10-ят пакет санкции за €10 млрд. срещу Москва се отлага – страните от ЕС не се споразумяха

Допълнителни разговори между постоянните представители на държавите от ЕС са насрочени за утре следобед

Обратно в новината

Коментари - 10-ят пакет санкции за €10 млрд. срещу Москва се отлага – страните от ЕС не се споразумяха | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА , санкции за 10 милиарда наложени им от ЕС ненормалниците , водят да 100 милиарда загуби за ЕС Какво стана с рушветарите в ЕС парламента изловиха ли всички ????

Четеш тук и се смайваш от тотална неграмотност, липса на точна информация, нагла политическа пропаганда, прокарване на някакви измислени евроатлантически ценности, и една пошла ала-бала система на промиване на мозъци. Ей, драги мушмороци, вместо да се напъвате да "творите" смешни мисли в осраната ви панелка в Младост-14, с шише долнопробна пърцуца, съберете някой лев и попътувайте към "любимия" ви запад, а после и към "омразния" ви изток. Вижте мизерията под Бруклинските мостове, където бездомни нищоправци живеят в кашони, после идете до свръхлукса на московските и санпитербургските квартали, и проумейте, че богатство и лукс, както бедност и нищета, може да видите и там, зад океана, и на север в Русия, да не говорим за нашите родни коптори, панелните гета в т.н. столица София... Мизерия и богатство са скачени съдове. Дори в Монте Карло ще видите на горните квартали, високо на хълма над лукса, бедните квартири на обслужващия персонал. Така че, по-кротко, оставете вашите тъпи коментари къде е Рай и къде е Ад. Ние, хората, сме най-големите врагове сами на себе си... И затова световните диригенти ни водят за носа..., а ние кудкудякаме помежду си и се кълвем, и така сами се унищожаваме...

тия пакети земаха да ги пускат кат сериали на сапунена опера.... а няма ли да ни дадат поне трелър къф ше бъде 12-тия пакет и кога сметат да го пускат

европата май взе да осъзнава че всъщност си налагат санкции сами на себе си а американците им се смеят на тъпотията и раболепието

Монголия е световен рекордьор в дисциплината предоговаряне на данъка върху печалбата от минодобиващите компании, 5% данък и 12% дялово участие, със сигурност я чака опит за цветна революция. За България не се притеснявам, ние със светкавични темпове вървим към 0.5% данък за нови находища, процент обявен от ЕК,ЕП,ПП,ДБ и ГЕРБ за изключително правилно демократичен. То затова и ЕС ще инвестира 300 милиарда долара в Африка пари от наши данъци, за да убеждава африканските държави колко неправилно и демократично е да се подлъгват на предлаганите от Китай между 7 и 9%, защото това водило до засилване на влиянието на Китай.

Мда, Австралия почна да купува виетнамски нефт, Турция за една нощ си утрои производството на стомана, хиляди примери да ги еба тъпите европейски политици.

Руснаците имаха намерение да демилитаризират и денацифицират украйна. А стана така , че деиндустриализираха и демилитаризирха европа. Сега предстои да видм новия ислямски халифат в европа.

Цената която запада плаща на Русия на фона на пълния погром над НАТО И Посрайна става непосилна. Абе няма такива идиоти -хем те размазват от бой, хем си плащаш за боя по най високата тарифа. До пълна капитулация.

Санкциите за 10 милиарда срещу Русия предизвикват загуби за 30 милиарда за държавите от ЕС. Та не са се разбрали, тезо 30 милиарда как да си ги разпрезекят.

Нещастници. Вие няма да плащате за това, нали?! Кой е избирал управата на ЕС?!

Кое е избрал управата на ЕО: ами краварите са си я избрали да им служи вярно. Чрез окупираната от тях държава Германия, на която са наложили робски закони. Закони, които тази окупирана държава налага на всички останали, някога свободни държави в ЕО. И скоро краварите ще ни окупират. Е може за България да отстъпят правото да ни окупира на Турция.

Европа не ще война. Това е очевидно. Въпросът е, имат ли европейските страни самостоятелна политика или нямат. И вторият въпрос е - този ЕС европейски ли е или не съвсем.

