Броени дни остават до отдавна планираната почивка и ако затворим очи, почти усещаме полъха на свежия морски бриз. Но последните дни преди отпуската обикновено са и най-натоварени. Служебните задачи, които трябва да приключим, приготвянето на багажа, подготовката на автомобила за дългото пътуване, финансовите ангажименти по плащане на наема, кредита, битовите сметки или просто да изтеглим пари са част от подготовката за ваканцията. А времето лети така бързо, че дори изпреварва мисълта за заслужения отдих.

Имаме новина! Вече можем много по-бързо, лесно и удобно да приключим основните си банкови задачи само за няколко минути. Пощенска банка предлага решение за тези от нас, които искат да избегнат обичайната опашка за обслужване в банков клон и все още не използват електронно банкиране.

Новите дигитални зони за експресно банкиране на Пощенска банка дават възможност да извършим сами почти всички операции, предлагани в клона на банката, и същевременно да спестим средства поради по-ниските такси в сравнение с банков клон. На наше разположение са специализирани устройства с модерен дизайн, интуитивна навигация и много функционалности. За да се възползваме от всички удобства и възможности на дигиталните зони за експресно банкиране ни е необходима само активната ни банкова карта, която служи за идентификация. Можем да се възползваме и от функционалността за безконтактни операции като единственото, което трябва да направим, е да доближим нашата безконтактна карта до безконтактния четец.

 

Новите дигитални зони за експресно банкиране вече са достъпни в 31 клона на Пощенска банка в 15 града в цялата страна. Те могат да се ползват в работните часове на клоновете, а много от тях са достъпни и денонощно. Така че не се притеснявайте, дори и да не успеете да стигнете до банков клон, ще можете да свършите задачите и след работно време на някоя от денонощните зони за експресно банкиране.

И още една добра новина: таксите за извършване на операции в дигиталните зони за експресно банкиране са с до 60% по-ниски от таксите за извършване на същите операции на каса. За всички клиенти на Пощенска банка дигиталните зони предлагат следните възможности:

  • Внасяне или теглене на пари, не само от карти, но и от сметки в банката;
  • Нареждане на преводи в лева в банката или към други български банки от всички сметки в Пощенска банка;
  • Извършване на справки за всички свои продукти в Пощенска банка или разпечатване на справки или извлечения по сметка или кредитна карта*;
  • Получаване на парични преводи от Western Union;
  • Подаване на заявление за кредитен продукт;
  • Погасяване на задължения по кредитни карти, издадени от Пощенска банка;
  • Плащане на битови сметки от своята карта.

*Отпечатването на справки и/или извлечения е услуга, достъпна в част от локациите, само на устройствата от тип КИОСК.

Допълнителна информация за Дигиталните зони за експресно банкиране, включително пълен списък с локациите и работното време, функционалности, такси и комисиони можете да намерите тук. Повече информация за всички иновативни услуги на Пощенска банка можете да откриете на www.postbank.bg.


 Материалът е предоставен от Пощенска банка.