17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости са това, първата най-важна причина е шеф-идиот, такива има в изобилие. Втората е колеги-идиоти, също в изобилие.

Поредната статия от типа "запълване на място". Не носи никаква информация.

Мениджърът ти е пълно говно

Сменяш го при първа възможност. Разбира се ако ти се стои във фирма, позволила той да е меринджей

Ежедневното мачкане от шеф- амбициозен, комплексиран селяндур също е добра причина.

12. Шефът не става за нищо

Даже това е една от основните причини, а са я изпуснали.

Ако е комфортна работата, не те занимават излишно с някакви неща, всичко е рутина и парите идват на датата...значи работата е перфектна.

от № 11 до № 50 важат само за българи. Сред тях някъде там се е сгушила и тежката подигравка, гаврите и мачкането на служителя......

Ковид, нещо?

12. Работодател кретен, за който не си заслужава да работиш !

Заради шефа основно - ако е завистлив и заядлив, дори и да е богаташ, ако реши че не му харесваш, по някаква необяснима причина, може да направи живота ти ад, в буквален смисъл. Толкова са извисени духовно българските работодатели.

Мисля. че едно от първите е "сигурност на работата", "престиж на фирмата", а тук въобще липсват. Предполагам това изследване е пунта мара, както повечето "какво харесват мъжете у жените и обратно", "Кои зодии ще са нещастни тази седмица" и т.н. материали за запълване на пространството с глупотевини.

Сменят ли се управляващите се сменя и работата , защото назначават нови калинки..и верни хора...

Уволнение заради Ковид и щеш не щеш търсиш нова работа!

Отдавна й е дошло времето на моята работа...всички критерии горе са зле...ма пусто- ползвам си офиса като се*с приемна и си се джасам там, инак...

Важно е да заработваш добре.

Ма аз за удоволствие бе...