Коментари - 1255 лв. минимална учителска заплата през 2021 г.: какво още обеща Горанов | Бизнес.dir.bg
назад

1255 лв. минимална учителска заплата през 2021 г.: какво още обеща Горанов

Средна заплата около 1400 - 1500 лв. през 2021 г. е постижимо, каза министърът

Обратно в новината
| Редактор : Георги Брандийски

Коментари - 1255 лв. минимална учителска заплата през 2021 г.: какво още обеща Горанов | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще раздаваме апартаменти, менти, менти, меентиии...

Бисмарк е казал, че най-много се лъже преди избори и е бил много прав. В магазина инфлацията е 30 процента, ама НСИ отчита 2.5. Средната заплата не е никакъв реален критерий, трябва да се вземе медианата, която сега е към 800 лева.

пак ПРЕД изборни обещания преди БАЛОТАЖА.... алоо прокуратурата това що за агитация е? Не е ли купуване на гласове, а не беше ли престъпление, това последното?!?

Горанов, а дали ще останат балами в университетите да учат учителите за по-малка от стартовата учителска заплата, която ще е с около 200 лева по-висока от професорската?

Чудесно обещание: току-що завършил даскал по физкултура в селско начално училище ще взема заплата, 25% по-висока от тази на университетски професор. Такав нелепица само в България може да се случи!

Горанов явно се е объркал от топлото време и си мисли, че е 1-ви април! Евалата Горанка - ти си пич :)

А Мариянчето за убост ли е на снимката? Информативно само.

може и да няма безработица.. то до тогава ще изчезнат всички безработни и много работни от тези земи!

Горановче кажи колко ще стане тока, водата, бензина и газта?? Заплатите винаги изостават от инфлацията то е ясно!

Чакай сега, това със заплата - обещание или заплаха е?

Я пак си провери сметките г-н министър

Малеее, представям си през 2050-та каква ще е...

Абе как се виждате с тези държавни заеми да се живее със стандарт на нормални хора!?! Кой ще ви го позволи!?! Кой!?! Някой да е теглил заем и да живее в по-голям палат от този на отпусналия парите!?! Няма такъв филм!

Давай смело Горанов,сега е точното време за обещания!

медицинските сестри се очаква да сме ги изгонили до 2021 ?

Да както винаги ме изтриха,значи тези които казват истината против Герб със факти,биват изтрити,тези които ги покрепят тролове само техните коментари оставят,за това ,ало ,от другата страна да,Дира ли е,от другата страна не Енергото,тогава и на вас да ви еба майката.

При хляб 5 лева, свинско 30 кинта килото ака го има след чумата, пилешко е то толкова, ако е оцеляло след некой грип може и някой да взима 1255 лева през 2021г. Не се заблуждавайте, че по тези географски ширини ще има някога нормален живот! Мизерията ще е до гроб!

Германия влезе в рецесия, Кристалина трби, че влизаме в криза... Буфери няма. Горанов обещава реки от мед, масло и икономически растеж... Дрън-дрън-дрън. Предизборно.

КУКУ

Обещавам кон и каруца....ама веднага ли? Не бе сега само се обещава....

Аз тези приказки ги слушам от дете и това никога не се случва. Вервайте ми!

Това е една добра новина не само за учителите. Когато има реално подобрение на икономиката има и резерви за подобряване на заплатите на държавните служители.

Някак си предизборно звучи, агитационно така да се каже.

Да се закриват всички държавни училища и болници,всичко да стане платено частно,поне да се знае че ще ти обърнат внимание.

Никой не може да даде толкова, колкото те ОБЕЩАВАТ!!!

хахахаха право в чувствата

Е, защо да обръщат внимание?? А, чакай, честните частници, като останат без конкуренция и цените ще свалят. :D

Ти ся Хитър Петър ли си, или Настрадин Ходжа!?!

Ама... само..., когато, нали така:)))?!?

Като виден представител с юридическо образование и специализация корифей в областта на точните науки и екология и опазване на околната среда и водите мога смело да заявя че положението в България ще става все по-трудно и все по-зле.

Горанчо, нали преди да обещаваш заплати, някой трябва да ги заработи тези пари !

те и на сестрите обещаха 100 мил..............

Ха-ха, то на магистратите не само им бяха обещали, а го бяха написали в закона, с колко процента трябва да им се увеличават годишно заплатите. И накрая финансовият министър се изтъпани и най-безцеремонно заяви: "Ако в закона пише, че министърът е крокодил, това няма да го направи крокодил. Пари за увеличение няма." Та и сега същата, трай коньо за зелена трева. То сигурно този случай вече никой и не го помни.

На Горанов със любов... и още нещо

друг път

Напълно съм съгласен с вас!

А за 2025 г а за2030 г. Смешни жалки напъни да се спечели втория тур на изборите но не би

следизборно, предбалотажно

Гласувай, ама дано барем си... даскал:)))?!?

Кажете колко ще е и чиновническата заплата в министерството на Горанов, що само на учителите заплатите се коментират публично?

Те тези пари само за сметките и кредити няма да стигнат,а камоли за ядене дрехи и почивки,тези ни готвят истински генозит,плана РАН-ЪТ във действие,давайте им на Българите във началото на прехода високи заплати,после им дайте кредити да си закупят апартаменти,после им намалете заплатите и им увеличете стоките от първа необходимост,и след това като нямат пари да си плащат смеките и кредитите им вземете жилищата или там каквото имат,това е самата истина на този плат във действителност,който трябва да съсипе Българската нация.

По изборити стаат чОдеса.

Бруто, нали ;)

Евро-Атлантическа образователна система Баце.

То сега няма кой да работи за 1000лв заплата,говоря за млади хора,а камо ли през 2021г,този изобщо не знае какво говори,или ако евентоално е объркал ,лева със евро а?За 1250 евро по добре звучи,от колкото във лева.

С тази боза защо не предложите и парче баница!?!

Тъпаците с минусите, имате ли вече... опорните точки или очаквате все още... включването:)))???

Бахти лакърдиите на дебело! 1255лв МИНИМАЛНА учителска заплата.... Свищовското мекере на Адама надскочи и Волен в обещанията. И то мажду двата тура!? Абе не си ли спомняте как правителството вдигна пенсиите по европейски механизъм приет от България и дойде тоя муйльо на власт и почна да реве "Аз ги плащам, аз не те..." Гаче ли ги вади от джоба си. Противни до безобразие.

Добре че е bTV да ни разкрива всички схеми на мутрите иначе според ГЕРБ и Главанака всичко е цвята и розови обещания.

Горанкаа...1255 пришки на газягата да ти излезнат!