Райфайзенбанк стартира промоционална кампания. За предстоящите пролетни празници – Цветница, Великден, Гергьовден, както и за абитуриентските балове, клиентите на банката ще могат да закупят златни и сребърни изделия от най-висока проба на промоционални цени.

За Цветница и абитуриентските балове, Райфайзенбанк предлага сребърните и златни кюлчета на швейцарската рафинерия ПАМП от серията „IcOns” – Blooms (цветове) с мотиви роза, орхидея и ирис. Сребърните кюлчета-медальони са с проба 999/1000, тегло 6.22 гр. и се предлагат на цена 69 лв. с ДДС. Златните са от най-висока проба, теглото им също е 6.22 гр., а цената 539 лв. Кюлчетата-медальони се предлагат с верижка от сурова коприна и бижутерска закопчалка, опаковани в торбичка от органза и поставени в луксозна кутийка. Върху всяко едно от кюлчетата са гравирани релефи, наподобяващи цветя, а на обратната страна има маркировка, която гарантира автентичността и качеството на медальона.

За Великден клиентите могат да закупят позлатено яйце, като заедно с поставката цената възлиза на 102 лв. с ДДС, а подходящи за Гергьовден са златните и сребърни възпоменателни медали “Св. Георги Победоносец”. Сребърните медали са с проба 999/1000, теглото им е 20 гр. и се предлагат на цена от 69 лв. с ДДС. Златните са от най-висока проба, теглото им е 1.55 гр., а цената 206 лв.

По време на промоционалната кампания, която продължава до края на май 2012 г., клиентите могат да купят и други изделия от злато и сребро на по-ниски цени – кюлчета, медальони със зодии, възпоменателни монети и др. Освен продажбата на артикули от благородни метали, Райфайзенбанк предлага и услугата изкупуване на злато и сребро от физически лица. Банката изкупува обратно, както инвестиционно злато, така и бижута, и други изделия от жълто злато и сребро. Изкупуването се извършва в специално оборудван офис на Райфайзенбанк на бул. Арсеналски 11 в София, където на място, пред погледа на клиента, се извършва анализ на метала чрез най-съвременна и точна апаратура.