Четири реновирани хотелски комплекса отварят врати като част от Hyatt Inclusive Collection - новото глобално портфолио на международната веригата Hyatt Hotels Corporation. Хотелите са разположени по българското Черноморие и са собственост на Тера Тур Сервиз ЕООД. Те са изцяло модернизирани и реновирани през изминалите няколко месеца, с цел да отговорят на високите стандарти за качество на бранда Hyatt.

Проектът за обновяване на комплексите е финансиран с инвестиционен кредит в размер на 4 млн. евро, предоставен от Банка ДСК. В допълнение, в качеството си на финансов партньор на Тера Тур Сервиз ЕООД, Банка ДСК предоставя и финансиране в размер на 3,5 млн. лв. за покриване на нуждите от оборотни средства на дружеството преди началото на предстоящия активен летен сезон.

"За Банка ДСК партньорството ни с Тера Тур Сервиз ЕООД е типичен пример за проекти, които се стремим да подкрепяме - стратегическа инвестиция на развиващо се дружество с ясна визия и потенциал, която допринася за превръщането на България в предпочитана туристическа дестинация и носи социални и икономически ползи за обществото ни", споделя Боян Стефов, изпълнителен директор, член на УС и ръководител на направление "Корпоративно банкиране" в Банка ДСК.

"В лицето на Банка ДСК намираме надежден партньор, който вярва в нашия успех и е готов да сподели с нас трудностите по пътя, но и удовлетворението от добре реализираните проекти", коментира Лъчезар Тодоров, изпълнителен директор на Тера Тур Сервиз ЕООД.

Два от хотелите се намират в луксозния к.к. Слънчев бряг, на границата със Св. Влас.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa разполага с 335 стаи и е предназначен само за възрастни (adult only). В непосредствена близост до него и само на крачка от бреговата ивица е разположен и Dreams Sunny Beach Resort & Spa, вторият хотел част от Hyatt Inclusive Collection. Той е от семеен тип, разполага с 597 стаи и разнообразни удобства за пълноценна семейна почивка.

Хотелските комплекси AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay са разположени в спокойния крайбрежен град Обзор. Alua Helios Bay разполага с 318 стаи с балкони с изглед към Черно море и е перфектното място за почивка на семейства, двойки и групи, търсещи ваканция в тиха и ексклузивна атмосфера на първа линия в непосредствена близост до плажа. AluaSun Helios Beach предлага 192 стаи за гости и превъзходни съоръжения на открито, включващи огромен плувен басейн и прекрасна градина.

България е третата европейска държава, в която навлиза Hyatt, допълвайки вече съществуващото присъствие на all-inclusive брандовете на Hyatt в Испания и Гърция.

* съдържание на Банка ДСК