Искате ли да се възползвате от най-изгодната за вас услуга? Искате ли това да става лесно, бързо и удобно? Е, само с няколко клика вече може да разберете коя е най-подходящата и изгодна за вас банкова сметка, и да я откриете онлайн. Нужно е само да пишете на RAIA - виртуалният асистент на Райфайзенбанк, на сайта на банката, във Viber и Facebook Messenger, където така или иначе всички прекарваме много време през деня. Точно толкова лесно, колкото откриваме и изпращаме съобщения на познати, можете да влезете в контакт и с RAIA.

Тя отговаря веднага и може да води стотици разговори едновременно. Освен че ще ви обърне внимание на мига, RAIA ще ви разпита за вашите нужди от сметка и карта, ще ви насочи към възможностите и ще ви помогне с необходимите стъпки. Това е възможно благодарение на непрестанното развитие на RAIA. Тя е родена от изкуствен интелект, но ще ви впечатли и с много "човешка" отзивчивост и любезност.

RAIA постоянно се учи и развива, за да бъде максимално полезен помощник за настоящи и бъдещи клиенти на Райфайзенбанк, които се интересуват от банков продукт. Откриването на сметка с дебитна карта онлайн е сред най-търсените. По време на пандемията интересът към този продукт нарасна и много хора се убедиха колко удобно и сигурно е да управляваш парите си дигитално. Освен за онлайн откриване на сметка с карта, RAIA помага с информация и насоки и по други важни теми като кандидатстване за кредит, нареждане на превод, регистрация в мобилното банкиране, използване на Райфайзен ОНЛАЙН, RaiMobile и дигитални портфейли, местоположение и работно време на офиси, лизинг на автомобил и др.

Допълнително предимство в общуването с виртуалния асистент е, че можете да я попитате по всяко време на денонощието. А още по-хубаво е, че при възможност, тя ще ви насочи към онлайн услуга, която можете да заявите по всяко време и от всяко място. Това носи добавена стойност - спестява време и усилия, а много често и такси. Така RAIA се чувства още по-полезна. Тя ще ви даде и връзки към съответните форми за заявка. Всичко става много бързо и ясно, изцяло в онлайн среда.

* съдържание на Райфайзенбанк