17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луксозните яхти в потребителската кошница са поевтинели.

И сега има ръст от 100%......СТО ...двойно... на цените на тока, за бизнеса от другия месец. Яко ще се вдигат цените.... Иначе борсата независима....., ама е много зависима!!!!

Гарантирано от служебното правителство и пРезидентът. 0,8 - само за месец ( 1/3 от общо годишната) и то по средата на лятото. Чакаме следващия месец и калкулираната надценка на всичко от бизнеса "заради повишената цена на промишления ток" и римейк на Жан Виденовата зима.

Абе вие луди ли сте? Инфлацията от началото на годината е около 15 %. Важно е да се знае, че за инфлация се счита и: 1. Намаляване на грамажа при запазване на цената (при пакетираните стоки); 2. Намаляване на качеството, тоест използване на по-евтини суровини или заместители, при запазване на цената.

"При нехранителните стоки падат цените на облеклото и обувките и на хладилниците." И на пианата и на въртолетите. За съжаление обаче не стават за ядене, а относно цените на облеклото и обувките много внимателно е пропуснато да се спомене, че през зимата не се носят джапанки и бодита, поради което на летните стоки цените се намаляват.

За това има “потребителска кошница”. Едни цени се вдигат сезонно, други падат. Картите за ски влековете през лятото не се харчат много, както и хотелите и кръчмите на слънчака през зимата.

А да видя някъде думите "потребителска кошница"?

Сичката Мара втасала, само яйцата си не купила, щот от 30 стотинки станали 31.

Ги вземат тези данни. От началото на годината строителните материали са поскъпнали с 30-40%, желязото поне с 100%.

От потребителската кошница, която включва основно хранителни продукти и стоки от първа необходимост. Аз в списъка за седмичен пазар не съм слагал от много време 50 тона желязо.

То и до потребителската кошница ще стигне, не бързай. Просто ако обявят всичко веднага ковида отива на кино.

Аз строих 2010 г. За 11 години аемарурното желязо е поскъпнало двойно - 100 %. Много други стоки също са поскъпнали двойно за 11 години - например олиото и оцета.

Ти може да не си купувал желязо, но през топлото време всеки втори прави някакви ремонти.

Резултатът от произволните забрани да не работи голяма част от обществото. Не ми си мисли, ако ни затворят пак колко пари ще трябват да сипя бензин на астрата…

нагло лъжат с измислените с кошници със самолетни билети

Браво,как ги смятат? ЩОТО ТОКЪТ ПОСКЪПНА С 60%!!! СИГУРНО ЯХТИТЕ И САМОЛЕТИТЕ СА ПОЕВТИНЕЛИ И КОМПЕНСИРАТ!!!

Е кога поскъпна с 60% за три месеца. Я се поуспокои малко. За 10 г е поскъпнал с 60%

Е как кога БЕ/ДЕБИЛ? За не битовите абонати...даже с повече от 60%!!!