Никой не пита какво иска Европа. Ако Радев например подпише, няма никакво значение какво мислят българите, както вече го направи за оказване на военна помощ на Русия. Военна помощ значи с изпращане на войска, не е военно техническа само с изпращане на оръжия, муниции и снаряжение. Сигурно елитния батальон, който наивника Янев подготвяше за да пази България, и който Радев заедно с Кирчо предадоха под общо, американско и българско командване (т.е. под личното командване на сина на Байдън), вече мре някъде по Украйна.

Опа, печатна грешка. Военна помощ срещу Русия.

пак не сме на вярната страна!

Открай време ние сме като индикатор за неправилната страна. Само погледни към кого сме се присъединили, за да знаеш кой ще загуби.

Заблуждават се ,и се лъжат една друга ,и най вече зеления педераззз,че са съпричастни към неволята на Укропутеците...ЕС е долна финансова пирамида ..

10 млрд. От пръстите ли си ги изсмукахте ? Май безизходицата е пълна вече.

Евродрислювци

На тия европейски иди-оти не им ли писна да правят глупости!

Не виждам числа - някой направи ли анализ какъв беше ефекта от досегашните санкции? Колко навредиха на лошите и колко навредиха на ЕС? Без такъв анализ е безумие да се приемат още санкции.

"Лошите" са ЕС и еврото.

Равносметката: Нито една компания не се изнесе от Русия - просто премахнаха бранда (от което пък свалиха и цените) Магазините им не са празни както се дрънка - по-пълни са от българските и цените са по-ниски от нашите. (справка всички видеа в интернет) Русия не е изолирана, тъй като членува в икономически съюз и не са прекъсвали икономически взаимоотношения с никой от членовете

Китай наложи санкции на Локхийд Мартин. Става въпрос за ценни и дефицитни природни ресурси. Ползват се във военната промишленост

Тъй, все по трудно се измислят пакетите, те девет не подействаха, десетия ще подейства - това като едно време с вечния студент, десет пъти не може да вземе един изпит, но продължава да се явява. Интересно на двайсет и деветия пакет дали няма да започнат да ги повтарят, щото са забравили какво са санкционирали в предишните, и тия ни водят като овчари от средновековието.

Интересите се оказаха по-важни от ценностите! :)))))) За пореден път!

има само интереси! Много преди началото на целия този цирк!

Индия и Китай ако не продават на Ес и САЩ са умрели от глад и обратното ако Ес исащ не купуват Русия ще бъде изтощена на с времето Китайците ли.? Правят се на умряла мечка както Индия разбрали са се с ъс САЩ и т. Н ще по живеете и ще видите Не може 140000000 м да разполагат с 50 % от ресурса на планетата а станалите милиарди с другите 50% природата си знае работата

Не стига, че си неграмотен, ами и твърде късно загряваш, че заради разделението на ресурсите е цялата тая патаклама! И ония, дето си имат сенилен дъртак за президент, и те като теб реват, че: "Не може 140000000 м да разполагат с 50 % от ресурса на планетата а станалите милиарди с другите 50%"! Ей там най-ги боли! Е, нямаше да е така, ако те разполагаха с 50% от ресурсите, а другата половина - за останалия свят! Ама пък тогава щяха да поискат 75%... И да - природата си знае работата, та не ѝ се бъркайте много-много! Че тя ако ви запука, жална ви майка!

Преди ковида Германия с 20 милиарда евро за руски газ е правила по 2 ТРИЛИОНА евро добавена стойност.. (По анализ на Креди Суис) Миналата година с 40% намален руски газ ЕС извади 1 ТРИЛИОН евро за компенсация това намаление.. Засега за тази година некакви си само 700 милиарда е подготвила.. Ама то и само една шеста от годината е отминала.. Апропо - в Германия от няколко дни има нова АКТУАЛНА и МОДЕРНА ДУМИЧКА.. ДЕФЛАРГАЦИЯ.. Ама що ли "обективните" ни медии не ни информират за нея? А немците - ти да видиш, с нов вид подземно отопление са се сдобили.. Директно от хранилищено в Реден. Та чак до къде септември щяло да ги топли най-голямото в Европа подземно хранилище на газ.. Ако не каже - БУМ междувременно..

