Какво можеш да спечелиш, когато използваш редовно и разумно своята кредитна карта от Пощенска банка? Тодор Бележков вече има убедителен отговор на този въпрос, след като получи ключовете на своята чисто нова MAZDA 3. Той е големият късметлия в кампанията на Пощенска банка "Спечели Mazda 3 или почивка". Ключовете от новата Mazda 3 му бяха връчени на церемония в шоурума на автомобилния гигант. Над 10 000 клиенти на Пощенска банка се включиха в кампанията, която се проведе между 1 март и 31 май, като единственото условие за участие беше да направят три различни плащания със своите карти - на бензиностанция, в супермаркет, както и плащане на една битова сметка чрез дигиталните канали на банкиране - интернет банкиране (e-Postbank) или мобилно банкиране (m-Postbank). Така срещу три символични трансакции всеки картодържател получи шанса да спечели чисто нов автомобил MAZDA 3 или една от 10 почивки за двама.

Възможностите на кредитните карти на Пощенска банка обаче не спират дотук. Какво можеш да спечелиш когато ги използваш постоянно? Разбира се, преди всичко удобство. Да откраднеш време от ежедневните си задачи и да го инвестираш във нещо важно и ценно за теб - това е битка, която водим постоянно, и то с променлив успех. Тогава защо да не възползваме от тази екстра, която ни осигурява кредитната карта - плащане и пазаруване без опашки, без излишно лутане, без да се притесняваме, че трябва да докосваме банкноти и монети.

Бързо, лесно и удобно - тези три думи обобщават малките, но ценни победи на съвременния човек. Време е да добавим към тях и истинска печалба. С програмата за лоялност "Моите награди" (MyRewards) на Пощенска банка, това е напълно възможно. Случва се много просто - колкото по-често плащаш със своята карта, толкова повече бонус точки събираш, а събраните точки се обменят лесно в парични награди до 1 000 лв. на година. "Моите награди" е най-щедрата програма за лоялност за кредитни карти у нас, което се доказва от факта, че през нея са раздадени над 14 милиона лева под формата на бонуси за деветте години, откакто съществува. Включването в програмата става автоматично за всички притежатели на кредитна карта от Пощенска банка.

Има и други причини, които правят кредитната карта толкова атрактивна - тя дава много добра възможност да планираме и контролираме разходите си. Това се случва благодарение на опцията за разсрочване на вече направени плащания на до 12 месечни вноски, което става само с едно обаждане на кратък номер *7224.

Сигурността на онлайн плащанията с кредитната карта е гарантирана, благодарение на т.нар. софтуерен токън m-Token Postbank, чрез който се потвърждават трансакциите. Той се инсталира на телефона на клиента, което означава, че разплащане при определени търговци може да бъде наредено единствено чрез тази допълнителна верификация, която изисква ПИН или биометрични данни.

Освен това клиентите на Пощенска банка могат да се възползват и от застраховката Защита на плащанията по кредитни карти. Това е страхотна допълнителна услуга, която ги защитава в моменти на финансово затруднение и непредвидени житейски събития.

Има още много причини, заради които кредитната карта заслужава специално внимание и място в портфейла ни. Тя има всички предимства, които я превръщат в безценен партньор. Възможностите на твоята кредитна карта можеш да преоткриеш по всяко време на postbank.bg


Материалът е предоставен от Пощенска банка.