15,5 евро струва на ЕС една доза от ваксината на Пфайзер

Цената потвърждава съобщенията на Ройтерс от последните месеци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епа това значи, че цената на свободния пазар ще е поне 3-на!

А после се чудЕте защо излизат нови щамове и трябва ежегодна ваксинация. Тия фарма рабойници ако могат ще ни накарат да се ваксинираме на всеки три месеца.

доза е едно боцкане или двете боцкания?

Докато Бай Чифут си пълни гушата вие обвинявайте китайците и се боцкайте с отрови.

Аре беги да ядеш прилиепи

Навремето на участниците в клинични изпитания им се плащаше. А сега хората си плащат (с данъци), за да бъдат включени в клинични изпитания. За сведение - продуктът на Пфайзер е в трета фаза на клинични изпитания, която ще приключи в края на януари 2023 година и тази информация е обнародване, не се крие.

т.е. не само Спутник, а дори най-завършената не е тествана до край?

Дезинфектанте, дтеба в зомбито Малко от малко поне няма ли филтър какво да влиза в тая куха чутура, или всичко което прочетеш го пускаш там ?!

И естествено комисионната при цена 15 евра е една , а при 2 евра (цената на Астра Зенека) е съвсем друга ... Така че освен производителите, доста "народ" по веригата е заинтересован Астрата да бъде спряна ! А този "народ" държи парите, държи и медиите ! Не само тромби, а косми и люспи могат да бъдат показани ,ако трябва! Медиите били независими?! Няма независими от парите медии!

Целите на изпитванията във Фаза III са следните: да се потвърди безопасността и ефикасността на резултатите, получени от изпитванията по време на Фаза II; да се сравни новото лекарство с друго лекарство или плацебо (неактивен вид на новото лекарство) или други стандартни терапии, за да се докаже дали новото лекарство има по-добро действие от неговите алтернативи. Изпитванията във Фаза III могат да се използват за преценяване на ефикасността и безопасността на новото лекарство, когато се прилага в комбинация с други одобрени лекарства.

А ЕС колко плаща за един убит от ваксината на Пфайзер?

За Спутника пише, че фаза 3 му приключва май тази година, което е доволно подозрително, поне за мен. Липсата на смъртни случаи също е подозрителна и това не е ирония. Когато тестваш нещо толкова агресивно, просто е неминуемо да не реагира кофти с друг лекарствен продукт. Такива неща се случват и в плацебо групите, но не и със Спутника.

Друго е, Спутника и Астрата ги правят същите хора. Може би просто са се разбрали руснаците да продават. Спутник, разбирате ли, няма странични ефекти, никакви (о, чудо!) Да не бъдем наивни! Обичам руския народ, но каквато корупция и гнусотии има там, в България все още няма, защото е малка страна.

нали имаше ОМЕРТА? :: "" ЕК поряза Борисов след коментара му за цените на ваксините" ...Това обаче е в разрез с част от договорката между ЕК и производителя, според която цените остават конфиденциални....

Астрата ползва само единия от векторите на Спутник, Джонсъна ползва другия от векторите на Спутник. Ако смесиш Астра и Джонсън, получаваш Спутник

В Русията Бойко отдавна да е в затвора... или поне някой от областните управители.

е едно боцкане

Ами защото при 18 долара на доза за Европа, те платиха 36. Евреите са прословути скъперници, но много добре си правят сметката. В момента икономиката им тръгна отново нагоре, падна тежестта от здравната им система, махнаха маските, въобще, животът им се нормализира. А някои държави с подобно население (имена няма да споменавам) купиха по 5 милиона евтина, вредна и абсолютно безполезна ваксинна и сега вече имат стабилните 3-4 % ваксинирани с две дози.

Цената на една доза за американците е 10 долара или малко повече от 8 евро. Инетерсно в чии джобове отива разликата?