Браво! Все така да се провалят диктаторите от ЕС и ЕК

БАЛАМУРНИЦИТЕ СА НА ПРИВЪРШВАНЕ !!УКРИТЕ СЪЩО !! ЛАПАТ ПО 20 000 ЕВРО ЗАПЛАТИ ЧЕНОВНИЦИТЕ ОТ ЕВРОГЕЙСКИТЕ СЛУЖБИЦИ И ИМ ПУКА ЗА НАС !! ПРИЕМАМЕ ЕВРОТО ??? ОТ КАКЪВ ЗОР !! ДА ОБЕДНЯВАМЕ БЪРЗО ?? В ПРОДЪНЕНАТА ОТ ПРОБЛЕМИ ЕВРОПА....БАСИ УПРАВНИЦИТЕ СИ ИМАМЕ !!

Как ще се споразумеят като са се събрали Дунчо Пундьо и Кратунчо се отбор юнаци...

Е, какво сега?!? Iphone 10 с бъгове ли се оказа?!?

но будалите никога няма да свършат,както и опитите да ги прекарат всячески:)))))

Супер! Браво! Само така! Без санкции срещу братска Русия!

Дневник на капитана звездна дата 89666: Последното останало село на съюзо въвежда нова санкция срещу мечката а тя спи..,.

Ще се задавите със собствените си санкции

От мен - вече се удавихме....

..ЗА ТВА "ОПЕРАЦИЯТА" ПРОДЪЛЖАВА ! ИСТИНСКИТЕ САНКЦИИ ТРЯБВА ДА СА ГЛОБАЛНИ, КАРДИНАЛНИ, ТОТАЛНИ И МОМЕНТАЛНИ - УРАН, ЛЕКАРСТВА, ВИЗИ ...ПОСОЛСТВА ! ВЕДНАГА ! ПЪЛЕН ШАЛТЕР ТРЯБВА ДА ИМА ! ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ ИЗОБЩО ЗА НЕКВИ "САНКЦИИ" ! А КВО ПРАВЯТ БРЮКСЕЛ ? "САНКЦИИ" ВЪРХУ НЕФТА ..АМА СЛЕД ПОЛОВИН ГОДИНА, А ПЪК ЗА ТРОЯНСКИТЯ КОН - СЛЕД 3 ГОДИНИ ! Е ТВА "САНКЦИИ" ЛИ СА ? "САНКЦИИ" ВЪРХУ КЪРВАВА ГАЗ, А ТРОЯНСКИЯТ КОН ВЛАЧИ С ТУБИТЕ РЕВЕРС ОТ СЪРБИЯ, ТОЧИ ПРЕЗ ЕДНА ДУПКА ОТ ТУРСКАТА ПАТКА, И СА КАНИ ДА ПРОКАРА СЛАМКА ОТ ГЪРЦИЯ ДО БУРГАС, ЗА "ЧЕРНО ЗЛАТО", С КОЕТО ПАК ЩЕ ХРАНИ БЛЯДОВЕТЕ! Е ТВА "САНКЦИИ" ЛИ СА ? БРЮКСЕЛ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИЗРИТА ОТ РЕДИЦИТЕ СИ ЕЙ ТАКИВА ПЕРИФЕРНИ, СЛУАЙНИ НЕДОРАЗУМАНИЯ КАТО ТЕРИТОРИЯТА, АКО ИСКА ИЗОБЩО НЕЩО ДА СРАБОТИ !

от пакети разбира г-жа Фекален.

Ами те на 5 ФЕВРУАРИ пуснаха санкциите.. Ама на 6-ти ги отмениха.. За нефт и петролни продукти от трети страни няма санкции.. Та в Индия втория по-големина нефтохим е 75 собственост на РОСНЕФТ.. Той от ШЕЛ, Бритиш петролеум, Тотал Енерджи, Коноко Филипс ли ще си купува нефта или ще си кара Уралса на двойно, тройна цена.. И ще го продава на Европа като индийски нефт, индийска нафта.. А сега си прочети истинска статия от ГОЛДМАН САКС за "загубите" на рРусия от нефта.. Ти са пенявиш тотални санкции да тургаш.. Тя Европа и с тез мижавите успешно си се деиндустриализира..

