Коментари - Ако един ден ни се наложи, бихме ли работили всякаква работа? | Бизнес.dir.bg
назад

Ако един ден ни се наложи, бихме ли работили всякаква работа?

Всеки втори от нас смята, че срамна работа няма

Обратно в новината
| Автор:

Коментари - Ако един ден ни се наложи, бихме ли работили всякаква работа? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам мненията под статиите, масово не искат да работят... само чакат пари някой да им тъпче. Толкова мързелив и немислещ народ има... че чак е срамно!

Че аз и обща работничка съм работила, по документи, нищо че печатах рекламни запалки. :)

О,мнозинството иска да философства във форумите,да управлява държавата или най-малко да разпределя паричния и ресурс. Материалното производство е срам за мнозина. Факт,че има повече места за студенти, отколкото завършващи средно образование. Но всички се стремим за материално благосъстояние.

Не ми говорете за работа и да ми слагате някакви търтеи с костюмчетата на снимката към статията !

goose

Гладът е по-силен от тока :)

Ти кво работиш?

Самата работа е срам.

И в момета всеки работи всякаква работа

ако ми се наложи някога мога да работя Президент или Народен Представител , все пак срамна работа няма .

Работата убива! Консумирай умерено!

Висш мениджър в банка. Софтуерно развитие. А ти какво работиш?

Оооо... меринджей в банка и то в мекото развитие. Тоест нищо, ако изобщо с това се занимаваш. Аз съм прост химик. Правя торове и пр. глупости. Не мога да се меря с твоя капацитет и висока добавена стойност.

Не ме интересува какъв си, но щом се определяш като прост... си е твой проблем. Интересно е защо се разпозна в коментара ми? И да, с това се занимавам и е постигнато с много труд и учене. А това, че ти си там където си е постигнато вероятно с труд и учене? Та, къде точно ти е проблем, а? Или мрънкаш за спорта :)

Вероятно да. Това, което не бих направил е, да работя за някой друг. До гуша ми е дошло от идиоти и нарцистични и самозабравили се мегаломани.

взимам си пример от правителството - денем и пред камерите се тупат по гърдите, че са държавници, а нощем и на скрито се превръщат в долнопробни проститутки на големите батковци. Метаморфозата е перфектна.

Работа със заплащане под 3000 лв. е всякаква работа. Такава работя и в момента.

Ми не. 2/3 са излъгали. Ако се наложи ще отидат от другата страна на закона. То не че останаха от чистата му страна, 2/3 държавен апарат са от страната черните дупки