте внимателно , наведи се хвани се за палците и стискай бузите.

Путлерастите прочетохте ли какво да направите?

ще ви продаваме американски ток - дупе да ви е яко

Е нали и досега беше америкнаска централата? От двайсет години повтаряте американските централи, та американските централи.

Ти днес ли се научи да пишеш? Браво ли чакаш?

_stankow

"като целта е дружеството да разшири присъствието си в областта на инвестициите във възобновяемата енергия" Да, точно, затова увеличава въглищните си централи ! :D :D То бива лицемерие, бива, ама ... Целта е да увеличат печалбите си при тези сладки цени на енергията. Едновременно с това се ликвидират конкурентите - затвориха ТЕЦ Марица Изток-3, стотици хора останаха без работа, онзи ден протестираха, но кой да ги чуе ! Зелените талибани са заседнали в министерствата и в Брюксел и правят каквото е изгодно на щатите. За нас какво остава - ами да опъваме жили и да плащаме колкото ни кажат !

ТЕЦ Марица 3 Димитровград е с мощност 100 МВт, голяма конкуренция са. Само дето изпотрови хората в Димитровград

Ти май си на мнение, че една компания за да може да прави евтин ток и е позволено да изтрови всички хора наоколо? Това ли ти е разбирането на демократична ценност? Като си оправят инсталациите, да си произвеждат колкото искат ток, никой няма да ги спре.

ИЛИ....?!

Няма как да стане въглеродно неутрална до 2050 г, ако е на въглища. Такъв филм няма, няма и да има.

Кое е на въглища? Контур Глобъл има десетки централи, половината от които са ВЕИ

Тва са тея дето ни скубят за тока яката . Да плащаме на мериканските окупатори.