Представители на водещи компании и организации ще дискутират бъдещето на икономиката и бизнеса у нас и в световен мащаб по време на втората конференция на Darik Business за 2023 г. - Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие.

Форумът ще се състои на 19 октомври от 13.30 ч. в Hyatt Regency Sofia, а входът е свободен. Визията си за летището на бъдещето ще представи Хесус Кабайеро, главен изпълнителен директор на СОФ Кънект - оператор на летище София.

Накъде ще поемат имотите в настоящите пазарни условия и как променят сектора новите технологии и изкуствения интелект ще разкаже изпълнителният директор на една от водещите агенции у нас BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова.

За първия в България взаимен фонд, който се управлява от изкуствен интелект, публиката ще научи повече от Марио Панков, Branch Distribution Support Officer в ОББ Асет Мениджмънт.

Възможностите за инвестиции на капиталовия пазар у нас и концепцията на отговорното финансиране ще представи директорът "Корпоративно развитие" в Българска фондова борса Петър Кемалов.

Изпълнителният директор на Adecco България Надежда Василева ще даде успешна рецепта за привличане и задържане на качествени служители в дискусия с Рая Стефанова, Client Service Director в Параграф 42.

Мениджърът снабдяване с дървесина в Кроношпан България ЕООД Петър Дишков и Иван Рангелов, главен финансов директор за Клъстер Балкани в AstraZeneca, ще споделят опита на компаниите си в създаването на устойчив бизнес.

Кънтри мениджърът и търговски директор на Енери Северин Въртигов ще представи възможностите на пазара на зелена енергия и ще отговори на един особено наболял въпрос - има ли опасност от поскъпване на електроенергията за бита след либерализацията на пазара.

Основателят на Exaworks Елина Петрова ще преведе публиката през сложния процес по правилното управление на данни и превръщането им в ценни знания.

Още теми и програма на събитието ще намерите ТУК >>

Медийни партньори на събитието са darik.bg и dir.bg.