• BLU Offices е наградена за клас А офис сграда на годината 2016.

Собственици на офис сграда намаляват цените при кризата, породена от COVID-19.

"Решихме да бъдем съпричастни към бизнеса и да намалим наемните цени", заявиха собствениците.

От първа ръка: защо да изберем офис в BLU Offices

"Предлагаме големи площи до 7000 кв. метра - по 715 кв. метра етажи за даване под наем. Може да бъде нает дори цял етаж, или половин (355 кв. метра).

Снимка: BLU Offices

Цените ни са най-ниски в София за това хай тек ниво на сграда клас А. Наемната цена е €5 плюс €2 такса за поддръжка на квадратен метър, като я намалихме от €9 на €7 заради пандемията от COVID-19."

Това е новата топ бизнес локация, намираща се на една минута от летище София. BLU Offices. Модерен бизнес комплекс, който комбинира уникална външност, авангардни технологии и стилен интериор.

Сградата разполага с два подземни етажа паркоместа. На място има два ресторанта - а ла карт, за официални срещи и кантина за бързо хранене. Имаме частен автобус който извозва наемателите ни и техните служители безплатно през целия работен ден от и до метростанцията на летище София.

Комплексът е директно свързан с 4-звездния хотел Best Western - Premier - единственият от тази категория в близост до летище София. При желание гости и наематели могат да ползват "лонг стей" (Long stay) апартаменти.

Хотелът разполага и с много голям конферентен център за малки и големи събития.

Експертните наблюдения показват, че сpeднитe офертни нива за нaeми пpи ĸлac A вapиpaт мeждy 12 и 14 eвpo нa ĸв. метра, a пpи ĸлac Б - мeждy 8 и 11 eвpo нa ĸв. Метър. Това прави BLU Offices единствената сграда от такъв клас и на такава цена сред конкуренцията.

Разполагаме и с един етаж, отделен за малки обзаведени и оборудвани офиси, които даваме под наем - цените за тях се уговарят след запитване и в зависимост от броя на хората.

Офис площите на споделения ни етаж са от 20 до 80 кв. метра. В наемната цена са включени: всички режийни разходи - ток, вода, отопление/охлаждане; таксата за поддръжка; постоянен транспорт с чисто нов бус от офис сградите до метростанция "Летище София".

 

За контакти : www.blu-offices.com

Телефон: 0893 330033