Наличието на сигурни, ефективни, конкурентоспособни и иновативни картови продукти е ключово предимство в контекста на преминаване към изцяло електронни плащания. Банковият сектор и дигитализацията днес вървят ръка за ръка и именно нуждата от добавена стойност на всеки един банков продукт превръща сферата на този тип услуги във вълнуващо поле на новаторство и напредък.

В навечерието на своята 30-та годишнина Пощенска банка лансира на пазара юбилеен продукт - луксозна кредитна карта от ново поколение, съчетаваща най-модерното от дизайна, технологиите и сигурността, за да добави стойност към перфектното клиентско преживяване. Mastercard Universe e отговорът на кредитната институция към растящата нужда на клиентите да получават специално отношение и възможности, които им гарантират обслужване от ново поколение.

Mastercard Universe e първата метална кредитна карта, която предлага много повече от очакваното на картодържателите. Партньорството на Пощенска банка с Mastercard при създаването на кредитната карта може да се дефинира като комбинация от високи технологични стандарти и гъвкави банкови решения, даващи безкрайни възможности.

Всъщност Mastercard Universe e точно това - кредитна карта на безкрайните възможности, което е заложено дори и във визията й, защото в минималистичния й дизайн е вграден символът на безкрайността. Пакетът от услуги и привилегии, който получавате като ползвател на кредитната карта, е разработен така, че да отговори и на най-високите стандарти. Запознайте се с предимствата на новата карта:

ПРЕМИУМ ОБСЛУЖВАНЕ

Можете да се възползвате от личен премиум банкер - или обслужване с индивидуален подход на най-високо ниво - по всяко време на денонощието. Получавате и достъп до специализирани Премиум центрове на Пощенска банка.

ЕКСКЛУЗИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ ВСЕКИ ДЕН

Реномирани ресторанти, хотели, магазини и други обекти ще ви посрещнат с ексклузивни отстъпки като притежател на Mastercard Universe.

ПЪРВОКЛАСЕН ПОЛЕТ

С тази карта имате неограничен безплатен достъп за двама до бизнес салоните "Плиска" и "Преслав" на летище София, Терминал 2, както и до салони JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена. Гаранция за първокласно пътуване са и десетте безплатни ВИП посещения за година в над 1 000 специални салона за гости на летища в цял свят и достъп до всички ВИП салони по Програма LoungeKey.

ОСИГУРЕНО СПОКОЙСТВИЕ, КОГАТО СТЕ НА ПЪТ

Имате и един ангажимент по-малко по отношение на непрекъснатото подновяване на застраховки при пътуване, защото получавате безплатна застраховка "Помощ при пътуване" с високо покритие до 200 000 евро при пътуване извън страната.

НЕОГРАНИЧЕНА ИНТЕРНЕТ СВЪРЗАНОСТ

Пощенска банка добре знае колко е важна неограничената дигитална свързаност и достъпност, затова с Mastercard Universe получавате и високоскоростен интернет на различни летища, в хотели, както и в над милион обществени места в целия свят, благодарение на Boingo Wi-Fi.

КОНСИЕРЖ УСЛУГА

Със специална Concierge услуга "Персонален асистент" улеснявате ежедневието си и спестяватe време при организиране на резервации за хотели по света, ресторанти, билети за специални събития, пътувания и други.

ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

В допълнение към тези впечатляващи предимства притежателите на Mastercard UNIVERSE се възползват и от висок кредитен лимит, атрактивна лихва и дълъг гратисен период за теглене в брой и покупки с картата. Картодържателите могат да получат и парични награди до 1 000 лева на година благодарение на Програмата за лоялност "Моите награди".

Повече информация за Mastercard Universe може да се получи в широката клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на www.postbank.bg.


Материалът е предоставен от Пощенска банка.