Тази година българите преоткриха Черноморието. То винаги е имало какво да предложи, но някои от курортите в южната му част определено изживяват своя ренесанс и това лято се радват повече от всякога на интерес от страна на туристите. Един от тези курорти е Лозенец със своите неподправени чар и атмосфера, който е място не просто за туризъм, а място за живот.

Само на няколко метра от Централния му плаж се намира комплекс "Емберли", напълно завършен и функциониращ, предлагащ спокойствие в близост до вълните. "Емберли" е старото име на Лозенец и в превод от турски означава сорт грозде, отглеждано по тези места в миналото.

Цените на апартаментите в него, започват от само 479 €/м², а за €21 000 може да се сдобиете със студио, завършено до ключ.

Но ако имате нужда от още причини за подобна покупка, ето 10:

 1. Собствен дом на морето винаги е добра идея

Без значение дали сме в ситуация на глобална пандемия или не, да разполагате със свой дом на морския бряг винаги е плюс. Може да го посещавате всеки уикенд без притеснения и риск за безопасността на семейството си или пък да го превърнете в лятна резиденция, която да Ви приюти от юни до септември, докато работите в режим "хоум офис". Жилищата в комплекс "Емберли" разполагат с оборудвани кухни, което допълнително улеснява дългосрочното обитаване.

 2. Подходящ за семейства с деца

 Комплексът е напълно завършен и функциониращ и се е превърнал в любимо място на много семейства. Най-малките обитатели на комплекса могат да бъдат открити най-често в детския басейн или на площадката за игра, докато родителите им си почиват на открития бар или pool бара.

 3. Близостта до Странджа и природата

 "Емберли" граничи с гора и река и е в непосредствена близост до Странджа. Може да съчетаете успешно престоя си на морския бряг с прохладата на планината и онова презареждащо усещане, което носи единствено природата.

 4. Много възможности за спорт

Ако излежаването на плажа Ви дотегне, също имате много варианти - кайт сърф, уинд сърф, джогинг по плажа рано сутрин, вдишвайки полезни йодни пари, колоездене или дълга разходка из Странджа.

 5. Богат нощен живот с приятна музика

 Лозенец е едно от малкото места по българското Черноморие, който има свой собствен почерк и стил и може най-лесно да ги забележите в нощния му живот. Приятна музика звучи от някои от култовите заведения, усмихнати хора пият разхлаждащи питиета, жените разхождат лежерни летни рокли.

 6. Любимо място на бохемите

 В Лозенец ще срещнете необикновени хора - хора на изкуството, поети, актьори, певци, познати лица от екрана, които от години избират курорта, за да си починат и да се презаредят с творческа енергия. Ще чуете интересни истории, ще видите интересни места, ще обогатите кръга си от познати.

 7. Близостта на много други плажове

 Само на няколко минути с автомобил се намират забележителни места - плаж "Велека", който среща реката и морето, плаж "Мечата дупка", тихите плажове на Царево и Ахтопол. Всеки ден може да бъде посветен на ново място, което да откриете и да покорите.

 8. Множество удобства на територията на комплекса

 Ембърли разполага с денонощна рецепция, охрана и видеонаблюдение, лоби, стилен ресторант с тераси на открито, предлагащ средиземноморски специалитети и ястия от българската кухня, открит бар, пул бар, голям открит басейн за възрастни, детски басейн, детска площадка с люлки и катерушки със сертификат за безопасност и мека гумирана настилка, градина и озеленени площи, релакс зона с мека мебел и достатъчен брой паркоместа за гостите на комплекса.

 9. Доходна инвестиция

 При покупката на имот в "Емберли" Вие се сдобивате и с потенциален източник на доходи. Комплексът от години работи с утвърдена property management компания, която улеснява отдаването на имотите под наем на дългосрочен и краткосрочен принцип така че когато не обитавате своя летен дом, той Ви носи доходност.

 10. Изключително разумни цени

 И все пак големият въпрос накрая винаги е дали можем да си позволим това, което искаме. За щастие жилищата в комплекс "Емберли" са на наистина достъпни цени, стартиращи от 479 €/м² и се предлагат на принципа "без комисиона от купувача".

Може да изберете между:

  • Студиа от €21 000 (завършено до ключ, необзаведено);
  • Двустайни апартаменти от €28 000 (завършен до ключ, необзаведен);
  • Напълно обзаведени двустайни апартаменти от €30 000;
  • Тристайни апартаменти от €42 000 (завършен до ключ, необзаведен);

За повече информация и организиране на оглед свържете се с Христо Вълчев на 0882 638 410 или h.valchev@superimoti.bg


Рекламна публикация.