Започна националната онлайн кампания в подкрепа на българския туризъм "Резервирай в България", в която Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) е официален партньор, съобщи на интернет страницата си Агенцията.

На изложението, което е онлайн на сайта www.bgtourism.bg - от днес до 10 май, ще се представят редица хотели и забележителности в страната, като целта е да бъдат насърчени българите да резервират своите почивки в хотели в страната.

Проявата е под егидата на Министерството на туризма, Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия.

Близо 150 участници - хотели и места за настаняване, туристически забележителности, туристически обекти и компании, работещи в сферата на туризма, ще представят своите продукти.

Снимка: Министерство на туризма

Туристическият бранш, който е взел сериозни мерки за безопасна ваканция, ще представи редица нови предложения и атрактивни оферти към българските туристи, посочват от Агенцията.

Събитието е подкрепено от редица популярни личности от страната - Христо Стоичков, Мария Гроздева и еврокомисаря Мария Габриел.