17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Материалът явно е писан от HR-и с понижена социална отговорност. Абе хора, най-грубата грешка на един кандидат е да изрежда какво иска,а не какво може да даде! Има един вълшебен въпрос към работодателя: "Какво ще се очаква от мене,ако заема тази позиция?". И стига с това лигавене колко малки били заплатите. У нас, сигурно за хубаво, свестен професионалист за малко пари вече не работи.

Да, защото вече професионалистите не чакат да ги почукат по рамото и да им кажат "браво" пред всички. Един бивш шеф във Варна казваше - от вас очаквам лоялност, и го казваше всеки път, когато му напомняхме, че не е вдигал заплатите с години. Пък аз все му отговарях, че лоялност може да очаква от кучето си. Щото лично аз за пари ходя на работа, не за да губя време или да се доказвам. 2 години се опитваше да ме набута на една отговорна позиция, и накрая, когато колега напусна и ме постави пред свършен факт, набутвайки ме да работя на въпросното място, при въпрос от моя страна дали ще ми актуализира заплатата и ще ми смени длъжността, пак за лоялност взе да ми говори. Пък аз за да му покажа, че си отстоявам принципите, спрях да ходя на работа, чакайки да ме уволни дисциплинарно. То не бяха обаждания колко разчитали на мене и прочее... Само дето не съм балама да ме мятат където им отърва. А любимия му лаф беше - като си се навил преди ЕДИ КОЛКО СИ ГОДИНИ да работиш за тия пари, ся недей рева за увеличение. Ама с тАпаци работих, дето насраха, като трябваше да се напуска колективно. Хайде със здраве, гусин работодател :)

и двамата така здраво преувеличавате, че чак ви личи.

Ей трудовите ресурси :) започнете с това - ние предлагаме ххххх заплата вие какви знания имате? ще стоите с ниско квалифициран персонал докато ви се изясни после нямало кой да работи! ами няма и няма да има за тези пари които предлагате тарикатчета