Почти като коледен подарък, 24-ят ресторан от веригата Burger King отвори врати броени дни преди празниците, благодарение на една от водещите европейски компании за заведения в страните от Централна и Източна Европа - "АмРест". Събитието се състоя в новия дом на "Царя на бургерите" - Paradise Center, където всеки посетител вече може да задоволи апетита си. За доброто настроение и широките усмивки на всички бургер почитатели се погрижи водещият на събитието - изпълнителят Рафи.

"Изминаха повече от 10 години, откакто АмРест отвори първия Burger King в София и сме много развълнувани, че сме отново на пазара и тепърва ще градим още повече. АмРест имаше голям успех на пазара с веригата Starbucks и няколко от обектите на KFC. Затова и появата на този Burgеr King е логично продължение.", сподели Алън Лафлин, бранд президент на Burger King в "АмРест".

Снимка: dir.bg

"Както виждате, дизайнът и менюто са изцяло подновени. Екипът, който сме събрали също е много важен за нас и това е само началото на едно приключение, което предстои за Burger King. Българският пазар е особено важен за нас и за развитието на бранда, затова съм много щастлив, че именно днес отваряме този нов ресторант. Надявам се, че в следващите години ще можем да обогатим портфолиото на АмРест в България.", каза Даниел Ришка, регионалнен директор на АмРест за Централна и Югоизточна Европа за бранда Burger King.

Снимка: dir.bg

Основана през 1954 г., Burger King е втората по големина верига ресторанти в света с над 17 000 заведения в над 100 държави. Ресторантите на Burger King са известни с предлагането на висококачествена храна със страхотен вкус на достъпна цена. Приготвеното на жив огън месо е задължителен компонент за вкусните бургери и лесно печели фенове сред всички, които са го опитали. Разбира се, емблематичният Whopper остава запазена марка в менюто на Burger King.

Снимка: dir.bg