Коментари - Ако 30% от заявките за зимните курорти се изпълняват, ще имаме добър сезон | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Удоволствията ще са само за избрани, а да ги обслужват могат всички.

Къв сезон бе. Тая не е ли получила мемото от "централата". Омикура ще идва. Сеч и прибиванье. Ма синхронизирайте се бе другарки и другари, матряла прост ма поне се разберете у лево ли ще оди или у десно.

А ако 30% наистина се ваксинират, ще секнем ежедневните високи смъртни случаи.

"Министърът обясни, че не е задължително използването на зелен сертификат в хотелите, но е необходимо хората да имат такъв, за да използват всичко налично в тях." Е, добре! Това сега как да го разбирам? Не е необходимо да излизаш облечен сред хората, но е необходимо да имаш дрехи, за да излизаш облечен сред хората?!? Балтова, по-куха си и от празната каца!!!

Значи при 30 % заетост в пандемия е добър сезон. Направете си сметката колко надценено е всичко. Затова нямам намерение да стъпна в зимен курорт. 5 лв пиклив чай и 10 за една филия хляб наречена странно защо " сандвич".

Филията.. още не смеят да обявят цените на картите.. спрягат 100лв за дневна...

ЧЕ НАЛИ НИ НАПАДНА 0-МИКРОНА ВЕ, КВИ ТУРИСТИ СЪНУВАТЕ ? ИЛИ ТО ВИРУСЧЕТО ШЕ СЕ ОКАЖЕ , ЧЕ Е СМАРТ И ПО ВРЕМЕНА НА "СЕЗОНА" ПОМАГА ЗА СЪБИРАНЕ НА "РЕКОЛТАТА" ОТ КЕШ , КАТО СЕ ПУСКА И ТО СЪС СКИТЕ..... МАМА ВИ ЛЪЖЛИВА ДА ЕВА - ЦЯЛ СВЯТ НЕ ВИ ВРЯРВА НА ИЗКУСТЕВНИТЕ ГРИПОВЕ, ЧРЕЗ КОИТО ПРАТИХТЕ ОВЦЕТЕ "ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР" ВЪВ ВЕЧНИТЕ ЛОВНИ ПОЛЕТА НА ВАКСАТА... УМРЯ ВИ КАПИТАЛИЗМА ВЕ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ, УМРЯ ЗАЕДНО С ЛИХВАТА!

Представете си какви са печалбите им и какви са надценките!

Голямо дране ще стане. Английските съчмалии ще идват за без пари, докато балгарите ще ни цицат на високите цени и ще им покриваме разликата. Мерси

За туристи, идващи от ЮАР , се предвиждат специални намаления! Да живее българския туризъм!