Абрамович станал най-богатият гражданин на Израел

Абрамович ще живее в престижен район в имот, купен преди време от актрисата Гал Гадот

Обратно в новината

Коментари - Абрамович станал най-богатият гражданин на Израел | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това го пуснах в старата тема с коментар - накривиха му шапката бритите.

Какво е работил пък този уруфлек за да има 12 милиарда? Тарикат, който е бил на правилното място в правилното време. Сега хвърля милиони, за да бронира кола, къща, яхта, самолет. Той си знае защо.

кой от наистина богатите отиде в Израел. Направиха го, но не са там.

единомислие по въпроса, но ти желая приятна вечер и да му имаме проблемите на Абрамович :)

Само не и в Русия...хахаха

ако беше тъп, щеше да отиде в Щатите, където подготвят същата хайка :) за да направи такива пари, има отлични качества за бизнес. много хора са били на същото място в същото време - и нищо. не е наследил имане, като тръмп. апропо дони има парите, големите, като стартов капитал благодарение на тейко си, строителния предприемач, и пак на няколко пъти е фалирал. което значи, че е по-зян в бизнеса.

той е местно лице в Русия, има бизнес и там и за да е местно лице, по закон, прекарва повече от 183 дни в РФ.

Еврейски хитрец. Те кога ли не са яли на хляба мекото.... десетки милиарди .... без данъци....

ще те запишат за гражданин и на Плутон за милиардите няма граници, държави, морета, океани и небе... само един ден - метър на два - със сигурност - дотогава - всичко е позволено

Той ...а ти дали си? Опитай се да си отговориш защо от руския държавно-криминален 'инкубатор' на мултимилионери и милиардери никоя голяма западна (пък и източна също) компания не си е потърсила мениджър? Такива преуспели таланти ама май само виреят на руска почва, добре наторена с корупция и шуробаджанащина. Колкото до Тръмп, за велик предприемач го смятат единствено неговите простовати трейлър-траш избиратели, и забележително - нашите родни запутински мажоретки.

'не е наследил имане', само е бил облагодетелстван от далеееч по-важното в днешна Русия - КРЪЙШАТА на Кремъл..

как се взима израелско

за него. Баща му умира, когато Абрамович е бил на 4 години, майка ме - когато е бил на 1 година.. Работи в началото като механик, после - ЕТ, фирма за играчки и изделия от полимер. и. т.н. Твърде богата и интересна биография, с доста падове и възходи, общо взето не е скучал.

е губернатор на Чукотка. Известен е с благотворителността си в Русия - детски градини и т.н.

Родил си се евреин или ...я кажи колко милиарда имаш и ще говорим оттам нататък.

дето ядем доматите с колчетата

Демокрация?!? Да си избърше човек задника с нея, за нищо друго не става:)))!!!

Руски гражданин, пък в Израел го броят сред своите милиардери, милитаридери и мародери! Странно. Ми тогава дайте и ние да си го броим в нашия списък и така ще вдигнем неимоверно средностатистически уровена на българите! Все едно че всеки, и неродените, му плащат по 50-100 000 месечно, а не да търка пред контейнера като изоглавен със стотинката...

Руски гражданин, пък в Израел го броят сред своите милиардери, милитаридери и мародери! Странно. Ми тогава дайте и ние да си го броим в нашия списък и така ще вдигнем неимоверно средностатистически уровена на българите! Все едно че всеки, и неродените, му плащат по 50-100 000 месечно, а не да търка пред контейнера като изоглавен със стотинката...

наречена бизнесмен от евро - либерастко- соросоидните вестници ,избяга при останалите световни пиявици

и се сещам за ГАД ЗЕЕВИ който с помоща на ИВАН КОСТОВ ,ограби бедна БЪЛГАРИЯ

Те са ниама кои каква колохоста всичко е пунта Мара

Русофилите са в амок и не спират да пишат безмислици.

99% от Ръските олигарси са ЕВРЕИ,каква русофилия те мори бе соросчо?

Имаше Челси, няма Челси ! Това е живота.

Клъцнаха му достъпа до Англия!

Не е лесно да си (руски) милиардер в "добрата" стара Англия...!!

Руска математика.Роман Абрамович има 13 милиарда долара.Продава Сибнефт за 12 милиарда.И вместо да има 25,той пак има 13.И апропо става милиардер покрай дъщерята на другаря Елцин.Толкова с интересната му бизнес кариера

бъркаш се, тоя дето му отговаряш не е греда, а има греда в зagнuка :D Опитва се да заработи за втора.

евреиски милиардер ,измукал руска кръв ,много книги на сорос си чел ....

Платил си е всички дължими данъци, заедно с тия, които е укривал години на ред, т.е. заедно с лихвите. След това са го пуснали да си ходи по живо по здраво. Ако бяха го обрали, както се опитваш да намекнеш, английските и еврейските му дружки щяха да вдигнат поредната пропагандна вълна срещу Кремъл. Както правят за Навални, примерно. С тия неадекватни бакалски сметки и 3-ти клас не минаваш, г-н "математик".

Нарича се индулгенция, драги! Ама това са го измислили поповете, а не Фурие.

за пожеланието да прекарам хубава вечер, наистина я прекарах в дребни човешки радости, но на абрамович не му искам нито парите, нито проблемите. Не знам защо се смята, че е кой знае какво да имаш много пари и всеки го иска. Аз не искам. И не само заради начина, по който се придобиват.

не сте чували за дядо му - Бачи Зееви, който пребивал от бой хора в милицията. Нещата само на пръв поглед са случайни.

Американската пионка Елцин наврмето за 2 часа раздава всички тръби на Русия, на хазарските чифути начело с Березовски, Немцов, Пиотковска и пр. и пр. продажници. Така стана и у нас през 1997 г. когато Виденов отказа, но Костов подписа на МВФ 75% ликвидация на българската икономика. Направи РМД и продаде без пари България

Всички руснаци които навремето купиха за 1 млн. лири Британско поданство, след като поискат отново Руско биват ликвидирани, защото изнасят парите си от там. Така стана с Литвиненко, Березовски, Скрипал и пр. и пр. Абрамович го чака същото

'Американската пионка' Елцин бе легитимно избрана от високообразования и интелигентен руски народ.

ти поне не си се морил да четеш никакви книги. Махни евреите и Русия остава без ВСЯКАКЪВ елит - Бизнес и Финанси, Наука и Образование, Култура и Изкуство..

Някой да е учуден от факта?

12.5 милиарда долара съдрани от гърба на руските мужици. За пореден път! Абрамович вече не е лъжица за устата на руските служби - ще го пази Мосад, а с Мосад никой не смее да се ебава.

е разпоредила да му се издаде виза за гост с валидност половин година, като изтече - срокът ще бъде удължаван, като той ще реши каква причина да посочи - бизнес, гостуване, туризам и т.н. Така че въпросът е приключен - Великобритания клекна.