Коментари - 2020 г. със сериозна следа в автобиографията ни | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разни убитаци, бачкатори, строители, келнери и прочие простолюдие го закъсаха и кво от това. Да бяха залягали на PHP, SQL, Ajax, Java. Щех де спукам от смях. Някъв убитак ми разправя -аз към инж. а изкарвам 1 500 месечно, как се живее с 1500 кинта 500 му бил наема... цвили като пу..а. Ами да си учил за ЙТ. Аз изкарвам три пъти повече от убитака инж.

Не обиждай инженерите защото и те са положили не малко усилия. Утре може някой убитак да претупа профилактиката на някой асансьор например, който да се потроши докато си вътре. Може би взимаш много пари за сега, но едва ли можеш да летиш

Преводач на свободна практика съм и липсата на семинари, конференции и пр. (с изключение на някое измъчено онлайн събитие веднъж месечно) ме удари много зле. Google translate изяде писмените преводи, пландемията утрепа устните.

Ами време е за преклалификация. Аз също знам перфектно 4 езика и боравя с още 2, но никога не ми е идвало на акъл да си вадя хляба като преводач. Това са допълнителни способности, които допринасят за професията, но не могат да бъдат стабилна професия в днешно време.

Да си налягал на кодинга брато. Не на някакви тъпи езици. !!!

Промяната в поведението на хората се отразява негативно на някои бизнеси и позитивно на други.

Т.нар. "пандемия" има няколко положителни ефекта: - Леко подобри хигиената на част от населението (знаете как готвча(к)и и сервитьор(к)и масово бъркат с мръсни нокти в храната) - Позачисти смотаняците в реалния бизнес - нека останат тия, които са достатъчно професионални и печени, за да устоят и се развиват Че хлен

толерирани сектори без никакво влияние върху индустрията и културата - сивия сектор предимно.Това ще даде отровни плодове с десетилетия.

Истината е далеч по-прозаична. Държавата беше съсипана умишлено, с цел да се превърне в пазар за световните монополи и да се извлече всичко качествено навън. Те тея отровни плодове вече ни отровиха и тука останаха само социални зомбита.