Валентина Кожухарова поема поста мениджър "Човешки ресурси" в SiteGround от май, 2023 година.

Валентина е професионалист с над 12 години опит в сферата на човешки ресурси, като осем от тях са в отдел "Човешки ресурси" на SiteGround. Започва като експерт и преминава през различни роли и отговорности, свързани със структурни промени и трансформации, подбор и развитие, ангажираност и управление на представянето.

В новата си роля тя ще управлява всички дейности в SiteGround, свързани с подбор и развитие на екипите на една от най-награждаваните IT компании в страната, с над 20 отличия само за 2022 година. Валентина притежава магистърска степен по Трудова и организационна психология, докторант по Икономическа психология.

SiteGround е една от най-високоефективните и иновативни технологични компании в своята сфера на дейност в световен мащаб. Продуктите ѝ се използват от потребители с над 2 800 000 уебсайт домейна, като компанията разработва вътрешно и предлага на клиентите си високотехнологични софтуерни, фронт-енд, бек-енд и AI проекти и приложения, инсталирани до момента над три милион пъти от потребители.

SiteGround има три офиса в София, Пловдив и Стара Загора. В тях работят 500 служители, като компанията непрестанно инвестира в развитието на техните експертни умения и професионални компетенции. Част от философията за грижа към екипа са и множеството допълнителни придобивки, в много от които компанията е пионер като работодател: съкратено работно време в петък, собствен ресторант и бариста, собствена фитнес зала, допълнителна здравна застраховка, годишни медицински прегледи, масажи, спортни карти, уникална офис среда, различни инициативи в подкрепа на физическото, емоционално, личностно и професионално развитие на служителите.

Повече информация за работодателските инициативи на SiteGround вижте ТУК.

За SiteGround

SiteGround е българска, продуктова компания, утвърден лидер на международния технологичен пазар. С повече от 19 години глобален опит днес е най-голямата независима компания в своята сфера на дейност, със сървърни центрове в Европа, Азия и Америка и над 2.8 милиона домейна на клиенти в световен мащаб. SiteGround предлага за тях редица собствени продукти и решения, инсталирани до момента над 3 милион пъти, и поддържа ниво на клиентска удовлетвореност 98% за последните две години.


 

Материалът е предоставен от SiteGround.

SiteGround има екип от 500 души в офисите си в София, Пловдив и Стара Загора. Благодарение на мащабната си ангажираност и инвестиции, е носител на над 20 отличия като работодател и социално отговорна компания в България през 2022 година.