Adidas се чуди какво да прави с обувки за 1,2 млрд. евро

Разводът с Кание Уест донесе сериозна загуба и постави гиганта в спортното облекло в сложно пазарно положение

Обратно в новината

Коментари - Adidas се чуди какво да прави с обувки за 1,2 млрд. евро | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а с новите, които ги произвеждат какво правят?

засегнати уж от някакви антисемитски изказвания, а в същото време правителството им изнася оръжие за един фашистки и антисемитски режим в украйна! Последното е твърдение на евреи от Израел! Така чеее...айде пак двойните стандарти!

250 долара? самата обувка едва ли струва материал+производство+шипинг от-до повече от 15 макс 20. И да ги продадат в Украина, на хитлеристите там.

Бре, как набързо корпорациите станаха загрижени за имидж/справедливост/расизъм. Капиталистическият идеал май се претопява в комунистически. Интересно ми е какво ще кажат акционерите, когато директора им заяви че ще загубят милиард долара защото някой казал нещо дето не му е харесало. Малко извън темата, ама рапа не трябва да се класифицира като музика. По-скоро е "гневно мърморене".

Адидас си прави пиар. Никъде нищо няма да загубят. Огромна компания, която има подобни договори със стотици известни личности. Маратонките от линията на Кание са капка в морето....

Всеки дава идеи, как Адидас да пласира или дари тези обувки. Проблема не е толкова в стойността им, а в посланието което ще стигне до хората чрез Кание Уест. Имиджа е на първо място за големите компании,както за Адидас, така и за техните партньори.

в грешка си. Имиджът е само средство Основното са печалбите. Ако не беше това партийно гонене за антисемитизъм, гейфобия етц, нямаше и да помислят.

Да открият три аутлета в Бургадидас, и ще ги продадат заедно със залежали анцузи и тениски

Помощи.

Да го продават в България - има пазар за тях/ по 30-35 лева ще ти изкупят всичките......

Развити и прости западни фашисти! От тук нататък,живота ни поскъпва,като спрът и китайските стоки и руския нефт.ТАКА,ЧЕ ЕРЕДНО ЕС ДА СЕ РАЗПАДНЕ,НА НИКОМУ НЕ НУЖЕН,ЕВРОФАШИСТКА ГРУПИРОВКА ЗА ИЗБИВАНЕ НА МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ,ТОВА Е ЕС И ЕЖЕЛАТЕЛНО ДА СЕ МАХНЕМ ИЛИ ДА НЕ ПРИЕМАМЕ ЕВРОТО НИКОГА.

Да се махнем от ЕС и да станем богати като Куба с 2$ заплата. Съгласен съм.

Сложете си либераст за директор и гледайте как потъвате. Кание може и да анти-семит, ама им генерираше приход и си е честен, не е лицемер, а тия от Адида да не се правят на по невинни от папата, защото използват детски труд и други извращения в Азия.

По 10 лв. чифта на българския пазар.

Майната им, да губят пари, след като помагат за насаждане на пълни идиотщини.

Украйна ?

И това е началото..

"след като творецът показа изображение на тениска, на което пишеше "White Lives Matter" на Седмицата на модата в Париж" ?!?!?! А за чернилките може, нали? Само техния живот е важен!!!!! ДЕПМ!!!!!

Не бих отказал, два-три чифта Любимата ми марка спортни обувки

Adidas се чуди какво да прави с обувки за 1,2 млрд. евро Е.бах ти наглеците!? Да ги раздадат безплатно из Африка!

Se taia

Ами чети статията бе, не е срамно да четеш, преди да ръсиш глупости. Там точно пише защо НЕ искат да раздават безплатно

От прочетеното разбрах, че реално раздаването безплатно е свързано с големи разходи. А така или иначе един от плановете им е печалбата или стойността от продажбата е да бъде дарена, тоест ще са на загуба и без това. Явно смятат парите от тези маратонки за кървави и очернящи имиджа им, защото Канйе е антисемит.

при предаването за благотворителност ще изчезнат поне 30-40% за разходи. Или мислите, че България е измислила схемите за източване чрез фондации, асоциации, НПО и прочие ?

Ами ако са кожени, да ги варят и да правят колбаси за семитите. Или да ги подарят на семитите. Или да тегляд една майна на семитите, дето ги принудиха да си съсипят бизнеса по този тъп начин.

Да пуснат маратонки жълто - сини с надпис "слава украина" и ще наваксат набърза ръка и ще станат яко печаливши. Дори могат да обявят, че 2% от приходите ще дадат на украйна.

Целувайте ръка на Кание и го връщайте в бизнеса!

Толкова служители имат, да им дадат по един чифт за Великден

Да ги раздадат на бедните!

Братята Рудолф и Адолф Даслер които създават Адидас и Пума са нацисти, нацисти по душа и членове на партията. Каква ирония нали?

Както преди 40 години не е имало успял човек в България без червена книжка, така и през 30те години на миналия век не е имало успял човек в Германия без да е член на национал социалистическата партия.

трябва да си пълен идеот за да си прецакаш бизнеса и Адидас доказаха, че са такива! К0мунизъм е тук, защото няма Капитализъм, при който Капиталът и Личният Интерес не са водещите!!