LUXIMMO представи официално новия ексклузивен проект в своето портфолио S-TOWER на ексклузивно събитие в сграда VIA BULGARIA.

На събитието присъстваха клиенти и партньори, както и целият екип, който стои зад амбициозната сграда S-TOWER. Част от него са инвеститорите от АТГ Пропъртис ООД, създатели на VIA BULGARIA 1, номинирана за Сграда на годината за 2022, СОФАВТО ООД, арх.Ангел Захариев и инж.Генадиев.

Снимка: Luximmo

Арх.Захариев, който тази година беше отличен със специална награда на конкурса "Сграда на годината" за офис сграда Адора 3 изрази увереност, че S-TOWER ще надмине всякакви предварителни очаквания и ще бъде изпълнена така че да се превърне в една от новите емблеми на столицата.

"Архитектурата трябва да се стреми да бъде в крак с времето, в което е създадена, да предизвиква сетивата на наблюдателите и да създава емоции сред обитaтелите."

снимка: Luximmo

Със своите флуидни и обтекаеми форми, плавно преливащи пространства, изобилие от светлина и усещане за простор, S-TOWER е носител на новата архитектурна естетика на 21-и век.

S-TOWER съчетава елегантност и блясък, откроява се, обогатява средата и допринася за цялостното развитие на района. Специфичният материал на плътните части на фасадата, наподобяващ розово злато, прави проекта уникален за тази част на Европа, и със своя блясък и променящ се образ през различните части на денонощието ще допълва динамичните форми на сградата.", казва за S-TOWER арх.Захариев.

Инж.Генадиев, който ще бъде основен ръководител на проекта S-TOWER, също е носител на 3 статуетки от престижния конкурс "Сграда на годината", като част от отличените проекти, по които той е работил, включват Cherkovna Residence и Paradise Center.

На събитието присъстваха още Никола Стоянов, основател и собственик на LUXIMMO, Невена Стоянова, управляващ директор, и Юлита Гърбева, отговорен консултант по продажбите в S-TOWER. Тя запозна присъстващите с част от впечатляващите характеристики на сградата:

- Удобна локация на бул."Г.М. Димитров", в близост до хотел "Вега" и кръстовището с бул. "Н. Габровски";

- Разгъната застроена площ на проекта - 13 600кв.м;

- 2 подземни и 13 надземни етажа;

- 104 апартамента, 167 подземни паркоместа;

- 2 впечатляващи пентхауса;

- Светла височина на апартаментите - 2,80м;

- Фоайе с височина 8м, 3 магазина, ресторант, 6 офиса;

- Футуристична визия - окачена фасада Reynaers с троен стъклопакет и алуминиева обшивка на фасадните елементи в цвят мед;

- Централно отопление и изградена климатична инсталация;

Снимка: Luximmo

Разрешителното за строеж се очаква през март 2023 година, а срокът за завършване на проекта е 30 месеца.

Резервирайте своя нов имот в S-TOWER! Направете крачка в бъдещето още сега!

Предварителни продажби на цени от 2 200 €/кв.м (без ДДС)!

Запознайте се подробно със сградата тук!

За повече информация свържете се Юлита Гърбева на 0882 817 572.


Рекламна публикация.