Мнозина от нас свързват дома с нещо специално - кътче, където има уют, което ни кара да се чувстваме релаксирани, спокойни, където успяваме да се отърсим от напрежението и стреса на работния ритъм. Вкъщи всъщност е чувство, усещане за обич, топлота, най-доброто място, на което може да подредиш мислите си. 

Не случайно Бенджамин Франклин казва, че "една къща не е истински дом, освен ако не съдържа храна и огън не само за тялото, но и за ума".

През последните две години пандемията придаде още по-голямо значение на дома, защото той се превърна в офис, фитнес, училище, кино, ресторант и какво ли още не. Превърна се в истинско наше царство, където да създаваме скъпи спомени и преживявания. Поради това особено важно е да се направи правилният избор за мястото, което ще наречем вкъщи. И ако още не сте разбрали, сега е времето да осъзнаете, че този избор може да е приятен, без изтощителни обиколки по огледи и безброй срещи с брокери, инвеститори и продавачи, защото търсенето на дом може да става и докато сте се настанили удобно на дивана - чрез виртуални огледи. Те предлагат 360-градусови панорами, за да имате пълна представа за имота, който се предлага. При това може да се огледа на спокойствие всеки детайл от всяко помещение, но това не е всичко, както се казваше в една реклама.

А знаете ли, че вече можете и изцяло дистанционно да кандидатствате и да получите одобрение за жилищен кредит за дома на мечтите си? Подобна услуга предлагат от УниКредит Булбанк, защото от финансовата институция знаят колко е ценно времето на всеки. Можете дори да подпишете договора за кредита дигитално с квалифициран електронен подпис и да си спестите разкарването до банков офис. Необходимо е единствено да посетите кантората на нотариуса за извършване на сделката по покупко-продажба на имота. След това ще можете да се насладите на своето ново вкъщи.

УниКредит Булбанк предлага още едно удобство - онлайн наръчник "Моят нов дом". От него можете да научите за какво трябва да внимавате на всяка стъпка по пътя към вашия нов дом - от старта на търсенето до нанасянето. В него ще откриете отговорите на едни от най-често задаваните въпроси, списък с важните документи, примерни критерии и характеристики, на които трябва да обърнете внимание при избора на жилище и още много полезна информация. Екстри, които наистина спестяват време на всеки новодомец, което вместо да употребите за посещения във филиал, ще използвате за вашето вкъщи.

За разкош УниКредит Булбанк има програма "Препоръчай и спести". С нея можете да помогнете на друг при избора на жилищен кредит и финансова институция, и това ще ви донесе финансов бонус. Така колкото повече познати препоръчате и те бъдат одобрени за жилищен кредит, толкова повече можете да спестите.


Съдържанието е подготвено за УниКредит Булбанк.