Коментари - 18 документа за сътрудничество на Китай с държавите от ЦИЕ бяха подписани в София | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би Китай гледа да отговори на ислямската и индуска експанзия в Европа. Онези вече взеха Западната такава, за Поднебесните остава Източна. Все пак по-добре тези хитри копеленца, дето са на 5 000 км., отколкото изтрещелите ислямисти. Може би все пак Евразия? Всъщност не ме интересува, важно е България да стане малко по-нормално място.

Всеки, който иска да инвестира у нас е добре дошъл. Китайци, руснаци, американци, германци - без значение. Но без повече Големи шлемове и политически проекти.

В леярното дело има един термин "Майка". За България по-отношение на магистралната инфраструктура "Майката" е Тунела под Шипка. Българите имат 40 милиарда в банките, ако ни управляваха хора обичащи страната, този тунел, щеше да е реалност. Държавни облигации всеки би си купил и би бил щастлив собственик. Печатница , за пари не на връх "Шипка" а под връх "Шипка".

Тези пари стигат и за тунел под Шипка и за АЕЦ Белене !! Само родолюбци в управлението няма !

Страхотен план за световна експанзия имат китайците. Първо се изгърбиха да работят без пари, докато накараха цялата алчна измет да им занесе технологиите си. Потраяха, докато ги усвоят, докато науката им ги разчепка, след което започнаха да вадят собствени марки, удивително приличащи на западни такива, натрупаха сила и средства, създадоха приятели и сега показват парите на алчните очички. Ясно е какво ще се случи, ще им отворят вратата, а след това никой и никога няма да може да я затвори. Белият свят ще умре от алчността си, разкъсан, обиден в оня смисъл, смачкан и докаран до просия. Гледайте, това ще стане за 10 години, басирам се!

Поредният жалък кьор фишек от същия вид като руските енергийни проекти и арабските инвестиции :))) Луд е тоя дето вярва на подобни глупости.

Ефектът ще е разтягането на една политическа дъвка и нищо повече.

Всичко ще си остане само на хартия. ЕС пречи на китайските инвестиции за сега тайно, а в най-скоро време ще стане и явно. Китайците не са вчерашни но имат една дълбоко погрешна мания, че колкото един човек е на по-висока държавна позиция, толкова по-сигурно ще им реши проблема и не могат да разберат, че само им обещават и ги доят като дойни крави. Гледам тези дни Пасито и той се прави пръв приятел на китайците и той гледа да ги им съдере някоя и друга кожа с приказки. Подобни хора се боядисват според ползата - в младостта от комунистическите привилегии на таткото, след това от НАТО, сега от китайците и не бих се учудила ако в бъдеще станат радетели на Евразийския съюз. Китайските пари в ББР ще бъдат ометени от олигарсите под една или друга форма колкото и китайците да си мислят, че ги контролират. Същото важи и за корабите на Домусчивев с тази разлика, че там китайците може би ще си получат парите защото ще ги платим всички ние. Китайците са поредната дойна крава която ще бъде изстискана без да й се свърши и стотинка работа.

е, с китайците си се объркал. ще видиш, ще ще си вкарат работници да им строят. те пари няма да ти дадат на теб, посто искат парцела и право да си построят пътя. ти ще гледш отстрани - отчуждаване се нарича