Коментари - 70 лева коледна добавка към пенсиите | Бизнес.dir.bg
назад

70 лева коледна добавка към пенсиите

Изплащането става възможно след реализирани икономии, каза министърът на финансите Росица Велкова и обърна внимание на обърната надолу посока на инфлацията

Обратно в новината

Коментари - 70 лева коледна добавка към пенсиите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо всички! Има пенсионери с по-висока пенсия от заплатата ми. Пазаруват като луди в магазина...трябва да има праг. На мен за първокласника не ми дадоха помощ. Гледаха дохода!

Коледни добавки за пенсионерите в размер на 70 лева, заедно с БЕЗПЛАТНО копие от смъртен Акт за попълване от тях!!!

Ее, ще го ударят на живот пенсиионерите с тия 70 лв! Блазе им! Хубаво е да си български пенсионер.

пенсия а, вие се подигравате с безпомощните пенсионери.

Пенсионерите не щем 30 евро добавка веднъж годишно - искаме достойни европейски пенсии всеки месец, ако не като германските минимални пенсии от хиляда и триста евро, поне като гръцките от 800.

Най-бързия път към фалита на държавата е безконтролното харчене на средства, главно за социални плащания. Ето пенсиите напр. - над 10 млрд. лв не достигат за плащане на тези увеличени пенсии. Това са пари взети със заеми или от други наши данъци. Тотално безхаберие и прахосничество. И пари за основни други дейности, просто не остават. И стоим на дъното с подадени над водата пенсионерски носове.

вадят ти очите добавките за пенсиите. А защо ДОД не ти вади очите, защо не махнат flat tax от 10% и знаеш ли колко.много пари ще влезнат в хазната. Flat tax няма в развитите EU държави самж в такива като в Бг, за да може богаташите да плащат нищожни данъци.

Не споменаваш нищо за платените от джоба ни почивки на украинските "бежанци" по морето, но незначителните пенсии на повечето от пенсионерите са ти трън в очите.

Мдааа,на украинец помощта май беше по 40 лв на ден!?Това колко прави на месец и колко за 10 месеца!?Май е повече от 70 лв бруто/нето на пенсионер!!

Защо така Малко ни добавят , само 70 лева ? А на Укрите по 40 лева на ден ! Това е Унищожително ! Мразите Българите !

....безсмислени цени у нас? 12,99 лв., 29,99 лв. и т.н. По отношение на пенсионерите и бедните хора - трябва да има магазини с по-приемливи цени за тях с купони може би или друг механизъм! Като пенсионер желая не толкова по-висока пенсия, а по-ниски и стабилни цени. В момента цялата ми пенсия,както и тази на майка ми /на 92 г./ отиват за нейния хоспис и да не казвам какво остава за храна. Истински ужас! Държавата ни е по-добре да осигурява по един куршум за тези от нас, които не искат повече да живеят.

Като не предлагат още евтаназия за намаляване на медицинските и пенсионни разходи, както Джъстин Трюдо в Канада, пак е добре.

Ебати гаврата с хората , малиииии . Изроди. За укробоклука по 80 лева на ден давахте да ви ЕПМ!

Добавката трябва да е 700 лв за всички с пенсия до 1000 лв.

.

Бъдете благодарни, колко пъти се вдигна пенсията тази година. Ние не сме Германия или великите Съединени Щати номер едно в света с най-големите икономики. в България се получава по-голяма заплата и пенсия отколкото раздава мизерника Кискин в Русия. Ще потръгнат още нещата. веднъж да се освободим само от пипалата на мафията и задкулисните сили предвождани от нашенската мастия Бриджит Бардо от Банкя.

наивник

А защо не сме Германия...бе Кънчо смотан

Ето как се оправдават милиардите левове заеми.

Малко, трябва да са една пенсия, това е бонус, всичко друго е трохи и измиване на ръце.

А лелята от снимката и тя ли 70 лв. коледен бонус ще вземе? Тая шия не е от туршия ;)

Светът стана осем милиарда тия тръгнали да подпомагат раждаемостта. От такива мерки само боклуци се раждат. На никой нормален и отговорен човек няма да му е водещия мотив за създаване на поколение някакви финансови помощи, първо ще помисли в каква среда живее и може ли при такива обстоятелства да възпитава едно дете. Трябва всякакви помощи и облекчения за отглеждане на деца да се забранят със закон.

ГЕРБ е история, тъмни сенки и остатъци от мутренското минало , видяхме колко вдигнаха пенсиите и заплатите. Превърнаха ни в най-бедната държава в ЕС. Румъния по времето на Костов ни дишаше прахта, сега ние на тях. Голяма част от българите са тъпи, но упорити, щом продължават още да гласуват за тази мафиотска клика. Няма да състави кабинет разБойко, колкото да се пъне.

Колко щедро, ще вземат да преядат ти ми ти пенсионери.

А депутатите колко една бонус запата, заради многото раута ли?!?