То с ДЕВЕТ предишни пакета и над 11 ХИЛЯДИ санкции във тях.. Основно до ДЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯТА НА Европа се достигна.. Успешно при това.. Примери - Вече ЧЕТИЛИ металургични тгиганда на Акселор Митал в Германия и Франция безработни вече произвеждат.. БАСФ до края на годината ще закрие де що има производство в Европа и се изнася в Китай и САЩ. Като в Китай завода е ТРИ пъти по-голям от хамериканските общо взети.. Чинии Дуралекс вече и те не се произвеждат.. Автопромишлеността в Европа е на ниво продажби от 1991-ва година.. И т.н.

да ейба тая еуросган да йеба

се самосанкционираха.

Ами изкуствения каучук от Русия много е нужен за МИШЕЛИН, КОНТИНЕНТАЛ, ПИРЕЛИ, ДЕБИКА и т.н. еврогумаджийници.. Щото за разлика от нефта - дето може да се направи някаква "латвийска" или "малайзийска" смес.. Тук цели заводи с нови поточни линии трябва да се правят. Само с реорганизация или промяна на температурат на вулканизаторите не става. Брак се бълва.. Пазари фира дават.. А за урана поне думичка да бехте отронили..

ЕС е едно голямо л@йно! Колкото по-бързо излезем от този съюз, толкова по-добре за България! Разбира се, не с тези политици!

Пиша глупости, щото знам, че други глупаци ще ми дадат плюсче и ще се почувствам важен... У дома не ме ценят и уважават!

Не съм съгласен! Замисълът е добър! Но е направен от други хора! Тия го опорочиха с третополови и бежанци! И както историята не веднъж е показвала - новите варвари разрушиха Рим! Отново!

Вече се чудят, какво да измислят, продължават да получават големи заплати от данъкоплатците и нищо да не правят, освен да крадат.

Другос и руските законотворци! Първото биене на жената за годината, ако не е много тежко, не се брои. :))))))))))) И за какво са им на такновете всичките тия брони. Те ще нападат. Няма да се отбраняват. :)))

Е неизбежно !!!! Благодарете на памперса!!!

Памперса какъв номер свина на шахматиста. Пригуди го да нападне Украйна и сега вместо 3 дневна операция и Запад на колене имаме "победа"... :))))))

Като гинеколожка не бърка в това, за което и учила.. А в икономиката и УЖ политиката.. Като естонска библиотекарка води евроенергията.. Агроном са маскира на външен министър..

Друго си еленовъд без военен опит да е министър на отбраната. Той обаче е добър в отрбана, а сега им трябва нападение на руснаците!!! Нищо, кашавара е силен в нападението. Един вид. Стига да има достатъчно хора и боеприпаси може да превземе всичко евентуално.

Що пък еленовъд да не е министър. В ЕС как може.. Ама пък е друго Германия да дава 20 милиарда евро за газ и от тях да прави 2 ТРИЛИОНА ЕВРО добавена стойност. (По Креди Суис).. А сега с 40% манален газ да се дава 1 трилион евро за компенсиране на таз икономия.. Та кой е по-вреден за избирателите си? А сега си прочети и прогнозите на Световната банка и МВФ - демек наша Сталинка.. Още повече да са освестиш..

Това викам! Не само, че може, а и трябва! :)

Ха ха, 10 за Русия, 50 за ес, ще се събудят...

Много тънко си се показал

Само по силна става русия. Казвам ти! Още 2-3 санкции и ще стане галатическа сила. Жалко, че не ги прокарват от ЕС по-бързо. Всеки руснак ще бъде с ракета след това. Пък като имаш ракета за какво ти е вътрешна талетна??

Тука вместо тролетарята да се ядосва, че не е минал поредния пакет, който само ще направи русия по-силна и ще ускори разпадането на ЕС и нашето освобождаване, те се радват. Май сте объркани момчета. Последно какво искате? Силна русия и разпадащо се ЕС? Ами, тогава сакнции, докато русия стане толкова силна, че си е самодостатъчна. Като чекиджийте. :)))

Тамън беха открили смъртоносния удар за Путин.. Тоалетните чинии и бидетата.. Дето са някакви си 5% от пазара там. Щеше да го отнесе нашата ВИДИМА.. Щот ний строго изпълняваме санкциите.. За разлика да кажем от ИСПАНСКАТА РОКА. Дето и дума не отваря да затваря СЕДЕМТЕ си завода в Русия. И бълва чинии и бидета та руския пазар да е задоволен с някакви си 95%..

