AI N' CYBER CONFERENCE 2023, водещето събитие в сферата на изкуствения интелект и киберсигурността, се завръща на 26 октомври В София Тех Парк, за да представи иновативни решения и сподели важни уроци в областта на дигиталната трансформация.

Тази година конференцията привлича вниманието на лидерите на България и Украйна, които ще обсъдят начините за постигане на устойчивост чрез цифрова трансформация.

Светът се развива с бързи темпове и дигиталната трансформация играе ключова роля в изграждането на устойчиво бъдеще на национално и европейско ниво. В този контекст, Украйна безспорно се утвърждава като технологичния лидер, предоставяйки изключителни решения и иновации, които вече са подкрепени от успешни практики.

Конференцията AI N' CYBER 2023 цели да сподели добрите практики от Украйна и да насърчи диалога за сътрудничество между двете страни в сферата на изкуствения интелект и киберсигурността. На това събитие лидерите ще споделят своите знания и опит, изграждайки основите за по-сигурно и технологично напреднало бъдеще.

В конференцията ще вземат участие следните министри: Александър Йоловски, Министър на електронното управление в България, проф. д-р Георги Ангелов, заместник-министър на иновациите и растежа в България, Михайло Федоров, заместник министър-председател на Украйна и Министър на цифровата трансформация на Украйна, който ще отправи видео обръщение към аудиторията на конференцията, Георгий (Егор) Дубински, Заместник-министър на дигиталната трансформация на Украйна.

Снимка: AI N' CYBER CONFERENCE 2023

Събитието ще се състои на 26 октомври в София Тех Парк, Иновационен форум "Джон Атанасов". Билети може да закупите ТУК.

Вижте цялата програма на конференцията на https://www.sofiacybersec.com/.