В дебютната година на приза неговото мото е “VICTORIOUS 2009”, а подтекстът е в умението на бизнеса да победи и извлече ползи от световната криза.
Негово Превъзходителство Марк Михелсен, посланик на Кралство Белгия в България, заедно с г-н Йохан Де Смет-Ван Дам, президент на BBL бизнес клуб, връчиха приза на г-н Иво Трингов, изпълнителен директор на строителната компания Кордеел България ЕАД.
На второ и трето място бяха класирани Рено Нисан България и ЕПИК Електроник Асембли. И трите компании получиха сертификат за изключителни бизнес постижения.
За четвърта поредна година Хилтън София е дoмакин на единствения Белгийски кулинарен фестивал в България под патронажа на Посолството на Кралство Белгия и Белгия-България-Люксембург бизнес клуб.
През цялата седмица ресторант „Сезони” представя изобилие от кулинарни изкушения. Белгийските деликатеси ще бъдат приготвени от Жан-Юбер Гарние, новия главен готвач на Хилтън София.
Уникалното кулинарно събитие ще бъде съпътствано от изложба на художника Пиер Алечински. Роден през 1927 г., той е възпитаник на брюкселската Архитектурна академия. През 1949 г. той участва в станалата легендарна група „Кобра”.