Сега остава да гласуват и правото на пенсионерите да ги изхарчат за кюфтета по 1,28 лв в легендарния му стол!

Радев ако си мисли че ще си спаси репутацията с някакви добавки къ пенсиите, нещо се е объркал.

чудесна новинатъкмо ще купя кило сирене, кило кашкавал, две бутилки олио, а ако хартисат и малко ракийка за разкош

Ехе, размечтал си се, с 70 лв толкова неща?

С такава просташка физиономия и метачка не бих наел, а тези сложили министър.

Що ? Ти по красив(а) ли си?

Да е жив и здрав Иван Костов - най-добрият премиер на България. Да са живи К. Петков и А. Василев и всички от ПП - те мислят за народа и повишиха драстично пенсиите на нашите родители. Да живее Зеленски, който показа нагледно , как трябва да се бориш като лъв кънчоза своя народ и Родината си.

Само факти, ама на малоумниците не им харесват!

Програмата на бойко беше пътищата, а сега е социалната икономика. Костов пенсиите от 150 на 50. При бай тошо 150 лева им бе, но хляба бе 0.15 и 0.26 лева, млади хора, а при костов е 2 лева. Защитниците на костов са реститутките, даде им пари, а те ги отстъпиха на брат си, защото юриста е еродит, хитри са антикомунистите, объркаха живота им след 1944

Освен пенсиите и нищоправещите майки и те намазах, как хубавичко им вдигнаха месечните възнаграждения. Не стига, че дремуцатг по 2 г у дома в нищоправене, ами и парите им били малко....Ми то не е лесно да зяпаш само в телф, да драскаш по групите пък и да чакаш някой друг да ти изкарва парите на готово. Кога майчинството и у нас ще е 4 месеца????

Абсолютно прав!Просто ние искаме социалистически придобивки и капиталистически заплати!Ама и душата в рая!Е,не стаава!

Боли ме зъб , май ще е по-евтино да го извадя , отколкото да го лекувам.

Този месец с отпадането на тавана взех 3400, другият значи 3470 - така ли се получава?

Блазе ти, а ние бедняците с 2800 лв как ще вържим двата края?

Мама и тати се зарадваха, че ще подарят пенсията си на украинските бежанци. Те страдат. У тях има война, Путя се е разпищовил и убива наред, събаря домовете им.

Пенциите пак намазаха. Държавата се грижи само за тази проста и безполезна сган.

Ааааа, и за безполезните майки, които стоят по 2 г , че и повече в нищоправене, чакащи големи майчински и зяпащи постоянно в телефоните си.... А дааа, и чакащи някой друг да им възпитава децата !!!!

се притеснявай - и ти скоро ще влезеш в категорията на "безполезната сган". А може ти вече си там.... по други причини.

Нищоо , като си регистрират “безплатно” кладенците , след 2-3 години ще им ги вземат десеторно.

Е това се казва късмет. Утре ставам на 70 и ще ми дадът 70 за коледа. Урааааааа.

Единствено Иван Костов досега от всички премиери раздаде по две пенсии Коледна добавка. Да си спомним за този хубав човек и вдигнем по един палец за него в знак на благодарност и уважение.

Да така е, но преди това оскуба пенсионерите като им намали пенсиите. Взема 200 дава 20. Как да не разцеливаш мавъра.

Можеш ли да го обясниш твърдението си

Пенсията ми е голяма и нямам нужда от 70 лв.и!!! Как да се откажа от тях и държавата да ги изпрати на хората в с. Богдан, а не на принцовете настанени в нашите хотели по Черноморието?Мога да ги получа и да ги изпратя по пощата до общината в с. Богдан, но съм сигурен,че и там ще ги откраднат и дарят на отдъхващите в хотелите.Давайте съвети!

Ехаа! И като дадат йощ 70 на Великден таман събирам за една двайста от билета до Малдивите!

Коледни добавки за пенсионерите в размер на 70 лева, заедно с копие от смъртен Акт за попълване от тях!!!

Ако суверена не беше изритъл Слави Трифонов от власта добавката щеше да е 100 лв

Тъкмо ще стигнат за едно въже, човек да се обеси...

А към минималната работна заплата? Която по документи е 750 лева, но реално получаваш 590 лева!!!

А за работещите които са на пенсионерска заплата нищо освен замразяване на доходите.Да,ама няма замразяване на разходите за сметки.

И пак за пенсионерите... Пенсионерите вече са повече от работещите, но работещищите са вече са масово отчаяни и апатични към изборите - знаят че се сменят лицата но не й политиките и за това почти никой не гласува... Разсъждение от кабинетите в МС/президенството/МФ: "Държавата е пред колабс, но ние да вземем още малко заеми и да ги дадем на най-активните гласаподаватели, че ни предстоят избори..." Да бяхте ги дали на на осигурените родители, щеше да е по-добре...

Борисов се пенсионира и затова го правят да напълни чекмеджето

Евала сега ще се облажа

На снимката бонус от 7000лв.

Работещите един ХОЙ за настроение