Саксончета да се махат...

И русначетата да се махат!

Ми пътувай ве офца...

Ами приятели в Германия казват, че има масови уволнения. Да са им честити новите санкции. Не е ясно точно кой се санкционира, бумерангът се връща и сече немски глави :-).

И кой е тоя приятел? Да не се казва Ваня от Воронеж? :))))) При нас търсят хора. Вярно, че ако може ги търсят за без пари, ама търсят. :)))

Човекът работи в пекарна в Щутгарт, имали огромни разходи за ток и газ и са били под ножа доста хора. Отделно ми каза, че негови приятели работещи в химическата промишленост също били съкратени, но ставало дума за по-ниско квалифицирани хора. Има си процес на фалити в Германия и те са навързани с пандемията + санкциите.

Ми да тръгва към русия. Там всичко е ток и жици. Стига страдал в тоя гейски Запад. Моя колега си тръгва към България, че Германия му идва много либерална. :))) Чакам с нетъпрение да минат 6 месеца от прибирането му и да го чуя как се чувства. :)))

Абе мене ако питаш от България по-хубаво няма, никой не е тръгнал да ходи на Запад от хубост, просто са по-богати. И за това си има обяснение и то не е, че Руснаците са ни виновни. Пожелавам ви всичко най най, явно и вие семейство храните както и много други Българи.

Абсолютно не се тръгва от хубаво. Но не тръгнах, заради пари. Пари изкарвах и в България. Тръгнах заради това. че аз съм ебаси пича, а България не ме обича. Не можех да се науча, като казвам кюфтенца да си потривам ръцете, а разговора като опре до футбол да мога да се връщам 16 година назад и да мрънкам за несвирена дузпа. :) Лека вечер и успех и на тебе. Но Германия още не го е закъсала истински. Винаги са се затваряли и отваряли магазини и предприятия. Нормално е.

10 млдр., тез секуро си правят с нас! Туй е плащане за газ само за месец! ЕС е основен спонсор на терориста вова!

Беше.

Управляват ни идиоти - 100%-ви ! Още по-лошото е, че се множат главоломно! Вървим към война, от кяото ням да спечелим нищо, освен смърт, мизерия и нищета!

През изминалата година Русия е получила 3 пъти повече от Европа от колкото са всички помощи за Украйна от целия свят. Толкова за ефективността на санкциите. Ако целта им е да се спре войната, явно нещо е сбъркано.

В такива случаи, моята баба казваше : гъзът им боб не държи, ха ха

И Китай насра говедата ????? Пълно разследване на терористичния акт!!! В ООН говедата гледат като насрани

САЩ предизвикаха земетресението в Турция. С подземен ядрен взрив. 10 000 сгради са разрушени. Сигурно има над 100 000 загинали. И какво предлагат САШ на Ердоган? Че те щели да му помогнат да спечели изборите,и щели да възтановят Турция.Сигурно както ще възтановят и Украйна. Само и само Турция да е с НАТО. И да пропусне Швеция .

И вдички ли трусове са следствие на този взрив?

И какво от това?

Има системи за засичане на ядрени взривове. USA Русия Япония Китай Индия Ако е имало ще бъде отразено. Дори да е много дълбочинен взрива.

Десети пакет, петнайсти пакет, ама нали побеждавате бе? ЕС, НАТО и САЩ по заповед на дъртака Байдън, който се е овъртолил в престъпления срещу човечеството с последни усилия да разцепят и унищожат Русия. Ама нали знаете приказката, че който гроб копае другиму сам пада в него. И че най-добре се смее този, който се смее последен. Пък и тия тъпи еврогейци дори не знаят че има природни закони, като закона на бумеранга. Всички санкции им се връщат по тъпите глави, жалко че страдат невинни хора заради безумието и истеричната им русофобия.